Jaap Kroonenberg

Samen met wijlen oud notaris Eldering, oud notaris van der Veen en Flip van Kerkhoven mede verantwoordelijk voor het leegroven van de Schumacher Kramer Stichting.

Na zijn overlijden is zijn onroerendgoed imperium overgegaan in handen van zijn “kleinzoon” Lesley Bamberger. Maar wat nou als er nóg een echte zoon blijkt te zijn die voor de buitenwereld niet bestaat? Wat nou als ik d.m.v verklaringen van “insiders” aan kan tonen dat er een “zoon” is die er niet had moeten/mogen zijn?

Dan had Lesley Bamberger nu niet zo,n smile op zijn gezicht gehad. Dan was het grote Kroonenberg schandaal nu bij iedereen bekend geweest. En als de investeerders van dit familie schandaal horen, denk ik dat er zelfs bij de Kroonenberg Groep zware tijden aan zitten te komen.

Ik weet dan ook nog niet goed of ik dit hier wel op mijn site moet zetten. Ik zal uiteindelijk wel moeten, want nu wil iedereen natuurlijk weten wie deze BN,er is. (?) Verder laat ik het voorlopig even hierbij, zodat het ook op de fam. Kroonenberg even goed kan inwerken. Misschien dat het helpt om deze “wetenschap” te gebruiken om alsnog de zaak Schumacher/van den Hemel op te lossen voor de nabestaanden. Dit zou Hans Mauritz “deftig afpersen” noemen. Met de nadruk op afpersen, omdat hij het zou doen om geld bij de fam. Kroonenberg los te krijgen. Het verschil met mij is, dat ik geen geld wil. Ik wil dat het boedeldossier uit de nalatenschappen Schumacher en van den Hemel, bij de erfnemers van beide heren terecht komt.

Sterker nog! Rechtstreeks bij hen komt, zonder tussenkomst van mij. Een beetje druk mijnerzijds, maar voor het goede doel.

Wat ik dan weer wel knap vind van “kleinzoon” Lesley Bamberger is dat hij van Kroonenberg Vastgoed een miljarden bedrijf heeft gemaakt. Want de Kroonenberg Groep is nu goed voor ruim 3 miljard euro. En ookal was Kroonenberg Vastgoed dan groot geworden door het leeg plunderen van nalatenschappen, dan nog blijft het knap om van een bedrijf dat goed was voor zo,n 50 miljoen in 20 jaar een bedrijf op te bouwen dat goed is voor het 60 voudige.

En wat “grootvader” Jaap Kroonenberg tijdens zijn carriere geflikt heeft, daar kan men Lesley Bamberger niet op aankijken. Daarvoor is hij niet verantwoordelijk. Tenslotte is hij ook niet dé kleinzoon, maar de schoonzoon van zijn dochter.

Wat ik wel vind waarop hij aangekeken mag worden is, dat hij altijd op de hoogte is geweest van alles dat er met de Schumacher Kramer Stichting is gebeurd, maar nooit iets heeft gedaan om de nabestaanden te compenseren. En als je privé goed bent voor meer dan een miljard, dan had dat toch makkelijk moeten kunnen. Hij had het zelfs zo kunnen regelen dat het nooit naar buiten was gekomen. Dan had de hele zaak Schumacher/van den Hemel nooit naar buiten hoeven komen. Had hij zich nou ook niet groen en geel hoeven ergeren aan die etterbak uit Spanje met zijn kut site.

En nog belangrijker (althans voor hem en zijn schoonmoeder), dan had diezelfde etterbak uit Spanje nu niet in hun privé zitten roeren. Want ik geloof niet dat ze nu bij de families Bamberger en Kroonenberg met een gerust hart gaan slapen.

Waar komt die gek morgen weer mee !!!

Ja, waar kom ik morgen weer mee? Hij zal toch niet met nog meer komen over de “Trees affairre”? Voorlopig laat ik het BN,er gebeuren even rusten. Mocht het nou zo zijn dat ze bij de fam. Bamberger volgende week nog steeds niets hebben voorgesteld aan de fam. van den Hemel, dan zal ik met feiten moeten komen. Feiten met hele grote consequenties voor de Families Bamberger, Kroonenberg, en de Kroonenberg Groep. Dan zal zelfs de nederlandse pers dagenlang smullen van hetgeen “die Spaanse etterbak” op zijn “kut site” naar buiten heeft gebracht.

Maar voorlopig kunnen ze bij de families Bamberger en Kroonenberg nog even nadenken of ze iets met de gebr. van den Hemel gaan regelen. En zoals al voorgesteld, zal ik me dan aan de te maken voorwaarden houden, en van mijn site verwijderen wat in deze voorwaarden komt te staan. Dus zo,n etterbak ben ik dan ook weer niet. Nog niet !!!

Blijkbaar is de “Trees afairre” een pijnlijk onderwerp in de fam. Kroonenberg. Want krijg enkele “interresante” berichtjes hierover. En het wordt steeds beter.

Zo heb ik al eerder gezegd het door van der Veen ondertekende schikkingsvoorstel uit 2016 te hebben.

Wat neerkomt op een bekentenis van al hetgeen ik hier op de site over hem, en ook Jaap Kroonenberg, vertel. Hiermee bekent de oud notaris van der Veen de Schumacher Kramer Stichting (illegaal en zonder medeweten van wijlen Dhr Schumacher) te hebben laten oprichten, om hieruit het o.g te jatten. Dit tezamen met de weduwe Eldering, Jaap Kroonenberg, Flip Kerkhoven, en nog een handjevol anderen.

De eigenlijke erfgenaam van het Kroonenberg imperium zou eigenlijk een in Nederland héél bekende acteur moeten zijn. Hij is dé échte zoon van Jaap Kroonenberg. Maar omdat het verhaal over de “vader” nogal beschamend is voor de familie Kroonenberg, wordt deze échte zoon door de familie Kroonenberg dood gezwegen. Nu is het voor mij makkelijk om de naam van deze zoon hier zomaar op mijn site te kwakken, want de naam heb ik. Maar dan heb ik niks meer om richting de familie Kroonenberg te gebruiken om alsnog een “regeling” af te dwingen voor de erfgenamen van den Hemel.

En blijkbaar denkt men bij de familie Kroonenberg dat ik bluf. Vandaar dat ik de naam van de zoon er a.s zaterdag op mijn site zet als er voor die tijd niks richting de gebr. van den Hemel is gebeurd. Dan verspeel ik alsnog een mogelijkheid voor de gebr. van den Hemel om met Kroonenberg te schikken, maar dat moet dan maar. Ik vind wel meer modder om mee te gooien.

Maar het zou ook zonde van mijn tijd zijn als ik niet alvast bekend maak dat Jaap Kroonenberg een zoon heeft. Hij heeft zijn zoon nooit officieel erkend, maar heeft er wel eens voor betaald. En die betalingen zijn bewijsbaar. Niet dat het bedragen waren om over naar huis te schrijven, maar toch. Nou zal de échte zoon van Jaap Kroonenberg geen aanspraak kunnen maken op zijn “kindsdeel” omdat hij nooit erkend is, maar het laat wel zien dat het bij die “goeie ouwe Jaap Kroonenberg” nogal aan fatsoen ontbrak. Dat zal voor veel mensen ookwel zonder de wetenschap van een buitenechtelijk kind duidelijk zijn geweest. Vooral zijn 1ste vrouw wist al jaren van het ontbreken van normen en waarden bij haar ex Jaap Kroonenberg. Daarom is ze toen van hem afgegaan toe bleek dat hij een 16 jarig meisje had bezwangerd.

En uit kringen rondom deze ex kreeg ik dan ook de informatie over de niet erkende zoon van Jaap Kroonenberg. Een zoon die het gemaakt heeft tot een van nederlands grootste en bekendste acteurs. Een echte BN,er dus.

Dat was nou iets om trots op te zijn voor wijlen Jaap Kroonenberg. Maar die had alleen maar oog voor zijn diefstallen/verduisteringen uit de Schumacher Kramer Stichting. En verder liep hij zijn lul achterna met zijn maatje Flip van Kerkhoven. Maar zaterdag zet ik de naam van Jaap Kroonenberg,s zoon hier op de site. En dat pak ik groots aan.

Om juridische redenen heb ik het stuk over “de zoon” moeten verwijderen. Ik heb dat dan ook gedaan. Niet op “verzoek” van de de fam. Kroonenberg, want dan had ik het laten staan, maar op verzoek van de zoon zelf. Maar ik ben zeker nog niet klaar met het publiceren van vuiligheid over de criminele lijkenpikker,s familie.

En ondertussen is er een “echte” journalist aan het uitzoeken of mijn verhaal over de zoon klopt. Daar deze journalist op dit moment zelf ook in Spanje zit, ga ik a.s zaterdag met hem om de tafel. Ook wil deze mijn stukken zien over de hypotheek van 84 miljoen die de Kroonenberg Groep heeft op het Rokin. Want wat zal de Deutsche Bank blij zijn met mijn positieve reclame over hun hypotheeknemer. Misschien dat we zo de Deutsche Bank ervan kunnen overtuigen dat hun klant, de Kroonenberg Groep, een groep graaiende boeven is/was.

Maar er is genoeg over de fam. Kroonenberg of de Kroonenberg Groep te schrijven, zonder het over het schuinsmarcheren van wijlen Jaap Kroonenberg te hebben.

Zoals het door Jaap Kroonenberg uitlenen van miljoenen uit de Schumacher Kramer Stichting aan de heer Jos van der Meer. Voor zijn aankoop van Sex Club Mayfair in Den Haag, en Nachtclub Elegance in Ámsterdam. Overigens is dit geld nooit terug gekomen in de Schumacher Kramer Stichting.

En de hypotheek van 84 miljoen die er vía de Deutsche Bank is afgesloten op het Rokin te Amsterdam. En waarom moest dat vía Máxima Investments BV en Montecorona Properties BV gaan??

Mogen de investeerders in de VS niet weten dat het bij de Kroonenberg Groep wat minder goed gaat dan uit de boeken zou blijken?? Leeft de familie Kroonenberg een beetje op veel te grote voet??

In de Verenigde Staten is de Kroonenberg Groep ook aardig aan de weg aan het timmeren. En dit mede door honderden miljoenen die bijeengebracht zijn door Amerikaanse investeerders. En deze zullen ook niet blij zijn met mijn berichten over de criminele oorsprong van de Kroonenberg Groep. En al helemaal niet als blijkt dat er bij de Kroonenberg Groep een “beetje” gesjoemeld” is met cijfers.

Erg goed gaat het niet met de Kroonenberg Groep als men een hypotheek van 60 miljoen moet afsluiten op o.g dat al jaren in bezit is van de Kroonenberg Groep. Die 24 miljoen rente hadden ze beter aan de nabestaanden van Schumacher en van den Hemel kunnen geven. Had nu ook niet hun hele hebben en houwen op de site van die etter uit Spanje gestaan. En hadden ze laten zien dat ze toch over een hart beschikken.

En het is nou niet zo dat dit de enige officiele documenten zijn die ik heb. Ook die van de leningen voor Sex Club Mayfair en de Nachtclub Elegance zijn in mijn bezit. Maar zoals al eerder gezegd, gooi ik niet meteen al mn kaarten op tafel. Wat ik op de site publiceer, kan ik niet meer gebruiken om een schikking mee af te dwingen voor de erven van den Hemel. Maar mocht dit niet binnen korte tijd gebeuren zal ik ook deze “lening overeenkomsten” gewoon hier op de site zetten.

Als wijlen de heren Schumacher en van den Hemel wisten dat hun zuur verdiende geld is gebruikt voor de aanschaf van een hoerentent en een nachtclub, zouden ze zich van ellende omdraaien in hun graf.

Dan kom ik ook nog maar even terug op Pierre Bokma de acteur. Waarover ik hier een stuk had geplaatst dat hij de “niet erkende” maar zeker de échte zoon van Jaap Kroonenberg zou zijn.

Ik had de Agente van Pierre Bokma, Alexandra Keddeman, om een reactie hierop gevraagd. Zij antwoorde mij dat Pierre Bokma zou afstammen van ene “Kronenburg” en zeker niet van ene Jaap Kroonenberg. Niet dat dat nou veel zegt, maar okay. En omdat het niet veel meerwaarde aan mijn artikel over Jaap Kroonenberg gaf, heb ik het van mijn site gehaald. Voor Pierre Bokma, en dus zeker niet voor de fam. Kroonenberg. Dus dat was dat.

Niet echt dus, want teneerste heb ik nu bewijs dat Pierre Bokma weldegelijk de zoon van Jaap Kroonenberg is. Zwart op wit. Ten tweede blijkt Pierre Bokma niet de enige te zijn die door de fam. Kroonenberg nooit erkend is. Er is dus nóg een zoon van Jaap Kroonenberg onder ons. En ten derde begin ik hier weer over na aanleiding van de “indruk makende dreigementen” die ik krijg hierover. Nou ja indruk, een zielige indruk dan.

Wat ik dus zeggen wil is dat Pierre Bokma weldegelijk de zoon is van Jaap Kroonenberg. En degene die dit ontkend, moet me maar aanklagen dan. Dan zal ik wel verplicht zijn om de papieren op mijn site te publiceren. En daar zal niet iedereen even blij van worden. Dus ga ik er vanuit dat niemand mij indeze, net als voor alle andere beschuldigingen die ik hier op de site uit, zal aanklagen. En er komt nog wat meer info over zoon nr 2, maar pas als ik daar de officiele documenten van in mijn bezit heb. In de tussentijd hebben we Op één een interview kunnen zien over de Musical over Maup Caransa. Met in de “hoofdrol”, juist Pierre Bokma !!! En waar legt deze tidens zijn interview de nadruk op? Dat hij afstamt van de familie Bokma. Waarom zou iemand daar nou zo de nadruk op leggen? Terwijl hij enkele weken terug, vía zijn agente, nog liet weten aftestammen van Kronenburg, en dus niet van Kroonenberg. En deze mail heb ik nog.

Iemand die Janssen heet, hoeft ook niet uit te leggen dat hij van Janssen afstamt. Dat is voor een beetje begrijpend mens vrij normaal. Het enige verschil met Pierre Bokma is dat zijn “achternaam” afstamt van de familie Bokma. Hijzelf stamt onomstotelijk af van “Kroonenberg”. En wel van Jaap Kroonenberg.

Verder kom ik vandaag nog met een document. Dat document toont aan dat Jaap Kroonenberg in januari 1996 geld uitleend (lees geeft, want het is nooit terug betaald) aan Jos van der Meer. Dit was nodig voor zijn “Club Elegance”. En waarom zou Jaap Kroonenberg geld “geven” aan Jos van der Meer zonder dat hij dit terug hoeft te betalen? Geld dat rechtstreeks afkomstig is uit de Schumacher Kramer Stichting. Het contract hiervan, ondertekend door niemand minder dan toenmalig notaris J Neijzen, komt later vandaag hier op de site.

Het zijn in totaal zo,n 8 documenten, waarin voornamelijk de voorwaarden van terug betaling wordt uiteen gezet. Elk halfjaar een betaling van 92.500 gulden en op 1 januari 2001 terugbetaling van de 3.700.000 gulden.

Waarom geeft iemand zomaar 3.700.000 gulden weg? En wat heeft dat te maken met het leegroven van de Schumacher Kramer Stichting? Wat was Jos van de Meer zijn aandeel dan indeze? Allemaal vragen waarop we dezerdagen antwoorden gaan krijgen.

Op zo,n voorwaarden wil ik ook wel 3,7 miljoen “lenen”. Een beetje zoals de weduwe Eldering haar hypotheken heeft gekregen.

En dan zijn er ook nog wat “documenten” waaruit een wel heel erg lucratieve deal blijkt tussen de Kroonenberg Groep en de grootste vastgoedfraudeur van Nederland, Jan van Vlijmen. Zo wordt het natuurlijk een stuk gemakkelijker om zo ontzettend rijk te worden. Maar eerst wil ik enkele documenten kunnen publiceren voordat ik hiermee verder kan/wil.

Later meer …

For translation, “translatetheweb”.

%d bloggers liken dit: