Trijnie Anna Suzanna van der Veen Salverda

De vrouw van Johan van der Veen, en de moeder van Anna van der Veen.

Medeplichting aan enkele hypotheek fraudes, het verkopen van een grondperceel in Zwijndrecht dat niet van haar of haar man was. En zij was degene die het, met geld van de derdenrekening betaalde, kasteeltje in Frankrijk op haar naam had.

Dus net als haar dochter Anna van der Veen gewoon medeplichtig aan de criminele aktiviteiten van haar man, de uit zijn ambt gesodemieterde oud notaris Johan van der Veen.

Nu blijkt er ergens in 1994 door toenmalig notaris Johan van der Veen voor ene van Laarhoven uit Dordrecht geld in de kluis van zijn notariskantoor te zijn gelegd ter “bewaring”. Dit geld zou later door client worden geinvesteerd in onroerend goed vía diezelfde notaris Johan van der Veen. Op een gegeven moment krijgt deze client een inval van FIOD en Justitie. Er wordt bij hem een groot bedrag aan zwart geld in beslag genomen, en hij zit in totaal 16 maanden vast.

Als hij 16 maanden later bij notaris van der Veen langs gaat om zijn geld op te halen, krijgt hij van van der Veen het vage verhaal dat de FIOD het bedrag uit zijn kluis ook heeft “meegenomen”. De klant zou daar “te zijner tijd” bewijs van krijgen, maar heeft dat nooit gehad.

Inmiddels is deze van Laarhoven al een paar jaar geleden overleden, maar zijn familie wil alsnog wel eens dat “bewijs” zien. Want nu één van hen mijn site regelmatig volgt, en merkt dat notaris van der Veen al zijn carriere lang een oplichter is, willen ze bij van Laarhoven graag de centjes alsnog terug. En iedereen in Dordt weet dat je met de fam van Laarhoven niet kan kloten. Ook hiermee heeft oud notaris van der Veen er dus een probleem bij. En hoelanger hij wacht met het boedeldossier, hoe langer hij op Internet staat. En hoe langer hij op Internet staat, hoe meer mensen dit lezen. En omdat de vrouw van Johan van der Veen, de fam van Laarhoven 16 maanden lang heeft voorgelogen, loopt ook zij nu eerdaags kans op een ontmoetinkje met een van de dames van Laarhoven. En die zullen geen “bakkie” komen doen. En zo zit de hele familie van der Veen tot hun nek toe in de problemen. Maar dat hadden ze zelf ook wel kunnen bedenken toen men hier aan mee werkte.

Ook over de jongere jaren van Trijnie van der Veen Salverda krijg ik aardig wat leuke info. Niet dat het belangrijke info is, maar als treiterijtje naar de criminele oud notaris Johan van der Veen is het wel leuk om het toch hier op de site te zetten.

In haar jonge jaren, toen ze net getrouwd was met Johan van der Veen, woonden ze samen op een flatje met ruime schulden. Door de schulden waren er ongeveer dagelijks ruzies over geld in huize van der Veen. Trijnie ging graag haar ellende “verzuipen” in de Woolloomooloo en ging dan ook geregeld met wat van de “vrienden” van echtgenoot Johan van der Veen mee naar huis om “horizontaal” nog wat na te “borrelen”. Zo ook met de “kunstvriend” van van der Veen. Meestal gebeurde dat vanuit de Woolloomooloo, maar met regelmaat ook vanuit de “Gasterij”.

En nou is het niet dat ze nou zo,n vrouw was die maar met alles en iedereen plat ging, nee, dat deed ze voornamelijk met de vrienden van Johan van der Veen. En daar had ze ook wel een goede reden voor.

Want Johan van der Veen heeft jarenlang, ookal ontkend hij dat nog altijd, een relatie gehad. Een relatie waaruit ook 2 kinderen zijn gekomen. De kinderen van Nolly Pijpers Smit. En blijkbaar deed Nolly haar achternaam geen eer aan. Want had ze het bij “Pijpers” gehouden, had ze ook geen 2 kinderen van de criminele achter zijn pik aanlopende oud notaris Johan van der Veen gehad. En dat hij achter zijn pik aanliep blijkt wel uit de informatie die ik over hem krijg. Blijkbaar waren Johan van der Veen samen met Flip van Kerkhoven en Jan kooij graag geziene gasten bij enkele clubs in de omgeving van Utrecht. En deze informatie komt vía de mail naar mij toe, maar ook op Kleintje Muurkrant is hier al eerder het e.e.a over geschreven. Het is dus een gezellig koppeltje het duo van der Veen.

Later meer …

For translation, “translatetheweb”.

%d bloggers liken dit: