Jaap Pieter Elenbaas

De volle neef van oud notaris Jean Paul Eldering.

De neef van de financiele adviezen. De neef van van Lanschot Bankiers.

Uit informatie die ik van een betrouwbare “bezoeker” van mijn site krijg blijkt dat deze Jaap Pieter Elenbaas voor zijn tante, de weduwe Eldering, alles doet. Zoals alles en iedereen om de weduwe Eldering alles voor haar doet. Niet vrijwillig, maar durf maar eens nee te zeggen tegen “der fuhrer” Eldering.

En haar jodenhaat blijkt net zo groot te zijn als die van de “échte fuhrer”. Je weet wel, die uit Duitsland!!

Ook haar werkwijze is precies hetzelfde. Angst zaaien, zodat iedereen doet wat zij wil. Haar wil is wet. En ook zij besteeld de doden, en als ze nog niet dood zijn is ze ook niet te beroerd om een “handje” te helpen.

En zo heeft ze dus ook de macht over Jaap Pieter Elenbaas. Een grote man bij van Lanschot Bankiers. Hij is zelfs filiaal directeur geweest van van Lanschot Bankiers in Zeist. En waar kennen we Zeist van als we het over criminelen hebben?

Maar neef Jaap is nogal goed thuis in adviezen geven aan mensen met teveel geld. Mensen zoals zijn tante de weduwe Eldering. Ze heeft al veel te veel geld, maar wil nog véél meer geld. En daar komt de taak van neef Jaap om de hoek kijken. Zijn taak is uitzoeken waar de weduwe Eldering haar, inmiddels bijna geheel gewassen, financiele bezit kan beleggen om er nog véél meer van te maken.

Zo heeft de weduwe Eldering al vele jaren vele miljoenen geinvesteerd in NPM Capital en in HAL Investments. En daar gaat de inleg al jaren als een raket omhoog.

En als je aandelen pakket maar groot genoeg is, kun je zelfs voor je zoon een mooie baan als kapitein regelen op de Holland Amerika Lijn. En met het verleden van zoon Joost Eldering viel het niet mee om ergens een fatsoenlijke baan te krijgen. Want geen enkele rederij zit te wachten op een “snuivende” kapitein. Kapitein Dyson !!!

Maar door de investeringen van zijn moeder, de weduwe Eldering, heeft zoon Joost nu een goede goed betaalde baan als kapitein op een schip van de Holland Amerika Lijn.

Wat geld al niet kan doen.

En zo vaart zoonlief de hele wereld over op zijn schip de “Zaandam”. En het is ook nog eens een aardig bootje ook. En dat met een verleden als dief en junk.

En als we het dan hebben over de “wasserette” van de weduwe Eldering, komen we al snel bij neef Jaap Pieter Elenbaas terecht.

Neef Jaap Pieter Elenbaas is dan ook degene die, vía zijn connecties binnen van Lanschot Bankiers, zijn tante weduwe Eldering heeft geadviseerd om haar “buit” te beleggen in ondermeer NPM Capital en HAL Investments. En daarmee heeft zij de hoofdprijs binnen gehaald. Haar geinvesteerde geld is in de laatste jaren verdrievoudigd. Vooral door de miljoenen die, op aanraden van Jaap Pieter Elenbaas, zijn geinvesteerd in SHV Holdings.

Het moederbedrijf van HAM Investments, de werkgever van Joost Eldering. En ook in het moederbedrijf SHV Holdings zitten enkele oud bekenden van notariskantoor Eldering op de hogere/hoogste posten. Waardoor het voor de weduwe Eldering niet zo moeilijk is om vía een bedrijf als SHV Holdings haar gejatte buit wit te wassen. Want wie weet wat “der fuhrer” uit Zeist weet over de diknekken bij SHV Holdings.

En als ze nou wat meer fatsoen zou hebben, had ze al uit haarzelf een schikkingsvoorstel gedaan aan de erven van den Hemel. Zou haar een hoop ellende op het internet besparen, en de erven van den Hemel zouden eindelijk eens rust krijgen en de “erfenis kwestie” kunnen afsluiten. En ik had hier nu niet aan mijn site hoeven te werken, maar had lekker aan een biertje kunnen zitten ergens aan de boulevard. Maar nee hoor, doordat zij te beroerd is om te schikken zit ik thuis over haar te schrijven.

Maar erg lang zal het allemaal niet meer duren. Dan kunnen de erven van den Hemel eindelijk van hun rust gaan genieten. En zolang de weduwe Eldering weigerd op met de erven van den Hemel te schikken blijft deze site openbaar op het www. En mocht er in de nabije toekomst positief voor de gebr. van den Hemel uitspraak worden gedaan, dan laat ik de site ook gewoon staan. Alleen bij een fatsoenlijke schikking op korte termijn zal ik de gehele site wissen. En zal ik op mijn gemak verder gaan met de allerbeste Hans Mauritz. Want daar was het mij eigenlijk allemaal om te doen. Dus wat dat betrefd zal Corkey Mauritz hopen dat ik nog lang met deze site doorga.

Later meer …

For translation, “translatetheweb”.

%d bloggers liken dit: