” Hotel Lenzerhorn Spa & Wellness in Vaz

Het privé hotel van de weduwe Eldering. Betaald uit de Schumacher Kramer Stichting.

Niet één of ander flut hotelletje, maar een 4 sterren Hotel met Spa en Wellness op een bijzondere plek in een bijzonder dorp. Met 38 kamers, 3 restaurants, 3 zwembaden, etc. Ja, als ze wat doen met hun gestolen geld, dan doen ze het wel goed.

Op papier “eigendom” van de fam. Kraaijeveld, maar betaald uit de buit van oud notaris Eldering en dus eigendom van de weduwe Eldering.

Een hotel met een jaaromzet van ruim 4 miljoen euro. Kortom, een wel erg mooi bezit voor de weduwe van een oud notaris. Ook voor hun criminele bijeenkomsten wordt het hotel regelmatig gebruikt. Als het oude kreng wil vergaderen, komt al het crininele gespuis dat ik hier op mijn site benoem naar Vaz in Zwitserland. En daar wordt dan rijkelijk gezopen en gevreten door het stelletje lijkenpikkers en aasgieren uit de pot van de leeggeroofde nalatenschappen.

Het hotel is zo,n 15 jaar geleden gekocht door het bedrijf “Hotel Lenzerhorn Inmobilien AG, dat speciaal hiervoor werd opgericht door de fam. Kraaijeveld. De eerste jaren stond het op naam van Frans Aendekerk uit Tiel.

Hij is één van de vaste “katvangers” die de fam. Kraaijeveld gebruiken om hun bezittingen op naam te krijgen. Eerst op naam van de “katvanger” en dan langzaam aan d.m.v aandelen komt alles in het bezit van de families Kraaijeveld en Eldering. Zo is Frans Aendekerk ook directeur van Nemo Finanz AG. En het op naam zetten van bedrijven voor deze 2 criminele families doet hij al ruim 20 jaar. In Zwitserland, maar ook gewoon in Nederland. En dat hij goed betaald krijgt blijkt ook wel uit de woningen die Frans Aendekerk bezit in Nederland en Zwitserland.

Er is ruim 6 jaar gewerkt aan de renovatie van het Hotel Lenzerhorn Spa en Wellness in Vaz, en het heeft vele miljoenen gekost om het zo luxe te krijgen als dat het nu is. En daar is geen cent van door een bank betaald. Het geheel is gefinancierd vanuit het Nemo Finanz AG, de privé bank van de weduwe Eldering. Maar dan heb je ook wat!! Zeker als dan de zoon van oud notaris Johan van der Veen de archtect van de gehele renovatie was.

En het echtpaar Eldering kwam zelf al vanaf de jaren 70 meermaals per jaar in het hotel. En van mijn “informant” (groot woord, maar hoe noem ik hem dan?) hoor ik dat ook het hotel niet echt op een nette manier in het bezit van de fam. Kraaijeveld/Eldering is gekomen. En daar krijg ik nog wat meer info over.

Zo zou er een deel van de koopsom “onder tafel” betaald worden, maar dat is nooit gebeurd. Hoe dat precies gegaan is hoop ik nog te horen. Nou betaald men hier in Spanje ook vaak een deel zwart, maar dat is dan vooraf aan de koop in het bezit van de notaris. Dan valt er niet veel te sjoemelen met dat deel van het geld. Zolang de notaris tenminste niet van der Veen of Eldering heet.

Maar er is genoeg te vertellen over de informatie die ik nu al heb. Zoals over de “katvangers” die vader en zoon Kraaijeveld gebruiken om alles op naam te zetten. Zoals Frans Aendekerk uit Tiel.

Hij woont ook al vele jaren en Zwitserland, maar heeft ook nog altijd een aardig huis in Tiel. Hij is directeur bij o.a Nemo Finanz AG, en is directeur van Hotel Lenzerhorn Spa en Wellness in Vaz.

Tot op heden wordt dat door alle betrokkenen ontkent, maar volgens mij zegt het bovenstaande genoeg. En zowiezo vind ik weinig geloofwaardig wat ik uit kringen van de families Eldering/Kraaijeveld en aanhang krijg. Vooralsnog is alles gelogen wat er mij verteld is. Alleen al het feit dat er ene Peter/Henk nodig is om de spreekbuis te zijn tussen mij en de fam. Eldering. Want als je niks te verbergen hebt, kun je gewoon antwoord geven op de door mij per mail gestelde vragen.

Uiteindelijk is bijna alles qua bedrijven en tennaamstellingen op internet te vinden.

En daar ik tijd genoeg heb, vind ik het uiteindelijk ook wel op het internet. Zodat ik zwart op wit kan aantonen dat Frans Aendekerk de (één van de) katvanger(s) is van de weduwe Eldering. Zoals het bedrijf PMS Property Management Services AG. Dat is het bedrijf van de weduwe Eldering dat haar vastgoed in Luzern Zwitserland regeld.

Ook hier zit Frans Aendekerk weer in. En toeval bestaat, maar geen mens kan al deze directie banen combineren in een werweek met minder dan 500 uur.

En wie is dan die andere “katvanger” Jan Elsenaar uit Barneveld? Behalve dat hij graag fietst is er op internet ook maar weinig over hem te vinden. Hij is op dit moment ook alleen maar betrokken bij Nemo Finanz AG, en was voorheen mede “eigenaar” van Hotel Lenzerhorn Inmobilien AG. Het bedrijf dat het Hotel Lenzerhorn Spa en Wellness in Vaz heeft aangekocht. Verder blijkt hij bevriend te zijn met de andere “katvanger” Frans Aendekerk, en is vía deze ook in contact gekomen met de fam. Kraaijeveld.

Maar of hij nou door schulden als “katvanger” is gaan fungeren, of om de één of andere reden die ik niet weet, is nog gissen. Maar in Barneveld is hij een bekende figuur, dus daar kom ik nog wel achter.

Frans Aendekerk zit net als Cees Arend Groeneweg ook in de “boten handel”. Waarschijnlijk is Frans dan ook vía Cees in contact gekomen met de fam. Kraaijeveld. Blijkbaar gaat het dan al jaren niet zo goed in de boten wereld. Nou zou ik met een boten handel ook niet in Zwitserland gaan zitten, maar dat kan aan mij liggen. En ja, ik weet wel dat er een groot meer is in Zwitserland, en dat een boot ook lekker vaart op een meer. Maar ik had met mn botenhandeltje ergens gaan zitten waar het wat beter weer is. Maar blijkbaar heeft Zwitserland een aantrekkingskracht op bepaalde “stropdassenboefjes”, want er zit nogal wat nederlands gespuis daar.

En ik maar denken dat dat allemaal hier aan de “witte kust” woont.

Later meer …

For translation, “translatetheweb”.

%d bloggers liken dit: