Gifmengster?

De weduwe Eldering ook een gifmengster?

Al vanaf het begin dat deze site bestaat heb ik van enkele benadeelde nabestaanden van oud notarissen Eldering en van der Veen verhalen gehoord, dat zij de weduwe Eldering ervan verdenken hun familieleden te hebben vergiftigd. Zo ook van de erfgenamen van den Hemel.

Nu heb ik daar nooit iets over op mijn site gezet, omdat het mij wel heel erg onwaarschijnlijk leek. Wel is het raar dat vader van den Hemel zomaar ineens overleden is. Zo ook de Peetoom van de gebroeders van den Hemel, en hun tante. Alle 3 in een vrij kort tijdsbestek, en alle 3 zonder een dodelijke ziekte onder de leden te hebben. En alle 3 rijkelijk gevuld. Althans, tot de dag van hun overlijden. Daarna bleek er ineens heel wat minder te zijn dan gedacht.

Maar het leek me allemaal net iets tever gaan om daarover hier wat op de site te zetten. Tot gisteravond.

Gisteravond heb ik contact gehad met iemand die zich vroeger veel in de kringen rondom de weduwe Eldering bevond. Deze persoon vertelde mij er voor 100% zeker van te zijn dat de weduwe Eldering haar toenmalige man Jean Paul Eldering sr heeft vergiftigd. Dit omdat zij al jaren vies was van haar eigen man. Blijkbaar walgde ze van hem. De weduwe Eldering blijkt, volgens deze informant, al ruim 2 jaar voor zijn dood het middel “strychnine” te hebben “geregeld” vía een kennis die naar India was geweest.

Ik had dit graag aan de weduwe Eldering zelf voorgelegd voordat ik dit zou publiceren. Maar de weduwe Eldering blijkt zich tegoed te voelen om op mijn vragen te reageren. Zoals overigens bijna de gehele familie Eldering/Kraaijeveld. Blijkbaar vergeten waar ze zelf vandaan komt, en waar zij haar kapitaal vandaan heeft.

Je kunt een boer wel in een chique pak hijsen, maar hij blijft een boer. Je kunt wel met een hete aardappel achter in je strot praten, maar je blijft een ordinaire asociale dief, mevr Eldering. En dat geldt voor de hele boere familie Eldering/Kraaieveld. Daar kan niemand iets aan veranderen. En als dan ook nog blijkt dat de weduwe Eldering haar eigen man om zeep heeft geholpen, heb ik de goede naam voor haar boven het stukje over haar staan.

De zwarte weduwe.

Het is nu aan de nabestaanden om uit te zoeken welke syptomen hun geliefden vertoonden voordat zij stierven. En of deze symptomen overeen kunnen komen met een Strychnine vergiftiging.

Zo nee, dan kondig ik hier onzin aan op de site.

Zo ja, dan zal het tijd worden dat er bij justitie wat gaat gebeuren. Dat men eindelijk na 3 decennia eens een degelijk onderzoek insteld naar de gang van zaken in de families Eldering en Kraaijeveld.

Op dit moment is er een officiele verklaring, met betrekking tot het boedeldossier, afgelegd bij een advocaat. In deze verklaring wordt ondermeer verklaard waar het boedeldossier op dit moment is, en door wie het destijds uit het notariskantoor Eldering in Zeist is gejat. Maar ook het waarom. Het zal nu dus niet lang meer duren voordat de advocaten van deze nabestaanden beslag gaan leggen op bezittingen van ondermeer de weduwe Eldering en oud notaris van der Veen. En mochten er aanwijzingen komen dat de weduwe Eldering echt betrokken is geweest bij het overlijden van een of meer personen, dan kan ze binnenkort naar een rusthuis op kosten van het Ministerie van Justitie. Het zal voor de benadeelde erfgenamen een mooi vooruitzicht zijn om te weten dat de oude kenau achter slot en grendel zal zitten.

En wie weet wat er dan allemaal naar boven komt drijven in deze Zeister strontput.

Ik heb nu informatie gekregen over het overlijden van oud notaris Eldering. Hij is tijdens een auto rit met, toen nog mevr. Eldering, op de parkeerplaats van het Esso benzinestation Groenekan op de A27 overleden. Er waren dan ook geen getuigen bij toen Jean Paul Eldering overleed.

Later verteld zij iedereen dat de oud notaris Eldering aan slokdarm en maagkanker leed.

Dit was zo,n 2 jaar nadat oud notaris Eldering subtiel uit zijn ambt gesodemietert was, dus ergens in 1997. Zijn financiele waarde voor mevr. Eldering was op dat moment dan ook 0,0.

En als we dan teruggaan naar 27 november 1987, dan komt Dhr Schumacher vanuit Zwitserland naar Nederland. Zo gezond als een vis. Hij komt naar Nederland ivm een overleg met het bestuur van zijn Schumacher Stichting. Een Stichting die goed is voor vele miljoenen.

3 dagen later is Dhr Schumacher overleden. Aan slokdarm/maagkanker. Waarvan niemand wist dat hij daar aan leed. En “zijn” Stichting is in korte tijd voor miljoenen uitgedund. (?)

Later komen de nabestaande van Dhr Schumacher erachter dat hun Peetoom is overleden in het bijzijn van professor Greep. Deze professor Greep was de partner van mevr. Ringeling. En mevr. Ringeling zat weer in het bestuur van de Stichting Schumacher, en was zeer goed bevriend met, toen nog, mevr. Eldering. En ook daar waren verder geen getuigen bij. En beide dames waren weer bevriend met Henriette Scheffer, die is ook na de dood van Dhr Schumacher rechtstreeks in het bestuur van de Schumacher Kramer Stichting beland. (?)

Later blijkt dat deze professor Greep, de gehele maanden Oktober, November en December op vakantie is geweest naar India (?) en dus nooit op 1 december 1987 in het Amsterdamse Sint Lucas Ziekenhuis werkzaam geweest kan zijn.

Dus waar was Dhr Schumacher overleden, en waaraan? Want 1 ding staat nu wel vast. Niet in het Amsterdamse Sint Lucas Ziekenhuis. Dus ook de overlijdensakte van Dhr Schumacher klopt niet. En waarvoor was professor Greep jaren eerder geschrapt als medicus? Op geen van deze vragen hebben de nabestaanden van Dhr Schumacher ooit antwoord gekregen.

Wel hebben we nu van een “echte” médicus,, dat de symptomen van een langdurige vergiftiging met strychnine lijkt op de symptomen die passen bij slokdarm/maag kanker.

Dus helemaal onzinnig is de gedachte van de nabestaanden niet. Zeker niet met de verklaring dat mevr. Eldering haar man zou hebben vergiftigd met strychnine. En wie weet wie ze nog meer vervroegd naar de poort van Petrus heeft gestuurd.

Een ding staat ondertussen wel vast. Het notariskantoor Eldering was alles behalve een saai kantoor. Bij Eldering gebeurde nog eens wat.

Professor Greep zat regelmatig in India. Waar Strychnine gewoon openlijk tekoop was. Wat dan meteen ook voldoende uitleg geeft voor de functie van mevr. Ringeling in het bestuur van de Schumacher Kramer Stichting. En Henriette Scheffer zat ruim 25 jaar met haar “textiel” handel in Pakistan. Waar Strychnine ook gewoon op elke hoek van de straat te koop was.

En van mijn goede informant heb ik vernomen dat Henriette Scheffer wel vaker vanuit Pakistan vreemde middelen verstuurde.

Dus van wie kwam de benodigde Strychnine die de weduwe Eldering nodig had om weduwe te worden. En is het alleen bij de oud notaris Eldering gebleven, of heeft ze ook de hand gehad in de dood van de heren Schumacher en van den Hemel?. Het zou haar wel meteen de slechtste nederlandse vrouw ooit maken.

Ik ben benieuwd.

For translation, “translatetheweb”.

%d bloggers liken dit: