Oud notaris van Agt

Oud notaris, omdat ook notaris Michel van Agt uit zijn ambt gegooid is. Ex zwager van de eveneens uit zijn ambt gegooide oud notaris Johan van der Veen.

Het notariskantoor VAD ( VA staat voor van Agt) bestaat nog altijd en wordt nu officieel gerund door de vrouw van oud notaris van Agt. Zij is (nog) wel officieel notaris. Maar ook dat zal niet lang meer duren als de criminele kunstjes van haar echtgenoot bij haar klanten bekent wordt.

Trucjes die hij nu door zijn vrouw notaris Dussel laat uitvoeren.

Nu begrijpt iedereen wel dat VAD staat voor van Agt Dussel. Maar om zijn naam (die in de gehele notaris wereld verrot is) buiten het bedrijf van zijn vrouw te houden wordt er op de site van VAD een hele andere betekenis vermeld. VAD Vallue Added Deliveries.

Ja hoor!!!

Het enige waar VAD nog altijd voor staat, en altijd gestaan heeft, is de dikke kop van oud notaris van Agt nog veel dikker te krijgen. En doordat hij nog altijd “werkzaamheden” verricht voor zijn oude klantenkring lukt hem dat aardig. Nog altijd richt hij (nu uit naam van zijn vrouw) bv,s op voor o.a Groeneweg. Deze Groeneweg daar kom ik ook nog uitgebreid op terug, want daar valt ook nog heel wat over te vertellen. Maar dat later. Over de uit zijn ambt gegooide oud notaris van Agt valt nog heel wat te melden inzake de weduwe Eldering en Johan van der Veen.

Zo blijkt hij ook nog met grote regelmaat voor Pieter Kraaijeveld en zijn 40 rovers te adviseren. Daar kom ik later op terug. …

%d bloggers liken dit: