Pierre Salik

De ex lover van de weduwe Eldering.

De Belgische “suikeroom” van mevr. Eldering toen haar man de notaris Jean Paul Eldering nog leefde. De man die haar meermaals ten huwelijk heeft gevraagd. Hij zou volgens “insiders” de reden zijn geweest dat mevr. Eldering haar man naar Petrus heeft gestuurd. Ook dé man die op dit moment het appartement van zijn dochter heeft verhuurt aan oud notaris Johan van der Veen. En ook Pierre Salik maakt geregeld gebruik van de diensten van “notaris” Peter A Iten. En van de “adviezen” van oud notaris van der Veen.

De man is inmiddels 91, en ruikt al min of meer naar aarde. Zijn contact met de weduwe Eldering bestaat nog steeds, al zal het niet meer zo “stomen” als dat het in de jaren 80/90 deed. Uit de informatie die ik krijg is het ook op zijn advies geweest dat de familie Eldering hun kapitaal in Zwitserland is gaan onderbrengen. Ook maakt de weduwe Eldering nog geregeld gebruik van appartementen in Mónaco die aan de familie Salik toebehoren.

De binding tussen de 2 ouwe lijken bestaat dus nog altijd. En hun criminele zaakjes ook. Het is niet alleen vriendschap tussen de 2 ex lovers, maar meer zakelijk. Althans de laatste jaren.

De “romance” tussen de 2 oud tortelduifjes is begonnen toen zij halverwege de jaren 80, gezamelijk per trein naar Zwitserland reisden. Dit omdat ze als “paartje” minder op vielen, en het dubbele aan cash geld naar Zwitserland konden smokkelen. Toenmalig notaris Eldering kon toendertijd zelf niet met zijn dame, omdat het notariskantoor gerund moest worden. Toenmalig notaris Eldering zal niet hebben geweten dat zijn vrouw en vriend ten tijde van die reizen al een stiekumme relatie hadden. Wat overigens iedereen op het kantoor Eldering wel wist. Zelfs bij de Femisbank in Baarle Nassau wisten alle medewerkers dat mevr. Eldering en Pierre Salik iets meer deden dan enkel zaken. En als er door de 2 al over zaken gesproken werd, was dat meestal horizontal.

En dat blijkt volgens bepaalde informatie zeker tot het jaar 2000 te hebben geduurd. Een serieze relatie dus!!

Ook blijkt dat Pierre Salik de reden was voor toenmalig notaris Johan van der Veen om bij het notariskantoor Eldering te vertrekken. Jarenlang werd hij door de vrouw van zijn baas gebruikt, en dan ligt ze te vozen met een klant! Wel een klant die toendertijd al goed was voor vele miljoenen, en contacten had in het “betere” millieu. En daar wilde mevr. Eldering bijhoren.

Toenmalig notaris Johan van der Veen is toen met zijn ……. tussen zijn benen vertrokken naar Dordrecht, om daar zijn eigen notariskantoor List&Bedrog te beginnen. Daar hanteerde hij dezelfde werkwijze als bij notariskantoor Eldering in Zeist. Pakken wat je pakken kan !! Wat hem dan uiteindelijk zijn “notaris zijn” heeft gekost. En waardoor hij nu als een kakkerlak ergens onder een steen zit verstopt.

En daardoor zó wanhopig is geworden dat hij zelfs in de “sterke verhalen” is getrapt van “journalist, schrijver, uitgever” Hans Mauritz. De uitgever die nog nooit iets zindelijks heeft uitgegeven. De journalist die niets anders doet dan zijn “onderwerp” en zijn “opdrachtgevers” afpersen met de informatie die men hem geeft. En van de 3 woorden die de “schrijver Hans Mauritz” schrijft, zijn er minstens 2 gelogen. En als hij dan door de mand valt probeert hij je, of openbaar in de zeik te zetten, of net als bij Wim Dankbaar je aars te likken. En ja, daar is Wim Dankbaar wel gevoelig voor. Die wordt graag aan zijn aars gelikt.

Blijkbaar de oud notaris Johan van der Veen niet. Want die is voorlopig, om de informatie die hij zelf aan Mauritz heeft gegeven om daarmee de weduwe Eldering af te persen, op de vlucht. Dit omdat hij nu zelf door Hans Mauritz wordt afgeperst.

En wat Pierre Salik betrefd, die blijkt nog altijd gevoelig te zijn voor de weduwe Eldering. Zij zien elkaar geregeld in Zuid Frankrijk, en ook de dochters Salik blijken het goed te kunnen vinden met de weduwe Eldering. En één van de dochters Salik blijkt het ook erg goed te kunnen vinden met oud notaris Johan van der Veen. Hoe dat nu is, nu iedereen weet dat van der Veen, vía Mauritz, de weduwe Eldering wilde afpersen, dat weet ik (nog) niet. Maar daar is al iemand naar aan het informeren.

Er komt wel veel meer naar boven over Pierre Salik, en niet allemaal even netjes. ( Lees o.a het stuk Schumacher Kramer Stichting) Dit heerschap laat Willem Holleeder verbleken.

Hoewel in mijn opinie Willem Holleeder niet eens zo verkeerd is. Ik denk dat er maar weinig kerels zijn die zo hard in hun …. zijn ge….. door hun eigen familie. Als het tenminste allemaal echt is wat zijn zussen vertellen. Want ik heb al eerder gezegd dat ik denk dat dit hele gedoe door Willem Holleeder zelf wordt geregiseerd. En als dat waar is verdiend hij niet 1, maar 5 Oscars. Maar dat zien we gauw genoeg.

Wat betrefd Pierre Salik en zijn 2 dochters kan ik ook een hele site vullen. In Brussel weet iedereen wel waarmee de familie Salik hun rijke levensstijl verdienen, en vooral verdiend hebben in het verleden. Ook dé dochters zijn aardig thuis in hetzelfde wereldje als hun vader. Ook is er niemand in het Zuid franse Cannes of Mónaco die de familie Salik niet kent.

Zelfs in het Belgische Brasschaat is de fam Salik aardig thuis. En ook daar zijn ze geen onbekenden op het gebied van List&Bedrog. En ook daar zit weer een notaris uit het wereldje van de oud notaris Eldering met binding naar het Nederlandse Zeist.

Hierover moet ik eerst nog wat meer info krijgen voordat ik hem vol op mijn site zet.

Want waarom moet de familie Salik nog moeilijk doen? Pierre, en zijn dochters Brigitte en Veronique zijn alleen al met hun aandelenpakket in Cadogan Petroleum tot hun nekhaar gevuld voor de rest van hun leven.

In deze familie zal men nooit een nachtje wakker liggen over een rekening die morgen betaald moet worden. Behalve dan als ze de rekening niet betalen willen. Want ookal zijn ze schat hemel rijk, betalen is niet hun sterkste punt. En hoe komen zij aan zoveel aandelen? In de tijd dat Pierre Salik zijn “zaken” deed met o.a oud notaris Eldering, en Jaap Kroonenberg, investeerde Pierre Salik zijn buit in allerlei buitenlandse bedrijven. Zo ook in Cadogan. Toen het in 2004 de naam veranderde in Cadogan Petroleum PLC en op de beurs kwam werd zijn investering omgezet in aandelen. Deze aandelen heeft hij met zijn dochters gedeeld, en deze zijn in waarde vertienvoudigd. Goede investering dus. Vooral als het om crimineel geld gaat.

Op dit moment bezitten Pierre Salik en zijn dochters samen zo,n 26 miljoen aandelen in Cadogan Petroleum.

Wat goed is voor ruim 25% van alle aandelen in dit bedrijf uit Oekraine. En deze aandelen zijn op dit moment ruim 90 miljoen euro waard. En dat komt allemaal voort uit de “buit” van de Schumacher Kramer Stichting. Die zij, Eldering, Kroonenberg en Salik, op hun gemak hebben leeggetrokken. En waarmee deze 3 families tot op de dag van vandaag zijn weggekomen. Maar dat gaat veranderen.

Want als de naam klopt van degene waarmee ik nu contact heb, dan komt er binnenkort hier op de site het verhaal te staan van de 3 oplichters van de Schumacher Kramer Stichting inclusief het orginele bewijs.

For translation, “translatetheweb”.

%d bloggers liken dit: