Petit chateau Fontenoy

Het kasteeltje van Johan van der Veen in Frankrijk.

Het kasteeltje van 5.847.272 euro. Betaald door van der Veen vanaf zijn derdenrekening van notariskantoor van der Veen. Met medeweten en medewerking van zijn dochter kandidaat notaris Anna van der Veen. En voor ruim een miljoen verbouwd door het voormalige bedrijf LV Studio van zoon Lodewijk van der Veen.

En dit zijn alvast delen uit het officiele koopcontract.

Uit het contract blijkt dat de uit zijn ambt geflikkerde oud notaris Johan van der Veen zijn kasteeltje heeft betaald met ruim 620.000 euro vanuit “zijn” derdenrekening. En ruim 5 miljoen zwart heeft betaald. Daar komt dan nog de verbouwing ter waarde van 1 miljoen bij door zoonlief Lodewijk met zijn LV Studio, wat in totaal dan neerkomt op een bedrag van bijna 7 miljoen euro voor een chateau in Frankrijk. En ik ben bezig om de belasting aangiftes uit deze tijd van Johan van der Veen te krijgen, om deze ook hier op de site te zetten. Dan kan iedereen bedenken of het mogelijk is voor een notaris met een netto salaris van zo,n 6000 euro per maand om een bedrag van bijna 7 miljoen euro neer te leggen voor een 2de huis in Frankrijk.

Ik denk dat dit onmogelijk is, voor een fatsoenlijke notaris. Maar daar zeg ik wat!!! En elke keer dat ik weer een document publiceer, zal het voor iedereen duidelijk worden dat Johan van der Veen een wel heel erg misselijkmakende lijkenpikker is/was. En ik blijf hem, en zijn boere familie, net zo lang treiteren totdat het volledige boedeldossier in bezit is van de fam. van den Hemel, of totdat er fatsoenlijk geschikt is.

Ondertussen begint het wel duidelijk te worden dat er van de kant van de oud notaris Johan van der Veen niet meer verwacht hoeft te worden dat hij gaat schikken met de nabestaanden. Johan van der Veen is weer onder zijn steen gekropen en doet weer aan zijn “struisvogel tactiek”. Hij steekt zijn kop in het zand en wacht totdat alles is overgewaaid.

Wat hij blijkbaar niet begrijpt is dat ik heel veel tijd heb om met deze site door te gaan. En zolang ik mijn site niet opschoon, gaat het nooit meer van Internet af. Dus om van het internet af te komen zal hij hoe dan ook met de gebr. van den Hemel moeten schikken. Zolang dat niet gebeurd is laat ik alles gewoon staan. Sterker nog, ik publiceer alleen maar meer. En mocht de fam. van den Hemel hun zaak in de nabije toekomst alsnog winnen, ook dan laat ik de gehele site gewoon staan. De enige manier om van mij, en van Internet, af te komen is door op een nette manier met de nabestaanden te schikken. En hoe eerder hoe beter. Want er komt een dag dat ik echt alles op de site zal moeten zetten wat ik heb. Al is het maar om de dagelijkse bezoekers van mijn site te behouden.

Tot nu toe word mijn site wel heel erg goed bezocht, en dat wil ik graag zo houden. Het zou weinig zin hebben om elke dag mijn penis uit de pantalon te typen voor een paar bezoekers. Ook voor de gebr. van den Hemel zou dat weinig zin hebben. Maar tot nu toe verdubbeld het aantal bezoekers iedere maand. Blijkbaar zijn de criminele notarissen bij veel mensen erg populair. Of net niet.

Later meer …

For translation, “translatetheweb”.

%d bloggers liken dit: