Waar is het geld gebleven?

Volgens mijn bronnen, en die ondersteunen wat ze me zeggen met documenten, is het meeste geld toendertijd overgemaakt op rekeningen van buitenlandse Holding maatschappijen. Belegd in goud.

En geinvesteerd in enkele buitenlandse projecten in voornamelijk Zwitserland. En natuurlijk is er genoeg cash geld in de directe omgeving van de weduwe Eldering en haar 2 zonen. Ze vreten er na al die jaren nog altijd goed van. Wonen allemaal in mooie huizen en appartementen op top locaties, en gaan meerdere malen per jaar op zoek naar de zon in de duurder badplaatsen in voornamelijk zuid Frankrijk. Ook blijkt de weduwe Eldering met grote regelmaat hier aan de Costa Blanca te vertoeven in het veel te dure Altea. Maar dat blijkt voor de meeste “witte boorden criminelen” de plek bij uitstek te zijn om je gezicht te laten zien. En niet alleen je gezicht, maar vooral je geld. Misschien kan het oude gleufmeubel dan binnenkort eens bij mij langs komen om me de les te lezen over wat ik, volgens haar, wel en niet mag publiceren op MIJN site.

Maar ook in Nederland doet de familie Eldering het niet slecht. Zelf woont de weduwe Eldering in haar appartement in Amsterdam dat ze heeft gefinancierd vanuit haar “privé bank” in het Zwitserse Luzern. Ook zoonlief Jean Paul Eldering woont aardig op stand in zijn stulpje dat ook is gefinancierd door dezelfde “privé bank” in Zwitserland. De dochter van Jean Paul Eldering woont dan wat minder opzichtig, maar Suzanne Eldering zit dan weer met haar bedrijf op een top locatie in Amsterdam. En dat allemaal dankzij het gejat van notaris Eldering. De notaris die vele miljoenen uit de nalatenschappen van zijn overleden clienten heeft gejat en verduisterd.

En de afgelopen dagen ben ik in contact met een in Belgie wonende dame die van 1988 t/m augustus 1991 bij de Femis Bank in Baarle Nassau heeft gewerkt. Zij was de secretaresse cq asistente van directeur Filius van het filliaal in Baarle Nassau. En als er iemand weet wat zich daar toendertijd afspeelde dan is zij het. En dat ze er heeft gewerkt heeft ze bewezen, omdat ze haar toegangspas van toendertijd aan me heeft laten zien.

Zij zegt dat de notarissen Eldering en van der Veen beiden een nummer rekening hadden bij de Femis Bank. En dat beide daar met regelmaat kwamen om cash geld te storten, dat dan via hun rekening bij de Femis Bank werd doorgestort naar rekeningen in het buitenland.

Ook zou de weduwe Eldering destijds voor miljoenen aandelen TNT op haar naam hebben gehad. Verder waren er ook bankrekeningen op naam van Eldering en van der Veen bij BCCI Amsterdam, waar veel geld vanaf de Femis Bank naartoe werd gestort. Bij het brengen van cash geld door notaris Eldering werd deze meestal vergezeld door een advocaat uit Hilversum. En volgens de Belgische assistente van directeur Filius was de familie Eldering toen al goed voor vele miljoenen. En kwam notaris Eldering regelmatig grote bedragen cash op zijn nummer rekening storten.

Maar voor de grootste witwasserij van de Eldering buit moet u even kijken de site “denotaris2020.wordpress.com” onder het stuk “Notaris de Jongh vs Quion Hypotheekbemiddeling bv”.

Daar zijn vele miljoenen heen gegaan, en nog veel meer miljoenen al uit gekomen. Wat dat betrefd doen ze het “zakelijk” niet slecht bij de families Eldering en Kraaijeveld.

De families List&Bedrog.

For translation “translatetheweb”.

%d bloggers liken dit: