Johan van der Veen 2

Hier publiceer ik de komende dagen al de bewijzen en verklaringen tegen de uit zijn ambt geflikkerde criminele oud notaris Johan van der Veen.

En verder ben ik dezer dagen bezig met iemand die informatie heeft over Johan van der Veen voordat hij op het notariskantoor Eldering kwam te werken. Hij blijkt ook nog een “blauwe maandag”, of dinsdag, te hebben gewerkt op het kantoor van notaris van Mourik in Utrecht. En ook daar is hij niet zomaar weggegaan. Daar zat ook een aardig “moetje” aan. En ook oud secretaresse Joyce heeft nog wel wat te vertellen over de verduisteringen door Johan van der Veen bij notariskantoor Eldering. En uit haar verhaal tot nu toe blijkt wel dat de weduwe Eldering eigenlijk de aansichter was van alles op het notariskantoor Eldering.

Bij notaris van Mourik is onze beste Johan van der Veen ook buiten gegooid omdat hij het niet zo nauw nam met het beschrijven van BV,s. En dan is het moeilijk om een baan te vinden bij een fatsoenlijk notariskantoor. Maar vía zijn goede “klant” kwam hij al gauw binnen bij het minst fatsoenlijke notariskantoor Eldering in Zeist. En vandaaruit kon notaris van der Veen uitgroeien tot de meest criminele notaris van Nederland. De notaris die tientallen miljoenen wist te verduisteren uit nalatenschappen die hij als notaris moest regelen voor de erfgenamen.

En omdat hij steelt van de doden is hij meteen ook de meest laffe dief van Nederland. Zoiets als een SS,er in de jaren ’40-’45. Een vieze, laffe, bange wezel.

En zijn “tijdelijke” opvolger doet of hij nergens van weet.

Hij weet net zo goed als de rest van de wereld dat oud notaris van der Veen uit zijn ambt is gezet. En niet zomaar. Ook weet hij dat een notaris niet een maand voor zijn officiele pensioen, terwijl zijn dochter zijn officiele opvolger zou worden, “vrijwillig” met pensioen gaat. Ook weet hij maar al te goed dat, nadat mijn site online kwam, ineens alles over de sancties tegen oud notaris van der Veen van het internet zijn verdwenen. Wie, of wat, kan daar nou achter zitten? Het is een heel vies spelletje wat de notarissen, het KNB, het O.M en weet ik wie nog meer spelen om de zaak van den Hemel buiten de aandacht te houden.

En wie is B.M.K.J van der Veen? Ik kan niemand vinden met die voorletters in het bestand van notariskantoor van der Veen te Dordrecht. Maar deze B.M.K.J van der Veen heeft wel vele tientallen aktes gepasseert vanuit het toenmalige notariskantoor van der Veen. Dat op zich is voor mij niet zo heel interresant, maar wel aan wie deze aktes gepasseert zijn.

En zoals ik al eerder zei, is het een kwestie van tijd dat er iemand zich meld die van dichtbij de aktiviteiten van de oud notaris Johan van der Veen heeft meegemaakt. Ik heb zelf jaren in Dordrecht gewoond, op nog geen 200 meter van het notariskantoor van der Veen. Daardoor ken ik natuurlijk nogal wat mensen, die op hun beurt weer veel mensen kennen. En wat ik al voorspelde is nu dus gebeurd. Ik heb contact met een oud werknemer(ster) die mij veel informatie kan, en wil, geven over de “werkzaamheden” van de criminele oud notaris van der Veen.

Hierdoor ga ik later deze week wat verder in op enkele interresante vastgoed deals die op notariskantoor van der Veen zijn beschreven. Zo ook een hele reeks aan BVtjes die met medeweten van van der Veen zijn gebruikt voor BV fraude. Ook weet ik nu van welke Rotterdamse notaris hij zelf gebruik maakt. Er komt dus nog meer aan.

Later meer …

For translation, “translatetheweb”.

%d bloggers liken dit: