Wie is Peter?

En vooral wat doet Peter?

Al sinds enkele weken heb ik enkele gesprekken gehad met deze Peter. Uit “onderzoek” blijkt dat hij waarschijnlijk Henk heet, en dat hij hier in de omgeving woont.

In opdracht van wie hij met mij steeds in contact komt, is mij nog altijd niet duidelijk. Dit omdat hij mij een voorstel doet, en als tegen prestatie wil dat ik de gehele site “denotaris737346567.com” ophef.

Hij heeft mij al meerdere keren een aanzienlijk bedrag geboden om mijn site te stoppen. Ik moet dan de site wissen, en de inlog gegevens voor de site aan hem geven. “Zij” gaan dan verder met mijn site, om het enkel over Dhr van den Hemel te hebben. Om hem op die manier in discrediet te brengen bij alles en iedereen.

Ik moet bij een advocaat een verklaring afleggen waarin ik verklaar deze site in opdracht van Joop van den Hemel te publiceren, en dat Joop de regiseur is/was van deze site. Wat er dus op neer zou komen dat er geen letter waar is van wat ik hier op de site te melden heb/had.

Als “beloning” kan ik dan vía een “derdenrekening” van een goed aangeschreven notaris een legaal bedrag (meer dan een tiental jaar salarissen) op mijn privé rekening bijgestort krijgen.

Nou ga ik daar niet mee accoord, om 2 redenen.

1 Omdat ik dan de nabestaanden een oor aan naai, en zij hun gestolen erfenis nooit meer gaan krijgen.

2 Omdat als de nabestaanden van den Hemel hun zaak winnen, zij ook echt wel aan mij zullen denken.

En als ik hier iets aan verdien, dan zal dat van de fam. van den Hemel komen. Legaal, en dan heb ik het ook echt verdiend. En zou ik met de tegenpartij dealen, dan ben ik net zo,n lijkenpikker als dat zij, en Hans Mauritz zijn. En alleen al het idee dat men mij gaat vergelijken met dat volgevreten zwijn uit Dongen is al reden genoeg om daar niet in mee te gaan. Maar ik ben wel benieuwd van wie dit voorstel afkomt. Wie wil mij betalen om met mijn site te stoppen?

En als men dan al wil dat ik met mijn site stop, kom dan met een fatsoenlijk aanbod. Stel bijvoorbeeld voor om binnen 24 uur te zorgen voor een schikkingsvoorstel aan de gebr. van den Hemel. Dan kan ik daarbij zwart op wit geven dat ik de site uit de lucht haal. Geen informatie aan derden geef, en me nooit meer over deze zaak uitlaat. Dát is een fatsoenlijk voorstel.

Maar steeds de een of andere dwaas naar me toe sturen, dat maakt geen enkele indruk. En mocht er nu door de “tegenpartij” een voorstel gedaan worden, dan beloof ik bij deze daar geen melding van te doen op mijn site. Dus Johan van der Veen, kruip onder je steen uit en regel deze zaak. Laat zien dat je ballen hebt, want nu heb ik het idee dat je net zo,n zielig vatsig ventje bent als je voormalig “partner in crime” Hans laaielichter Mauritz.

Op dit moment ben ik de connectie aan het zoeken tussen “Peter/Henk” en Nina BV en Masterplan BV. Het laatste bedrijf daarin blijkt Peter/Henk een groot aandeel te hebben gehad. Waardoor o.a de weduwe Eldering een flink bedrag is kwijt geraakt. Misschien dat daar de link zit waarom deze Peter/Henk mij een beetje loopt te vervelen met zijn onzinnige voorstellen om met mij te schikken.

Ik krijg uit meerdere kanten informatie dat Peter eigenlijk Henk Brussel zou zijn. Hij zou zich ook regelmatig uitgeven voor Peter Londen. Ook zou hij een goede bekende zijn van Flip van Kerkhoven. Dus moet hij vanuit de groep rondom de weduwe Eldering of Flip van Kerkhoven gestuurd zijn. Maar, voor Jan Lul. Want ik ga met deze Peter of Henk niet om de tafel zitten. En dat heb ik hem vandaag dan ook recht in zijn mottige smoel gezegd. Hij is bij mij uitgepraat. Als de weduwe Eldering, Flip van Kerkhoven of een Johan van der Veen wat te vertellen heeft, dan moeten ze dat “persoonlijk” doen en niet door een “scarface” die denkt nog in de jaren ’70 te zitten. Daar scoren ze geen punten mee. Sterker nog, dan heb ik liever dat de gebr. van den Hemel de zaak onder de rechter brengen. En dan gaan er heel wat koppen rollen.

En blijkbaar kan “Peter” of Henk niet goed lezen. Gisteren heb ik hem kort gesproken.

Het komt er op neer dat geen van de hier op de site genoemde lijkenpikkers wil gaan schikken met de gebr. van den Hemel. Het enige waarvoor ze bang blijken te zijn is publicatie. Dat was ook de reden dat Hans Mauritz zijn zakken heeft kunnen vullen. Van mij willen ze hetzelfde. Ze zijn bereid mij een aanzienlijk bedrag te betalen, waarvoor ik dan mijn site moet wissen. Verder moet ik bij een advocaat een verklaring afleggen dat ik deze site, onder regie van Joop van den Hemel, run. En dat ik enkele documenten in opdracht van dezelfde Joop heb gemanipuleerd. Nou moet ik zeggen dat ik onder de indruk ben van het geboden bedrag, maar ga er niet mee accoord. Ik ga verder met publiceren, totdat de gebr. van den Hemel of hun boedeldossier hebben, of hebben geschikt met dit stelletje tuig.

En mochten de van der Veentjes, Elderingetjes, Kroonenbergjes en Kraaijeveldjes het op een rechtszaak laten aankomen, dan zal ik, ongeacht de uitkomst, deze site verder doorzetten.

De enige manier om mij de site te laten wissen is SCHIKKEN. En met SCHIKKEN bedoel ik een “schikking” waarbij de gebr. van den Hemel geheel gecompenseerd worden voor al hun geleden schade. Dan pas zal ik mijn site wissen, en hier nooit meer een letter over schrijven en of zeggen.

En een volgende keer dat Peter/Henk of wie hij dan ook mag zijn, mij een aanbod doet, staat ook hij met zijn uien kop hier op de site.

Later meer …

For translation, “translatetheweb”.

%d bloggers liken dit: