Cees Arend Groeneweg

Degene die achter de heling zit van de “verduisterde” aandelen en obligaties uit o.a de Schumacher Kramer Stichting en van Dhr van den Hemel.

De zoveelste uit een lange rij die rijk is geworden door de diefstallen/verduisteringen uit nalatenschappen door het notariskantoor Eldering. En ook van hem zijn er papieren bewijzen van zijn betrokkenheid bij het leegroven van o.a de Schumacher Kramer Stichting. En ook Cees Arend Groeneweg heeft daar toendertijd speciaal zijn financiele Holding, VOC Holding BV voor op laten richten.

Van daaruit is het geld bij de vele familie BV,tjes terecht gekomen, en zo langzamerhand wit gewassen, en legaal besteedbaar geworden. Maar uiteindelijk zal ook hij verantwoording bij de rechter moeten afleggen. Zeker nu er papieren bewijs bestaat waaruit onomstotelijk vast staat dat deze Cees Arend de heler is geweest van veel kunst, sieraden, aandelen en obligaties, gestolen uit nalatenschappen.

Op zijn minst heeft hij in iedergeval de naam voor zijn Holding goed gekozen. Bij de VOC waren het ook alleen maar dieven. Want uit documenten (door mij ingezien) blijkt dat Cees Arend Groeneweg eigenlijk ook een hele stoute jongen is. Of is geweest. Zeker in 2003 was hij niet zo netjes bezig. Eerder ook niet, maar daarvan kan ik (nog) niets bewijzen. Wat ik wel kan, door officiele documenten van Schretlen & Co uit 2003.

Schretlen & Co was een vermogens Bank, en tevens dochter van de Rabo Bank. Uit de documenten die ik ingezien heb, blijkt overduidelijk dat de VOC Holding BV van Cees Arend Groeneweg de ontvangende partij is van een stapel aandelen (o.a Apple) die gestolen/verduisterd zijn van wederom een klant van notariskantoor Eldering te Zeist. Dus mocht Cees Arend Groeneweg denken dat ik met een paar dreigementjes verder mn mond wel dicht hou, dan kan ik hem alleen maar zeggen dat er nog meer aan komt. En dat ik het bewijs van het meerendeel heb. Zo zal ik van de week alvast een document publiceren waaruit het bovenstaande uit 2003 blijkt.

En dit is nog maar 1 van de documenten waaruit blijkt dat aandelen van Dhr van den Hemel “verdwenen” naar een nieuwe “eigenaar”. Zonder dat Dhr van den Hemel daar ooit toestemming voor heeft gegeven. Sterker nog!! Hij kwam het pas jaren later te weten, toen de Schretlen Bank al was overgegaan in de Rabo Bank. En de Rabo Bank weet natuurlijk nergens van.

Ook kan ik Cees Arend Groeneweg hier op de site gewoon openlijk beschuldigen van het mee financieren van een aardig grote wiet kwekerij. Deze zat in 2 oude aardappel opslagloodsen. Blijkbaar is er 3 keer geoogst, en heeft hij hiermee zijn criminele investering 3 voudig terug ontvangen. Ook ben ik dezer dagen in gesprek met mensen die mij een verhaal vertellen, incl. de bijbehorende bewijzen laten zien, over een hele vieze aankoop van een Zeeuwse manege waarbij Cees Arend Groeneweg een hoofdrol heeft gespeeld. Maar hier moet ik eerst de bewijzen van krijgen voordat ik het publiceer.

Al denk ik zowiezo niet dat Cees Arend Groeneweg blij zal zijn met mijn site. Want ook hij staat op nr 1 bij de Google zoekmachine. Dus Cees gefeliciteerd. Voorlopig wordt mijn stuk over je meer dan 1500 keer per dag gelezen. Gratis reclame, voor een criminele “botenbouwer” die nog nooit een boot gebouwd heeft. Net zoiets als “uitgever Hans Mauritz” die nog nooit een boek of blad met een oplage van meer dan 5 heeft uitgegeven.

Later meer …

For translation, “translatetheweb”.

%d bloggers liken dit: