Het verraad,

Omdat men allemaal wat te verbergen heeft, hebben zij allemaal hun eigen belangen.

De oud notaris Eldering is dood. Hij heeft jarenlang samen met zijn partner in crime, de oud notaris van der Veen, voor vele miljoenen uit nalatenschappen gestolen/verduisterd. Al deze miljoenen zijn belegd of ondergebracht in vage bedrijven in o.a Zwitserland.

Notaris Woortmann heeft het werk, en vooral de werkwijze, van oud notaris Eldering haarfijn overgenomen. Ook hij heeft jarenlang voor vele miljoenen gestolen/verduisterd uit nalatenschappen van zijn overleden klanten. Dit in samenwerking met een hele kring aan notarissen die het ook niet zo nauw namen/nemen met hun ambt als notaris. Zoals de notarissen de Jongh en van Agt. En er komen er nog een paar aan de beurt.

Nu is o.a notaris de Jongh nog altijd notaris. Terwijl veel anderen uit de kringen van Eldering, van der Veen al uit hun ambt zijn gegooid. Zoals oud notarissen Eldering en van der Veen zelf ook uit hun ambt zijn gegooid. Maar notaris de Jongh is nog altijd notaris. En omdat zo te houden doet hij alles. Welliswaar stiekum, want hij is zo verschrikkelijk bang voor de weduwe Eldering, dat hij niets openlijk zal doen wat haar kwaad kan maken. En niet alleen notaris de Jongh is zo schijnheilig. Er zijn er meer die wel van de weduwe Eldering af willen. En niet alleen (oud) notarissen. Nee, ook familie en vrienden keren zich langzamerhand tegen haar. Oude klanten en besodemieterde erfgenamen. Oud werknemers.

Het verraad tegen de weduwe Eldering, en vader en zoon Kraaijeveld is aardig aan het werk. Zo ook weten andere mensen met informatie nu mijn site te vinden. Waardoor ik nu de oud notaris Eldering, oud notaris van der Veen en de weduwe Eldering hier op mijn site openlijk kan beschuldigen van verduistering van onroerend goed uit de nalatenschap van Dhr van den Hemel, en van Dhr Schumacher. De diefstal van vele miljoenen euro,s uit de vandenhemel/schumacher Stichting. En er komt nog veel meer aan.

Steeds meer mensen zijn het beu dat dit stelletje notarissen en vastgoed “ondernemers” zo al tientallen jaren de boel besodemieteren, en door justitie de hand boven het hoofd wordt gehouden. Het gaat hier over een groep van zo,n 40 personen ( notarissen en ondernemers) die hun met gestolen gelden en goederen opgebouwde imperiums maar zien groeien en groeien. Dit terwijl de bestolen erfgenamen door hun laatste geld heen zijn door hun pogingen om bij, het even criminele, justitie hun gelijk te halen.

Het gelijk dat ze, als het aan justitie ligt, nooit zullen krijgen. Ook de media doet er geen zak mee. Zij weten ook al jaren van de misstanden bij het notarissen gespuis in met name Zeist. Ook zij weten dat er geen regio in nederland is met meer uit hun ambt gegooide notarissen dan in deze regio Zeist. Waarvan elke notaris die daar uit zijn ambt is gegooid met grote regelmaat zaken deed met het notarissenkantoor Eldering, of later met de weduwe Eldering, of bij oud notaris Eldering heeft gewerkt. En er is tot nu toe niemand die daar iets achter zoekt. Niemand die eens uitzoekt hoe het toch kan dat die fam. Eldering leeft als god in “Amsterdam”. Zonder dat er ook maar 1 in deze hele familie ook maar een fatsoenlijke baan heeft gehad. Het doet niet anders dan Stichtingen beginnen, die na verloop van tijd weer worden opgeheven. Hier en daar een bv,tje beginnen die ook weer als sneeuw voor de zon verdwijnt. De enige die hierover durft te publiceren is Jan Portein. Hij heeft een hele serie gepubliceerd op Kleintje Muurkrant onder de noemer Octopussy. Hier komen alle namen, en nog veel meer, aan de beurt. En omdat Jan Portein een echte journalist is wordt op Kleintje Muurkrant alles wat uitgebreider beschreven dan hier op mijn site. Een aanrader dus.

Het enige dat bij de fam. Eldering blijft is “hun” Nemo Finanz AG in het Zwitserse Luzern. Hun eigen privé bank waar ze kunnen pakken wat, en wanneer ze maar willen. En daar profiteert de hele familie Kraaijeveld ook al tientallen jaren van mee. En natuurlijk hun eigen “vakantie oord” Hotel Lenzerhorn Spa en Wellness in Vaz.

Maar het zal niet lang meer duren voordat de families Eldering, Kraaijeveld en van der Veen verantwoording af moeten gaan leggen. Want met het bewijs dat de erfgenamen nu hebben is er geen rechter die hier onderuit kan. Dus zijn er heel wat mensen die binnenkort voor langere tijd aan de vlugge dunne zullen zijn. Zeker nu er ook een oud Officier van Justitie is die achter de erfgenamen staat en al enkele financiele onderzoeken heeft laten uitvoeren. De resultaten daarvan zijn allemaal in het voordeel van de erfgenamen, en tonen stuk voor stuk aan dst de gebr. van den Hemel in totaal voor velen miljoenen zijn benadeeld door o.a de oud notarissen Eldering en van der Veen.

En blijkbaar zijn alle op deze site genoemde criminele notarissen niet zo stoer nu ze de kans lopen om ook uit hun ambt geflikkert te worden. Het hele zootje verraad er lustig op los om hun eigen huid te redden. En niet alleen het kweetje uit Purmerend. Maar het is een beetje telaat, want de benadeelde nabestaanden willen nu bloed zien. Ze willen niet meer schikken, en gaan nu voor het volle pond. Nu gaan er koppen rollen in het wereldje van corupte notarissen. En daar gaan er een heel aantal rollen.

Zo kunnen de families Eldering en Kraaijeveld maar beter nog even genieten van hun rijkdom. Want het hele imperium dat is opgebouwd met uit diefstal en oplichting verkregen gelden staat op omvallen. En daar zullen de vastgoed boys ook niet blij mee zijn. Die kunnen er in de nabije toekomst wel vanuit gaan dat ondermeer de fiscus het e.e.a uitgezocht zal willen zien. Dus ook daar zal heel wat “vuiligheid” naar boven komen drijven. En dat enkel en alleen omdat een oude dominante kenau uit Amsterdam te beroerd is om enkele nabestaanden hun boedeldossier terug te geven. Had ze enkele jaren geleden gewoon met deze mensen geschikt, dan was het vanaf die tijd lekker rustig gebleven in huize Eldering, en huize Kraaijeveld. Maar ze wilden niet schikken, want ze denken onaantastbaar te zijn. En dan ga je jezelf overschatten, en loop je opzeker een keer een blauwtje op. En dat blauwtje hebben ze nu dus opgelopen.

Mede mogelijk gemaakt door de een of andere etterbak uit Spanje. Die er nog lol in heeft ook nog!

For translation “translatetheweb”.

%d bloggers liken dit: