Hans en Geja Mauritz

Eigenlijk behoeft deze kwiebus geen introductie.

Hans Mauritz woont al jaren met zijn vrouw Geja in Dongen. Hij heeft 2 dochters waarvan er een in Haarlem woont, en de ander net over de grens in Belgie. Zijn dochters weten ook precies wat papa Hans allemaal uitspookt, maar denken steeds dat hij dat doet om mensen te helpen.

En ja, hij helpt mensen. De goot in!!! En waar mogelijk helpen de dochters, zijn vrouw Geja en de schoonzoon, waar zij maar kunnen. Zo heeft de schoonzoon, ik zal zijn naam en werkgever (voorlopig nog) niet noemen, de financiele gegevens van de weduwe Eldering en van Johan van der Veen opgezocht en aan Hans Mauritz gegeven. De schoonzoon werkt bij een groot accountantskantoor dat gelieerd is aan de Rabobank. Daar heeft hij de systemen misbruikt om zijn schoonvader van informatie te voorzien die later zijn gebruikt bij de afpersing van Johan van der Veen en de poging tot afpersing van de weduwe Eldering. Alleen al hiervoor gaat zijn werkgever hem ontslaan, en gaat hij bij een eventuele aangifte enkele maandjes achter slot en grendel. Vandaar dat ik zijn naam nog maar even niet noem.

Vrouw Geja is van hetzelfde soort als Hans. Zij werkt gewoon met Hans mee om mensen geld afhandig te maken, en sluist het geld ook voor manlief weg naar de rekening van de “brievenbus firma” die zij op haar naam heeft staan. Zij is dus net zo,n oplichter als haar man. Ook moet zij nog aardig wat rekeningen betalen aan enkele leveranciers, en de huurbaas van haar winkelpandje. Dat zal ze niet meer doen, want ze is al bezig om haar winkeltje vanaf Mei samen met haar dochter vanuit Belgie voort te zetten. Samen met haar dochter zat ze eerst dan ook in het huurpand in Dongen.

En verder heeft Hans Mauritz nu een lijst van minstens 7 afgeperste/opgelichte slachtoffers op zijn naam staan. En omdat hij dat mede doet door de slachtoffers te dreigen “vanuit mijn naam”, ben ik aan deze site begonnen. De andere reden is de meest criminele oplichter die ik ken, de “notaris” Johan van der Veen.

Hier ga ik het hebben over de “deftige” afpersingen door Hans Mauritz, en zijn pogingen daar toe. En dan voornamelijk de “deftige” afpersing van Johan van der Veen, de poging afpersing van de weduwe Eldering, de poging afpersing van nabestaande d.m.v zijn “boek” de oordopjesmoord, en de poging afpersing van de vader van een vermoorde jonge dame. Deze laatste 2 noem ik nog even niet bij naam omdat ik daar eerst contact over wil met de betrokkenen. En dan zijn er nog een handvol meer.

Ondertussen weet ik dat Hans Mauritz 3 keer het bedrag van 10.000 euro betaald heeft gekregen en later het bedrag van 450.000 euro van Johan van der Veen, en dat hij bij zijn laatste poging het bedrag van 250.000 euro vroeg aan Johan van der Veen voor het terug geven van de “verzamelde” belastende informatie, die hij voor de betaalde 450.000 euro al terug zou geven. Toen heeft de oud notaris maar bedacht dat hij beter even kon verdwijnen. Wetende dat Hans Mauritz zijn informatie niet gebruikt voordat hij zijn geld heeft.

Maar jammer genoeg voor de “heer” van der Veen gooi ik nu roet in het eten, door alles uitgebreid op mijn site te zetten.

En ook de criminele wandel van de “self mate uitgever & auteur” Hans Mauritz komt hier uitgebreid aan de beurt.

En dat vooral omdat ik vind dat deze “onderzoeksjournalist” eens goed onderzocht moet worden door iemand die schijt heeft aan de dreigementen van deze nep uitgever/auteur/journalist. Dat deze pannekoek alleen al het lef heeft om zichzelf een “onderzoeksjournalist” te noemen!!! Weet je wat meer in de richting komt?

Hans Mauritz

Acteur & oplichter.

Dat zou je op je bedrijfslogo van je “uitgeverij” moeten zetten. Hoewel je beter ook uitgeverij kunt vervangen door “afpakkerij”.

Wat een koekwous is die Hans Mauritz. En dan zijn er nog mensen die denken dat ze deze man nodig hebben. Ik denk dat ze hem zelfs in de hel vertellen dat alles is volgeboekt.

Maar ik vind ook dat zelfs Hans Mauritz wel eens iets goed gedaan heeft. Ik vind dat hij er trots op mag zijn dat hij van de grootste gek van dit moment ruim 200.000 euro heeft gejat. Nou Hans, heel goed gedaan. Maar verder ben je een grote waardeloze griezel.

En dan wordt vandaag ook je vrouwtje nog eens failliet verklaard door de oplichtingspraktijken van haar zo “nobele” echtgenoot. Ja Hans, al met al heb je het aardig verkloot. Er zal geen mens meer zijn die nog in jou praktijken trapt.

Zeker niet als ik hier klaar met je ben.

En voorlopig ben ik nog niet klaar met Hans Mauritz. Hij heeft wel weer mooi 2 weken uitstel gekregen door zijn zogenaamde voorstel aan Dankbaar. Uit hebberigheid is Dankbaar daar mee accoord gegaan, maar het kost hem uiteindelijk wéér zijn geld. Mauritz en zijn vrouw hebben 2 weken extra tijd om haar naai winkeltje te verplaatsen naar Belgie, en Hans kan nog snel de rekening van zijn LTD leeg trekken. Dat kon hij in verband met corona tot op heden nog niet. Maar nu deze week op veel plaatsen in Europa de “alarmfase” stopt, kan hij weer wat gemakkelijker naar Liechtenstein. En pist Wim Dankbaar voor de zoveelste keer naast de pot.

Of zou Wim Dankbaar nou echt zo dom zijn dat hij echt gelooft dat Hans Mauritz nu zijn “Hilversum” verhaal gaat bewijzen? Nee, zo dom kan een voormalig miljonair toch niet zijn?

Wat Hans Mauritz betrefd gaan we hier verder met zijn afpersingen, poging afpersingen, en zijn verdere List en Bedrog.

Maar zolang hij zo dom is om dan wéér te proberen om een van de slachtoffers van de notarissen Eldering en van der Veen af te persen, dan verraadt hij zichzelf voor de zoveelste keer. Dat noemen ze zoiets als “wie een kuil graaft……”. Maar ook dat dringt bij dit mongooltje niet echt door. Eigenlijk maakt hij het me veel te gemakkelijk. En gelukkig is het “potentiele slachtoffer” zelf degene die mij attent heeft gemaakt op de nieuwe poging afpersing. En wéér heeft Mauritz cruciale informatie die hij tekoop aanbiedt. En wéér zit hij te kloten met gemanipuleerde emails, en blijkt hij in de mailbox te kunnen van dit potentiele slachtoffer.

Maar hierdoor kan ik weer makkelijker aantonen dat 90% wat Hans Mauritz beweert bestaat uit “eigengemaakt” bewijs. Net zoals de “thuisbereide eigengemaakte” kluisverklaringen van Faek. Waarmee hij overigens ook aardig op zijn bek is gegaan. Hij is gewoon te dom om de crimineel uit te willen hangen. En de mensen die hij “probeert” af te persen, hebben allemaal hun lagere school afgemaakt.

En Hans, dat jij met je 17de nog in groep 5 zat, en met de brommer naar school kwam, was toen misschien wel stoer. Maar je bent eigenlijk een heel zielig mannetje.

En wat doet het mietje dan!! Dan gaat hij de “slachtoffers” van notaris Eldering en van der Veen benaderen, althans degene waarmee ik contact heb, om hen te “overtuigen” dat ik hen probeer af te persen. Maar gelukkig begrijpen deze mensen dat het niet erg geloofwaardig is wat er uit de strot komt van Mauritz.

Vandaar een lijst van (pogingen) afpersingen door Hans Mauritz.

Els Leemans, verdachte, en later veroordeeld, voor de moord op Ran Biemans in 1998. Hier dreigde Mauritz met het uitbrengen van een boek dat hij samen met Wilco Ites (ook verdachte geweest) zou uitbrengen.

De familie van Rooij. Ouders van de vermoorde Tinka van Rooij. Ook hier dreigde deze geboren etter met het uitbrengen van een boek als men hem ( Hans Mauritz) niet (financieel) zou steunen bij zijn “onderzoek”.

De familie Vaatstra. Deze familie wordt ondertussen al ruim 10 jaar lastig gevallen door het duo Mauritz en Dankbaar. Hierbij werd de familie dan niet financieel afgeperst, maar dat kwam omdat Mauritz deze familie gebruikte om zijn compagnon Wim Dankbaar leeg te plukken. Hier was voor hem meer te halen dan bij de familie Vaatstra.

Peter r de Vries. Deze perst hij jaren geleden af door te dreigen met het nooit uitgebrachte boek “de misdadige verslaggever”. Dit omdat Peter r de Vries geen geloof hecht aan de verklaringen van Wilco Ites over de moord op Ran Biemans.

Deze Wilco Ites en Hans Mauritz zijn reeds enkele jaren bevriend, en Hans Mauritz gebruikt deze Wilco graag als dreigement voor degene die hem iets in de weg legt. Zoals MOI !!

Maar ook aan Wilco Ites heb ik schijt, en Wilco weet dat.

Bob Ultee. Die zou hij ook wel eens “helpen” met zijn problemen met zijn claim tegen de SNS Bank van 250 miljoen euro. Geheel gratis. Bob Ultee zou enkel de onkosten betalen die Hans Mauritz moest maken in zijn “strijd” tegen de grote jongens van SNS. Ja, en Hans Mauritz kennende maakt hij al gauw een hoop “onkosten”. Deze Bob Ultee weet nu precies wat hij aan Hans Mauritz heeft. Namelijk helemaal NIKS.

Hans Mauritz kan niet eens het naaiwinkeltje van vrouw Geja van de ondergang redden. Zijn witwas winkeltje. En daar zijn maar enkele duizenden eurootjes mee gemoeid. Waarom zou deze “selfmade journalist” dan wel een claim van 250 miljoen tot een goed einde kunnen “begeleiden”?

De man kan met zijn gedrochten kadaver niet eens zelf zijn veters strikken. Het enige dat deze man kan is vanaf zijn doorgezakte sofa, het hele internet afstruinen, naar nieuwe potentiele slachtoffers. Die wil hij dan afpersen, maar is al gauw tevreden met zijn “onkosten vergoedinkjes”. Dat is de nobele Hans vetpens Mauritz. En meer is hij niet, en meer zal hij nooit worden.

Evert Kroon. De vastgoed man die van multi miljonair naar niks ging. Ja, niks is bij deze mannen een paar miljoen. Ook Evert Kroon dacht dat de “journalist/uitgever” Hans Mauritz hem wel kon helpen. Ook hier dacht Hans Maurits met miljoenen weg te komen, maar ging hij al snel voor zijn “onkosten vergoeding”. 100 euro hier, duizend euro daar. En dat maandenlang. Daarmee was Hans Mauritz al gauw tevreden, en maakte dan ook nogal wat “onkosten”. Vanaf zijn doorgezakte sofa in Dongen. Ook hier deed de Vetpens natuurlijk helemaal niks voor zijn “client” Evert Kroon. Zoals hij nooit iets doet. Alleen maar niet gemaakte onkosten declareren. Dat is het enige dat deze luie oplichter kan.

Hij zal zelf ook niet de vader zijn van zijn dochters. Ik denk dat hij zijn vrouw heeft leren kennen nadat hij een advertentie had gezet. “Luie vent zoekt zwangere vrouw”.

Een tijdje geleden had ik Hans Mauritz uitgebreid beschreven op mijn site die toen vooral over Wim Dankbaar ging. Hans Mauritz was er niet zo van gediend dat ik ook zijn afpers en oplichtingspraktijken uitgebreid beschreef. Hij deed er alles aan om maar van mijn site af te komen. Uiteindelijk deed hij een voorstel, waarmee ik accoord ben gegaan. En nu staat hij er weer omdat de man zich niet aan de gemaakte afspraken heeft gehouden

Dus einde deal.

Wat hield de deal in.

Hans Mauritz zou mij de informatie geven die hij had over het aandeel van Wilco Ites in de “huur”moord op Ran Biemans in 1998. Dé informatie waaruit ONOMSTOTELIJK blijkt dat hij de moord, in opdracht van zijn kip met de houden eieren Els, heeft gepleegd. Verder zou hij ervoor zorgen dat mijn naam gezuiverd zou worden uit het plan van Dankbaar en Mauritz bij de “poging” afpersing van o.a Haico Endstra en de broers van den Hemel.

Ik zou Hans Mauritz en alles over hem van mijn site halen. Dat heb ik meteen gedaan.

Uiteindelijk blijkt Hans Mauritz nog altijd mijn naam te noemen in afpers mailtjes aan van den Hemel. Deze mailtjes krijg ik dan weer van Dankbaar doorgestuurd, en zo kwam ik daar dus achter. En daarom staat hij nu weer met zijn “peen en uie muil” op mijn site.

Maar de informatie over Wilco Ites die heb ik nog. En omdat hij zich niet aan de afspraak heeft gehouden, krijgt hij die ook opzeker niet terug. Ik weet wel waar ze die informatie heel graag hebben.

Ben benieuwd wat Wilco Ites ervan vindt dat Mauritz hem zo even verkoopt om het verhaal “oordopjesmoord” op internet te zetten. En dat alleen om zijn eigen “goede” naam te redden. Terwijl de “goede naam” van Hans Mauritz al verrot was toen Mauritz nog op de lagere school zat. Die hij overigens niet heeft afgemaakt, omdat de maximum leeftijd toen 18 was voor groep 7.

En even een stukje bewijs voor Wilco Ites wat nooit in de media heeft gestaan, zodat hij weet wat ik heb. De 3 bloedspatjes in de keuken. Hoe zijn die daar toch gekomen? Wilco, Hans en ik nou, weten dat!!

Ook lezers weten vaak meer dan ik, en soms krijg ik dan eens een goede tip. Zoals afgelopen zaterdag. Ik heb de hele zaterdag met iemand aan tafel gezeten die me precies heeft uitgelegd wat het nou is waarmee de heren Mauritz en van der Veen proberen de weduwe Eldering af te persen. En voor een behoorlijk bedrag. Dat beschrijf ik later vandaag onder Johan van der Veen.

En dan even voor de duidelijkheid, ik schrijf niet over o.a Hans Mauritz om hem af te persen. Dat is meer de werkwijze van hem. Ik heb een mailtje gekregen dat Hans Mauritz contact heeft gezocht met JVL REPORT, en dat er nu een stukje over mij in de maak is waarin “men” mij ervan beschuldigd de site “Brunstad Christian Church” en de site “de Notaris” te gebruiken om BCC én Hans Mauritz af te persen. Ook zou ik enkele gedupeerden van notaris Eldering en van der Veen laten betalen voor mijn info op de site.

Het mooie is, dat ik de informatie die ik vandaag onder Johan van der Veen heb geplaatst uit eerste hand heb. De orginele documenten kan ik kopen. Maar omdat ik dit soort gelul voor wil blijven heb ik enkele benadeelden voorgesteld aan Ronnie Ostrowski zodat zij rechtstreeks met hem zaken kunnen doen. Zonder dat ik daar bemoeienis mee heb. Puur om te voorkomen dat er achteraf gezegd kan worden dat ik, op welke manier dan ook, geld heb verdiend aan de ellende van anderen. Daar pas ik voor.

En geloof maar dat ik normaal gesproken hier zeker voor een percentage tussen had gezeten, maar dat zou nu door o.a een Hans Mauritz worden gebruikt om mijn site als “ongeloofwaardig” te bestempelen. Zeker nu ik hem wéér een lucratieve afpersing door zijn neus heb geboort. Dus aan een eventuele verkoop van de documenten uit de Caransa ontvoering en de diefstal van 2 miljoen gulden door notaris Eldering zal ik geen cent verdienen. Sterker nog, ik zal er niet bij betrokken zijn. Ik stel enkel de verkopende partij voor aan een eventueel geinterreseerde partij. Wat daar verder uitkomt is niet aan mij. Wel heb ik de geinterreseerde partij gevraagd om informatie te delen met de anderen gedupeerden van notaris Eldering en Johan van der Veen, zodat zij de informatie kunnen gebruiken in hun rechtszaken.

Maar door de reacties die ik via de mail krijg, heb ik geen geld nodig voor de informatie die ik op mijn site zet. De reacties zijn veel meer waard dan geld. Het heeft op zijn minst een veel beter gevoel.

En het allerbeste van dit alles is, dat ik weet dat Mauritz binnenkort bij alles en iedereen zal zijn uitgescheten. Veel zal hij niet meer binnen harken met zijn Novio Media Uigevers, of als “onderzoeksjournalist”. En dat is de beste “betaling” die ik maar krijgen kan.

Wel jammer dat ik nu uit erg betrouwbare bron heb, dat toch Mauritz in deze als laatste lacht. Had hij bij Wim Dankbaar al ruim 200.000 euro achterover gedrukt, blijkt hij Johan van der Veen voor 450.000 euro bij zijn neus te hebben. Vandaar dat het Mauritz en zijn vrouw niet zoveel uitmaakt dat ze failliet zijn. Op naam van een Ltd heeft Mauritz een vakantiehuis gekocht in Moldavie. En nu is hij ook nog eens in Belgie op zoek naar een vrijstaande huurwoning met een huur tot 1100 euro. Het is nooit beter gegaan met Mauritz. En dan zoekt hij een vrijstaande woning, met terrein voor 2 paarden, en niet tever van het huis van zijn dochter. Want zijn vrouw Geja moet wel wat verder kunnen klooien met haar naaiwinkeltje. En dat gaat ze doen vanuit de loods die bij dochterlief op het terrein staat.

En dat oud notaris van der Veen maar liefst 450.000 euro heeft betaald om zijn info over de weduwe Eldering terug te krijgen van Mauritz, zegt natuurlijk genoeg. Dat moet dan wel hele vervelende informatie zijn die van der Veen in zijn bezit heeft, of hád!!!

En voor degene die nog twijfelen aan de “goede samaritaan Hans Mauritz” een mailtje van Hans Mauritz aan de de erven van den Hemel.

Deze mail heeft hij verstuurd nadat hij maandenlang zijn “onkosten vergoeding” heeft gekregen, en tevens dubbelspel speelde door de gekregen informatie van de erven van den Hemel voor eigen gewin te gebruiken.

Waardoor hij met de informatie van de erven van den Hemel in totaal een kleine 500.000 euro heeft kunnen lospeuteren van de (terecht) uit zijn ambt gegooide oud notaris Johan van der Veen.

Dus wat dat betrefd is Hans Mauritz net zo,n lijkepikker als de notarissen Eldering en van der Veen waren.

Ook had ik eerder al voorspeld dat de 2, Dankbaar en Mauritz wel weer bij elkaar zouden komen.

En de eerste steen daarvoor is dan ook al gelegd. Door Mauritz, want die probeert zijn blanke huidje te redden. Maar gewoon om te pesten heb ik alle publicaties op de site van Dankbaar over zijn vriendje Mauritz gekopieerd. Dus mocht Dankbaar echt alles over Mauritz van zijn site halen, dan zet ik het allemaal hier op de site. Nou geloof ik niet dat Mauritz over de brug kan komen met het “beloofde”, maar bij deze 2 mafkes weet je nooit wat ze nu weer bedenken om samen te kunnen zijn.

Voorlopig blijkt de “liefde” tussen de 2 tortelduifjes nog even in de diepvries te liggen. Hans en Geja Mauritz zijn ondertussen failliet verklaard. Hans Mauritz probeert zijn huid nog te redden door Dankbaar weer vanalles te beloven. Voorlopig lijkt Dankbaar daar weer in te trappen, maar hij weet dan ook niet dat er een advocaat is die beweerd dat Mauritz bewust zijn compagnon naar de kloten heeft geholpen.

Deze advocaat heeft in het verleden samengewerkt met Mauritz inzake een onderzoek naar enkele foute “notarissen”. (en dat zijn er nogal wat!!) Tijdens deze samenwerking heeft Hans Mauritz ronduit verteld over zijn “dubbelspel” jegens Dankbaar, om hem zo als leugenaar en oplichter weg te kunnen zetten. Mauritz had daarmee juist willen voorkomen wat er nu gebeurt is. Zijn faillisement.

Nu blijkt Mauritz, in de tijd dat hij met deze advocaat samenwerkte, ook de advocaat te hebben besodemieterd. Mauritz blijkt de “info” die zij samen hadden te hebben doorverkocht aan Johan van der Veen. Waarmee hij toen nog op goede voet was. Daar is de advocaat achter gekomen, en heeft direct zijn samenwerking met Mauritz vergebroken. En volgens deze advocaat had Mauritz een mooi plan met zijn Hilversum “verhaal” waarmee hij Wim Dankbaar op zijn bek had willen laten gaan.

Ik kan dat nu hier wel in geuren en kleuren gaan uitleggen, maar ik speel daar Dankbaar alleen maar mee in zijn kaarten. En dat is nou ook weer niet mijn bedoeling.

En wat blijkt ??? Onze “onderzoeksjournalist” Hans Mauritz perst zelfs zijn eigen compagnon af. Hans Mauritz heeft informatie/bewijs dat Wilco Ites weldegelijk de moordenaar is van Ran Biemans. Ook wel de “oordopjes moord” genoemd. Uit het bewijs dat Mauritz zegt te hebben zou blijken dat Wilco Ites de moordenaar is van Ran Biemans, en doordat Mauritz het bewijs achter houdt chanteerd hij er Wilco Ites mee.

Nou had ik hier al eerder gemeld dat Mauritz niet meer is dan een afperser en oplichter, maar dat doet hij dus blijkbaar ook bij zijn zogenaamde “slachtoffers” van de “gerechtelijke dwalingen” die deze Dongense dorpsgek zegt bloot te leggen. Nou, je zou maar door hem “geholpen” worden.

En dit is het nieuwste plan van Corkey Mauritz. De zelfstandige ondernemer 3900 euro laten betalen voor een advertentie in een magazine dat nooit gaat komen. En ook hierbij is Geja Mauritz 100% betrokken. Zij belt zelfs met potentiele “adverteerders”. En de compagnon van Mauritz indeze, daarvan verwacht ik binnen een paar dagen de nodige informatie. Om ook hem hier op de site in het zonnetje te zetten.

In de tussentijd heb ik van een “goede kennis” van Mauritz wat leuke informatie gekregen over hoe de families van Hans Mauritz en Geja Kuijs over hen denken.

Met de familie Mauritz hebben zij al vele jaren problemen omdat Hans Mauritz ruim de helft van zijn familie heeft besodemieterd met “zogenaamde” goede investeringen in de “hulpacties” van Hans Mauritz. Nooit is er een cent terug gekomen, en van geen van zijn zogenaamde “hulpacties” is ooit iets terecht gekomen.

Behalve dan dat hij zijn “hulpactie” heeft afgeperst en besodemieterd.

Ook bij de familie Kuijs krijg je geen letter goed te horen over het echtpaar List & Bedrog. Ook daar zijn de meeste familieleden er financieel ernstig op achteruit gegaan nadat zij geld hadden “geleend” aan de zo vrome Hans Mauritz en zijn “dame” Geja Mauritz Kuijs.

En op de site van Dankbaar was al te lezen dat ze zich net zo schuldig heeft gemaakt aan het aftroggelen van geld bij Dankbaar. Wat ze stellig ontkent, maar waarvan Dankbaar de getekende overeenkomsten op zijn site heeft staan. En wat wil nou het toeval !!! Op één dag krijg ik maarliefst van 3 verschillende inwoners uit Dongen mailtjes waaruit blijkt dat Geja Mauritz Kuijs net zo,n oplichtster is als haar verrotte man Hans Mauritz. Ook zij heeft de afgelopen jaren aardig wat slachtoffers gemaakt door bij “vrienden” geld te lenen en het nooit meer terug te geven.

Niet dat ze het niet terug kon geven!!! Nee, dat kon ze wel, maar het was goedkoper om deze mensen in heel Dongen uit te maken voor leugenaars. En ze gewoon niet terug te betalen. En dat blijkt de afgelopen jaren geregeld gebeurt te zijn. Zo praat ze nu ook slecht over de verhuurder van het pand waarin ze jarenlang haar “naaiwinkeltje” heeft gehad. Tijdens haar “faillisement” zou ze de huurschuld geregeld hebben zei ze tegen de rechter. Maar bewijzen had ze niet. Die zijn er ook niet, want de zo aardige, nette Geja laaielichter Mauritz moet nog zo,n 20.000 euro huurschuld betalen. Wat ze zeker nooit zal doen. Vertrekken naar Belgie is goedkoper, en dan kunnen ze in het Belgische Knokke Heist verder gaan met het “uitkleden” (financieel) van rijke mensen die nog ergens een paar miljoen tegoed hebben. Want daar weet “uitgever, schrijver, en journalist” Hans Mauritz wel raad mee. Maar beste Hans, ook dat ga ik voor je verneuken. En ook je “dame” kan binnenkort van ellende haar tebbes nergens meer tonen zonder dat de mensen weten wie en wat ze is.

Later meer …

For translation “translatetheweb”.

%d bloggers liken dit: