Johan van der Veen

Alias “de vogelverschrikker”

Notaris Johan van der Veen is sinds begin 2021 uit zijn ambt als notaris gezet. En niet geheel onterecht. Zo is hij al meerdere malen veroordeeld voor o.a het aan zichzelf uitlenen van ruim een ton van het geld van een klant dat op zijn derdenrekening stond. En dat mag dus niet. Een beetje notaris behoort dat toch te weten. Zeker als een domme tuinman uit Spanje dit al weet.

Johan van der Veen is nadat hij problemen kreeg op het kantoor van notaris Eldering zijn eigen “praktijk” begonnen in het oude centrum van Dordrecht. Daar zat hij dan ook al gauw in de “verkeerde handel”. Zoals het vervalsen van notariele stukken, en het oprichten van stichtingen, Ltd s en andere “witte wasmachines”. En dat heeft hij tot zijn laatste dag als notaris in Dordrecht volgehouden. En dat weet ik uit eigen ervaring. De uit zijn ambt geflikkerde notaris Johan van der Veen heeft ook een zoon Lodewijk van der Veen en een dochter Anna van der Veen.

Deze Lodewijk is getrouwd met een echte gravin.

Catharina Anna gravin Schimmelpenninck.

Wat zal de uit zijn ambt geflikkerde notaris Johan van der Veen hier blij mee zijn. Zijn zoon getrouwd met de echte adel en dan heeft hij daar ook nog eens 2 kinderen bij. Eindelijk gaat zijn familienaam bij de echte nederlandse adel horen. Maar of de echte nederlandse adel straks ook nog blij is met de zoon van een door en door verrotte nep notaris, dat valt nog te bezien.

Nu maar hopen dat zoon Lodewijk en zijn gezinnetje niet nog eens zo,n malloot aan de deur krijgen die s,nachts maar wat in de rondte gaat schieten op ramen als waarschuwing aan de rotte notaris. En zeker niet met 2 kleine kinderen. Daarom begrijp ik ook niet zo goed dat Johan van der Veen ergens onder zijn steen is gekropen. Hij besodemieterd tientallen mensen voor vele miljoenen. Dan is het logisch dat er een paar tussen zitten die dat niet pikken. En als die hun geld niet bij Johan van der Veen terug kunnen halen, dan gaan ze het wel bij zoonlief of zijn schoonfamilie halen. En daar zal de zo nette adelijke familie Schimmelpenninck niet echt op zitten te wachten. En als zij daar schoonzoon Lodewijk op aankijken, heeft hij dat toch echt aan die lijkenpikker van een vader van hem te danken.

Maar dat is het risico van het vak.

En dát vak verstaat Johan van der Veen wel. De man heeft een neus voor mensen met een zwak. Zodra hij doorheeft dat er dan wat te stelen/verduisteren valt, slaat hij zijn slag. Mensen die hun zwart geld onder brengen, of brachten, op een rekening van het een of ander vaag brievenbus firmaatje ergens op de Carribean zijn het geld ná hun overlijden opzeker kwijt. Ook met zwart geld gekochte kunst en of dure sieraden zijn binnen een mum van tijd uit de nalatenschap verdwenen. Zelfs vastgoed dat is onder gebracht in vage firma,s verdwijnt als sneeuw voor de zon. Wordt onderhands doorverkocht, en wordt betaald op de rekening van een Trust. Zodat het veilig is voor de nederlandse belasting, en de nederlandse justitie. En tot nu toe is Johan van der Veen er eigenlijk altijd mee weg gekomen. Hoewel hij nu wat problemen zal krijgen met enkele nabestaanden, die door Hans Mauritz zijn benaderd om tegen betaling bewijs te krijgen van de verduisteringen door Johan van der Veen.

En dat is dan ook de reden dat de oud notaris Johan van der Veen nu onder zijn steen is gekropen. In de hoop dat het wel over waait. Maar het zal deze keer niet overwaaien.

En nu staat hij dan ook nog eens voluit op internet. Voor altijd !!

Ook dochter Anna van der Veen is werkzaam als notaris. Zij werkt op dit moment bij …….. in Den Haag. Ik heb via het email adres geprobeert om contact met haar te krijgen, zodat ik haar wat vragen kon stellen. Ik had haar dan tot nu toe nog niet genoemd, maar omdat dwaallamp Dankbaar haar naam al voluit noemt op zijn site, en Anna van der Veen op mij niet reageert, zet ik er haar ook maar op. Tenslotte weet zij als geen ander wat voor oplichter haar vader is.

Verder zijn er op dit moment 2 partijen bezig om via justitie hun gelijk te halen, en zo alsnog het verduisterde geld en vastgoed voor een deel vergoed te krijgen. Dus als er lezers zijn die meer weten, dan zorg ik dat de informatie bij de desbetreffende personen terecht komt, of ik breng u in contact.

Verder is ook Anna van der Veen medeplichtig aan enkele criminele activiteiten van haar vader. Zo is zij o.a in het bezit van enkele documenten waaruit blijkt dat haar vader gewoon een ordinaire dief was/is. En waaruit blijkt dat hij Hans Mauritz betaald heeft om de weduwe Eldering af te persen. Maar ik vind het ook wel raar dat Anna van der Veen officieel als notaris werkzaam is bij …………. in Den Haag, maar niet op hun website voorkomt. De stiekumme werkneemster?

Het zal niet meevallen om, ookal krijgen deze partijen gelijk, nog geld van ze te kunnen plukken. Bij van der Veen zit zijn geld in buitenlandse vage vennootschappen, en notaris Eldering is er niet meer. En om te bewijzen dat de weduwe Eldering op de hoogte/medeplichtig was, zal niet meevallen. Maar ik denk dat het ze er meer om gaat dat zij naar zoveel jaar eindelijk hun gelijk krijgen. Maar van de andere kant zou ik zeggen, pak ze alles af. Dat doet justitie bij de gewone crimineel ook. Dus zou dat bij een criminele notaris al helemaal moeten. Een notaris zou bovenal altijd te vertrouwen moeten zijn. Maar uiteindelijk zijn vaak de stropdassen crimineler dan de leren hesjes.

Maar het toppunt van een laffe dief is toch wel het stelen van overledenen.

Alleen al daarom verdienen de families Eldering en van der Veen het om met hun hele hebben en houden hier voor altijd op het Wereld Wijde Web te staan. Bij deze dan.

En er zijn mensen (vooral gedupeerden) die het enorm waarderen dat deze site er nu is. Die me ook nog eens van nieuwe informatie voorzien. Het ziet er dus naar uit dat ik hier voorlopig nog wel even druk mee ben.

Zo heb ik meerdere mailtjes gekregen over de “hobby” van Johan van der Veen. Tijdens zijn laatste jaren bij notaris Eldering liet notaris van der Veen zich regelmatig zien bij de duurdere meisjes van plezier. En met name bij ene Silvia. Ook liet hij een “klant” van notariskantoor Eldering regelmatig voor hem betalen. Meestal gebeurde dit in een club in Utrecht, nadat van der Veen weer een aantal documenten had vervalst voor een groepje vastgoed mannen uit de regio Utrecht. Maar nu hij zijn kasteeltje in Frankrijk verkocht heeft zal hij én wat meer tijd én wat meer geld hebben om zelf voor zijn hoeren te betalen. Hoewel hij het stulpje wel met ruim 150.000 euro verlies heeft verkocht. Maar wat is anderhalve ton op alle miljoenen die meneer van der Veen in zijn carriere heeft gejat? En dan kun je maar beter verkopen en zorgen dat je iets koopt waar je vrouw het niet naar haar zin heeft.

Want dat zal op zijn kasteeltje niet zo makkelijk zijn geweest met zijn vrouw de hele dag in de buurt om er zo eens in de paar weken een dame van plezier te laten komen.

En nu de oud notaris uit zijn ambt is gezet, zit er voor hem niet veel anders meer op dan voor de “echte criminelen” de Ltd,tjes en andere overzeese brievenbus firma,tjes op te richten. Nu moet hij nog werken ook voor zijn geld. En de klanten die hij nu heeft zijn teneerste niet dood, en tentweede zullen die het niet echt waarderen als meneer van der Veen geld en of goederen achterover drukt. Dan is het zo gedaan met meneer van der Veen.

Ook de schoonfamilie van zoon Lodewijk, de familie Schimmelpenninck, zal er niet op zitten te wachten dat er criminelen aan de deur komen voor de oplichtingen van meneer van der Veen senior. Of dat men op het stulpje gaat schieten van “gravin van der Veen Schimmelpenninck, zoals al eerder is gebeurt op het voormalig kantoorpand van schoonzoon Lodewijk van der Veen. Dus die kans lopen ze wel!!

Maar voorlopig is voor Johan van der Veen maar 1 probleem urgent. En dat heeft hij niet goed gezien. Hij denkt dat Hans Mauritz zijn grootste probleem is, maar dat valt best mee. Johan van der Veen is bang nogmaals te worden afgeperst door Hans Mauritz dmv enkele zeer incrimiderende documenten die Hans Mauritz in bezit heeft. (had).

Het bovenstaande is een bevestiging dat Johan van der Veen aan het “schikken” was met de nabestaanden van den Hemel (met Mauritz als tussenpersoon) om de aanstaande rechtszaak te voorkomen.

En Hans Mauritz kan er beter bang voor zijn dat het niet op de website komt van de een of andere gek uit Spanje die er alles aan doet om Hans Mauritz maar naar de kloten te helpen. En Hans Mauritz doet alles om er maar voor te zorgen dat zijn vrouw Geja maar niet failliet verklaard gaat worden door de psychopaat Dankbaar. Vandaar dat ze nu gezamelijk Johan van der Veen aan willen pakken. (Lees de site van Dankbaar) En dat is de reden dat ik Johan van der Veen hier op mijn site nog niet aan het kruis genageld heb. Ik wil de geliefden Dankbaar en Mauritz niets in hun schoot werpen. Op dit moment heeft Mauritz niks tastbaars om van der Veen mee af te persen. Maar tot nu toe wist van der Veen dat niet. Nu waarschijnlijk wel. En mijn vooruitziende blik heeft het vaak goed. Zo zei ik eerder al dat de 2 kweetjes Dankbaar en Mauritz wel weer bij elkaar zouden komen. Althans, voor even. Want als Dankbaar er achter komt waarvoor Mauritz 2 weken uitstel nodig had, is het weer oorlog. Net een echt koppeltje tortelduifjes.

En nu moet ik bedenken wat ik met de informatie over van der Veen ga doen. Als ik het plaats staat Mauritz met lege handen in zijn afpersingspoging bij van der Veen. Ik naai dan wel een “partij” die al jaren vecht voor gerechtigheid in een zaak tegen notarissen Eldering en van der Veen. Plaats ik het niet dan help ik Mauritz en Dankbaar. Of van der Veen moet mijn site ook lezen, dan weet hij nu dat de 2 kweetjes helemaal niets meer hebben. Alleen hun woord. Maar dat is bij 99% van nederland helemaal niets waard van deze 2.

Zoals eerder gezegd wist ik niet of ik bepaalde informatie zou plaatsen. Maar als ik als site geloofwaardig wil zijn moet ik wel.

Afgelopen week ben ik benaderd door de zoon van Ron Ostrowski (de duitser) en Lenie Lefébre ( het koninginnetje). Beide uit Amsterdam, en betrokken bij de ontvoering van Maup Caransa in 1977. Op zich heeft dat niet veel met notaris Eldering te maken. Was het niet dat Ron en Lenie via notaris Eldering een bedrag van 2 miljoen gulden van het losgeld wilde witwassen.

Nu blijkt dat de notaris Eldering het geld inderdaad heeft wit gewassen, maar het nooit meer heeft afgegeven. Hij heeft het weggesluisd naar Curacao waar het op een legale manier is geinvesteerd. Familie Eldering 2 miljoen rijker, Ron en Lenie niks overgehouden aan een ontvoering. Daar zijn geregeld dreigende situaties over ontstaan op het toenmalige notariskantoor Eldering.

Toenmalig notaris Johan van der Veen is in de loop der tijd helemaal op de hoogte gekomen inzake de diefstal van de 2 miljoen door zijn baas notaris Eldering. Daarna heeft hij beetje bij beetje kopietjes gemaakt van bepaalde documenten waarmee hij kan aantonen dat notaris Eldering gewoon een dief was.

Ook had notaris Eldering bepaalde informatie over een hoge politie ambtenaar die betrokken was bij het onderzoek naar de ontvoering van Maup Caransa. Daardoor is de ontvoering, terwijl de politie alle namen van alle ontvoerders had, nooit opgelost. Dit gebruikte notaris Eldering weer tegen Ron en Lenie. Als ze hem niet met rust zouden laten, zou hij de hoge politie ambtenaar de beschuldigende documenten terug geven. Zodat justitie de ontvoering alsnog kon oplossen. Dat zou betekenen dat de ontvoerders voor een jaar of 10 achter de tralies zouden verdwijnen.

Nadat notaris Eldering overleed, en van der Veen zijn eigen praktijk had in Dordrecht, bleef hij zitten met alle bewijzen. Bewijs dat notaris Eldering een dief was. Bewijs dat een hoge politie functionaris corupt was. En bewijs dat justitie hiervan op de hoogte was, en daarom nooit de ontvoering heeft willen oplossen.

Toen werd enkele jaren geleden Hans Mauritz aan enkele “schuldeisers” van notaris Eldering voorgesteld. Deze proberen al ruim 20 jaar hun erfenis te krijgen. Een erfenis die ook voor 80% bij notaris Eldering in zijn zak is beland. Mauritz zou dit wel eens gaan oplossen voor deze mensen.

Toen hij daarvoor bij toenmalig notaris van der Veen in Dordrecht aan de deur stond kwamen beide al gauw overeen dat Mauritz veel meer kon verdienen als hij Johan van der Veen zou helpen bij het afpersen van de weduwe Eldering met de informatie en documenten die van der Veen hád. Ja had, want die informatie is nu in bezit van een ander, en ik heb het met eigen ogen gezien. Uiteindelijk probeerde Mauritz van 2 walletjes te eten, waardoor hij nu door beide partijen aan de kant is gezet. De zoveelste afpers flop van súper crimineel Hans Mauritz.

Maar het kon nog erger worden voor Mauritz. En dat is nu dan ook gebeurd. Die gek uit Spanje weet het nu ook. En die gek uit Spanje zet het op zijn site. En daar kan Hans Mauritz met zijn dreigementjes helemaal niks aan doen. Zijn vriendje Dankbaar kan hij aan het lijntje houden met loze beloftes, maar ik luister niet eens naar de mongool.

De weduwe Eldering geniet door de informatie al jaren een soort van “onaantastbaarheid” doordat ze beschermd wordt door enkele hoge omes bij justitie. Die allen bang zijn dat zij met haar info over “hen” naar buiten komt. Daardoor komen de “schuldeisers” bij justitie ook niet verder. En zo kan het dan dat mensen al ruim 20 jaar proberen om hun door notaris Eldering gestolen miljoenen terug te krijgen. En steeds zonder resultaat omdat een paar corrupte hoge oompies bij justitie dit uit schrik voor weduwe Eldering tegen houden. En tot op heden lukt dat aardig.

Ik zou dan ook niets liever hebben, dan het bewijs in deze zaak. Dan heb ik alle vliegen in 1 klap !!! Mauritz aan het kruis als mislukte afperser, journalist en uitgever. Justitie als corrupt zootje ongeregeld. Notaris Eldering als dief. Zijn weduwe als afpersende medeplichtige. En van der Veen als dief, afperser, en vooral domme lul om zijn zaakjes door Hans Mauritz te willen laten opknappen. En met de documenten die ik zaterdag heb ingezien, zouden de erfgenamen van Maup Caransa weten waarom justitie de ontvoering nooit heeft kunnen/willen oplossen. Wat de erfgenamen 10 miljoen gulden heeft gekost omdat justitie ook het losgeld nooit terug heeft kunnen/willen halen.

Maar voor mij is het mooiste van dit alles dat Hans Mauritz wéér met lege handen staat. En alleen al daardoor heb ik nog steeds zin in deze site. En ik ga er dan ook zeker nog even mee door. Ook lees ik net op “kleintje muurkrant” dat daar ookal heel wat aandacht is geweest voor de notarissen Eldering en van der Veen. Met uiteindelijk dezelfde conclusie, de 2 notarissen waren allerminst eerlijk en betrouwbaar.

Over “notaris” van der Veen krijg ik informatie dat hij in de jaren 90 (en misschien wel tot zijn laatste dag als notaris) via een niet bestaande overheids instantie, de “Nederlandse Vereniging voor Persoonsregistratie”, informatie kon opvragen bij overheden, gemeentes, en de Autoriteit Persoonsgegevens. Deze informatie werd gebruikt om overzeese brievenbus firma,s op naam te zetten van wildvreemde mensen die daar zelf geen enkele weet van hadden. Dan werd de eigenlijke eigenaar gemachtigd om zo bij het geld te kunnen dat op de bijbehorende bankrekeningen stond. Dit plan zou zijn uitgedacht door Johan van der Veen, en ene Cees Schaap.

Doordat Cees Schaap via zijn Nederlandse Vereniging voor Persoonsregistratie aan allerlei informatie kon komen, die voor anderen onbereikbaar was, had hij bij veel “ondeugende” zakenlui de voorkeur samen met zijn partner in crime toenmalig notaris Johan van der Veen. Zo zijn o.a de heren Flip Kerkhoven en Jan Kooij grote spelers geworden in de Utrechtse vastgoed wereld.

Zij zaten in de jaren 80 allemaal in een kantoorpand aan de Dijnselburgerweg in Zeist. Waar notaris Johan van der Veen de BV,s terplaatse voor de heren kon oprichten.

Jaren later is er een onderzoek gestart naar de heren en hun mallefide handel, maar dat is op de een of andere manier op niets uitgedraait. Waarop Cees Schaap zijn gehele informatie voorraad van de hand heeft gedaan aan het Bureau Krediet Registratie. Wat dus eigenlijk betekend dat het BKR gebruik maakt van illegaal verkregen krediet informatie. In gewoon nederlands heeft het BKR zich dus schuldig gemaakt aan heling. En over deze oud politie medewerker staat ook nog genoeg op “kleintje muurkrant”.

Van de 2 miljoen gulden losgeld van de Caransa ontvoering blijkt uit de papieren van Ronnie dat daar 1.650.000 gulden van is witgewassen d.m.v een BV van Flip Kerkhoven en Jan Kooij.

De 1.650.000 gulden werd op de rekening van de BV gezet. De rekening was bij de in 1992 failliet verklaarde Femis Bank. Deze was destijds ook gevestigd in Zeist. Van daar werd het geld overgemaakt op een bedrijfsrekening op naam van notaris Eldering bij de Orco Bank op Curacao. De overige 350.000 gulden zijn door notaris Eldering uitgeleend aan niemand minder dan notaris Johan van der Veen.

De Orco bank van de familie Guis, heeft ook vanalles via notariskantoor Eldering laten oprichten en beschrijven. Ook daar klopt geen zak van het kapitaal waarmee de bank ooit door Guis senior is opgericht. Daar hoop ik nog wat meer info over te krijgen…..

En de samenwerking tussen Johan van der Veen en de 2 BV mannen Flip Kerkhoven en Jan Kooij werd geregeld op vrijdag door de 3 heren geviert in club La Cloche. Hier kwam de nobele notaris Johan van der Veen verder ook nog regelmatig met 2 andere “duistere klanten van hem. De heren Stoelinga en Kolodziej. Dus toendertijd had notaris van der Veen genoeg te doen. En de heer Koen Kolodziej blijkt tot voor kort een aardige baan te hebben gehad bij de Voedsel en Warendienst. Van bepaalde waren zal hij zo langzamerhand wel verstand hebben. Ook blijkt hij eigenaar te zijn van een aardige waslijst aan BV,s. Voor het grootste gedeelte opgericht door de niet zo nauw kijkende notaris van der Veen.

Ook krijg ik de laatste dagen wat informatie over nóg een uit zijn ambt gegooide notaris die her en der wat zaken deed met o.a Johan van der Veen. Deze uit Rotterdam komende oud notaris van Agt blijkt ook aardig betrokken te zijn geweest met de BVtjes handel van van der Veen. Daar is hij overigens niet om uit zijn ambt gegooid.

Nu blijkt de oud notaris van Agt nog altijd wat klusjes op te knappen voor de andere oud notaris Johan van der Veen. Alleen doet de oud notaris van Agt dit nu via zijn vrouw, die nóg niet uit haar ambt is geflikkert. Maar dat zal waarschijnlijk nu niet lang meer duren. Ook aan oud notaris van Agt had ik wat vragen gesteld, maar die vond het beter om mij, na het lezen van mijn WhatsApp bericht aan hem, maar te blokkeren.

Nou meneer van Agt. Dat is uw goed recht. De consequentie is nu wel dat ook u met uw porum op mijn site staat, en ik hier kan schrijven wat ik wil. Ik had enkel wat vragen over een BV uit Delft, die volgens mijn bron bij u opgericht is. Was dus vrij gemakkelijk te voorkomen geweest. Maar blijkbaar vindt het notarisgespuis zich nogal tegoed om mij te woord te staan. En dan voel ik me goed genoeg om zo,n criminele warme aardappelstrot hier in vol ornaat op mijn site te zetten. En nu duik ik wat dieper in de criminele wandel van het notarissen echtpaar van Agt Dussel.

In 2002/2003 is er door toenmalig notaris van Agt een BV en gelijktijdig een Ltd voor een client uit Delft opgericht. Deze client van Iraanse afkomst verdiende zijn geld met de productie van xtc. Het zwart verdiende geld werd vanuit nederland door verschillende bij van der Veen en van Agt opgerichte BV,s overgemaakt naar het rekeningnummer van de op het eiland Man gevestigde LTD. En vandaaruit kon het geld in nederland gewoon worden opgenomen. Ook werden door de betreffende Ltd leningen en hypotheken verschaft aan de man uit Delft. Deze witwas truc werd opgezet door notaris van Agt. Of dit strafbaar is dat weet ik niet, maar het zal niet erg koosjer zijn, want o.a hiermee heeft Hans Mauritz gepoogd om van der Veen af te persen. En met dit soort witwas constructies houden beide uit hun ambt gegooide notarissen zich nu nog steeds bezig. Met medewerking van de vrouw van van Agt, die nog altijd notaris is in Rotterdam. Maar dat zal niet lang meer duren vermoed ik zo.

En dan hebben we nog de “bemiddeling” van Hans Mauritz om voor Johan van der Veen het boedeldossier dat de notaris Eddy de Jongh illegaal in bezit heeft, dmv list in zijn bezit te krijgen.

Toen notaris Eddy de Jongh nog op het notariskantoor Eldering in Zeist werkte, had hij de verwachting dat hij de opvolger zou worden van de toen uit zijn ambt gezette Eldering. Toen dat niet zo bleek te zijn heeft notaris Eddy de Jongh een boedeldossier gekopieerd en meegenomen. Dat op zich is al strafbaar, maar hij deed het uit “zelfverdediging”. Hij wist natuurlijk hoe het er binnen het notariskantoor Eldering aan toe ging met betrekking tot de verduisteringen/diefstallen uit de nalatenschappen. Daarmee liep hij (volgens hemzelf) risico dat de weduwe Eldering hem zou laten zwijgen. En om iets achter de hand te hebben heeft hij het boedeldossier van de familie …….. gekopieerd en mee naar huis genomen. Toen was daar ineens ene Hans Mauritz, die zei onderzoeksjournalist te zijn, en dat hij bezig was met een boek over de gang van zaken bij notariskantoor Eldering.

Hij zou Eddy de Jongh uit zijn boek laten als deze hem het dossier zou overhandigen. Dat dossier wilde Hans Mauritz, in opdracht van Johan van der Veen, hebben om er de weduwe Eldering mee af te persen voor heel veel geld. Dat is op het laatst niet doorgaan, omdat Hans Mauritz zijn dubbele agenda weer in werking was getreden. En de familie …….., dus ook op de hoogte was van het boedeldossier dat in bezit is bij notaris Eddy de Jongh. De familie ….. heeft mij hiervan op de hoogte gebracht, en ik heb voor de zoveelste keer een poging afpersing door Hans Mauritz verneukt.

En dat heb ik niet gedaan omdat ik nou zo,n nette katholieke eerlijke jongen ben, maar omdat ik alles wat Hans Mauritz doet naar de klote probeer te helpen. Wat overigens aardig lukt.

Maargoed, nu moet dat boedeldossier natuurlijk wel bij de familie ….. terecht komen, zodat die hun zaak tegen Eldering/van der Veen kunnen winnen. Vandaar dat ik nu Eddy de Jongh op deze site aanpak, omdat ik vind dat het zijn verplichting is (zeker als notaris) om de misstanden cq diefstallen op het notariskantoor Eldering aan het licht te brengen. Zodat de familie ……. eindelijk hun gestolen miljoenen terug kunnen vorderen. Want hoe kan een notaris nu al jaren op bewijs zitten waarmee hij een heel groot misverstand (lees leed) voor de familie ….. kan helpen rechttrekken? Op deze manier is notaris Eddy de Jongh net zo verrot als de notarissen Eldering en van der Veen. De 2 lijkenpikkers van Zeist.

En in de zaak van de Caransa ontvoering komt ook steeds meer informatie los.

Zo blijken er enkele grote autohandelaren destijds contact hadden met de ontvoerders van Caransa. Ik heb de namen, en enkele zijn nog altijd enorm groot in de autohandel, maar die publiceer ik pas als ik wat meer info heb losgekregen indeze.

Het is al raar dat deze auto handelaren al tijdens de ontvoering al wisten wie er achter de ontvoering zaten. Zij namen contact op met de ontvoerders omdat zij liever hadden dat Caransa nooit meer boven water zou komen. Dit omdat zij grote schulden hadden bij Maub Caransa en dit een veel goedkopere oplossing voor hen was geweest.

Deze informatie blijkt toendertijd ook bij de politie in Amsterdam terecht te zijn gekomen. Maar zoals wel meer in de Caransa zaak is dit nooit naar buiten gebracht. Later blijkt dat deze autohandelaren enkele justitie medewerkers hebben betaald om hierover te zwijgen, en dat aan de ontvoerders destijds ook is betaald om hierover te zwijgen. Dit is informatie waaruit wel blijkt hoe het er destijds bij de politie Amsterdam aan toe ging. Maar ook blijken er enkele hoge omes van de CDA toendertijd zich hiermee hebben bemoeid om dit stil te kunnen houden. En verder snap ik nu wel hoe het mogelijk is dat er bepaalde “autohandelaren” zo groot hebben kunnen worden, en dat zij van bepaalde merken het alleenrecht in nederland hebben. Met opzetten van tientallen miljoenen per jaar, terwijl de eigenlijk al tientallen jaren met hun rijke reet in de bajes hadden moeten zitten.

Zij tientallen miljoenen rijker. Caransa tientallen miljoenen armer, en zijn hele leven vergald door deze ontvoering. Zo werkt het rechtssysteem in nederland als er veel geld mee gemoeid is.

En daarvan is de fam. Caransa tot nu toe nog steeds de dupe van.

Maar voor de notariele wereld in nederland het ergste is, dat de uit zijn ambt gegooide notaris van der Veen lessen heeft gegeven.

Oud notaris van der Veen docent familie recht.

En dat door een “notaris” die jarenlang families van overledenen hun rechten heeft ontnomen door uit de nalatenschappen die hen toebehoorde te jatten. En van der Veen was al eens geschorst voordat hij als docent begon. Het is dus niet zo dat men niet wist dat toenmalig notaris van der Veen gewoon een ordinaire dief is. Ook wist men dat hij werkzaam/medeplichtig was aan de misstanden bij zijn oud werkgever notaris Eldering. En deze criminele notaris van der Veen geeft les aan toekomstig notarissen. Dat betekend wat voor de toekomst. Maar het zegt natuurlijk ook wel wat over de opleiding die men als toekomstig notaris in nederland krijgt. Je wordt er opgeleid tot notaris. Je krijgt er als bonus de uitleg hoe je zonder risico uit nalatenschappen van overledenen kunt jatten.

Maar blijkbaar moet je al wat criminele genen hebben om uberhaubt notaris te willen worden. Want er zijn blijkbaar niet erg veel notarissen die nog nooit een berisping of schorsing hebben gehad.

Alles bij elkaar genomen is Johan van der Veen maar een klein crimineel notarisje geweest. En dat komt niet omdat hij geen grote criminele notaris wilde zijn. Nee, dat komt omdat Johan van der Veen zijn hele carriere nogal chantabel was. Dit omdat iedereen wist van zijn bezoekjes aan hoeren, en van zijn sexuele voorkeuren. Voorkeuren waarvan ik over mn nek ga, maar oud notaris van der Veen lust er wel “pap” van.

De oud notaris Johan van der Veen blijkt dan ook vele jaren te zijn afgeperst door zijn oude “klanten”. Onze Hans Mauritz was dan ook zeker niet de eerste, en zeker niet de enigste. Maar ook de grootste angst bij van der Veen zit bij de weduwe Eldering. Hij weet dat hij al eens op de nominatie heeft gestaan bij de weduwe Eldering om een enkele reis Petrus te krijgen. En bij de weduwe Eldering valt niets af te kopen. (geld heeft ze meer als water) Bij haar zul je toch echt moeten doen wat zij je zegt te doen. En dat zal hij dan ook wel gedaan hebben.

En wat is er gebeurd tussen oud notaris van der Veen en de externe financieel toezichthouder op het kantoor Eldering Dhr Cees Stokkink? Want ook daar gaan nogal wat wilde verhalen over rond. Zo wordt er gezegd dat deze Cees Stokkink ook gewoon op de “payrol” van de weduwe Eldering stond. Vooral op zijn Bridge clubje gingen de wildste verhalen rond. Daar later meer over, en wat meer over Anna van der Veen en haar rol in de “onderhandelingen” tussen Johan van der Veen en Hans Mauritz onder “de bekentenis”.

En dat is gevaarlijk!!! Want enkele jaren geleden werd er al eens op het kantoor van zoon Lodewijk van der Veen, LV Studio in Rotterdam geschoten. Welliswaar s,nachts, en er vielen geen gewonden. Maar dat was als waarschuwing bedoeld voor vader Johan van der Veen. Een duidelijkere waarschuwing bestaat niet.

We weten waar je zoon zit, en als je niet betaald, dan …….

En deze personen zijn nog altijd op zoek naar de zo nobele oud notaris Johan van der Veen. Dus loopt gewoon de hele familie van der Veen nog altijd gevaar. En wat doet de ouwe oplichter zelf? Die verdwijnt uit beeld en laat de problemen aan zijn kinderen na. Die Johan van der Veen is pas een fijne vent. Toch?

En om de nabestaanden van de heren Schumacher en van den Hemel alvast een voorsprong te geven, heb ik de KNB maar alvast geattendeerd op mijn site.

Dan is er voorlopig al heel wat informatie voor ze om te onderzoeken. En daar kan de beste Nora van Oostrum onze Johan van der Veen niet meer bij helpen. En het getekende “scikkingsvoorstel” zal voor hem, en de anderen, de doodsteek worden.

Zoals het schikkingsvoorstel (lees schuldbekentenis) van van der Veen uit 2016. Waarin hij aanbiedt voor 9.300.000 euro met de nabestaanden van den Hemel te willen schikken als zij alle verdere vorderingen en media aandacht jegens hem per direct stoppen.

Door Hans Mauritz is deze schikking uiteindelijk niet doorgegaan, maar dat doet aan het getekende voorstel niets af.

Aankomende week wat leuke informatie, inclusief papieren bewijs, over hypotheek fraude gepleegt door toenmalig notaris Johan van der Veen en zijn vrouw voor een privé hypotheek. Verder nog enkele hypotheekfraudes voor klanten, en hoe Anna van der Veen hierbij betrokken is. Dat onder “Trijnie Anna Suzanna van der Veen Salverda”. En verder heb ik nog het e.e.a aan informatie gekregen van de secretaress Nollie die op het notariskantoor Eldering de “personal assistant” enzo was van Johan van der Veen. Een soort van Mónica Lewinski zeg maar. En zij heeft maar weinig goeds over de oud notaris van der Veen te vertellen. Ook heb ik nog een leuk opgenomen gesprekje tussen van der Veen en Hans Mauritz over hoe Mauritz het aan moet pakken om bij de weduwe Eldering geld los te kunnen krijgen. Maar voordat ik daar hier iets mee doe, gebruik ik dat eerst “privé” om wat van Mauritz gedaan te krijgen.

Dus later meer, veel meer … onder “Johan van der Veen 2″

For translation “translatetheweb”.

%d bloggers liken dit: