Foekenlaan Soest

We gaan op deze manier 1 voor 1 de lijst van woningen af die door beide uit hun ambt getrapte notarissen Eldering, en van der Veen uit nalatenschappen zijn gejat.

Deze woning behoorde eind jaren 80 toe aan de grootvader van mijn tipgever. De moeder van mijn tipgever was erfgename, maar wist bar weinig van wat haar vader in bezit had. Nadat deze was overleden werd de erfenis op notariskantoor Eldering afgehandeld door de beste Johan van der Veen.

De woning zou eigendom zijn van een Holding. En haar vader zou niets meer zijn dan de huurder. Wat voor de vrouw nogal onlogisch leek, daar haar vader het huren van een woning hetzelfde vond als geld weggooien. Ook enkele dure schilderijen die al vele tientallen jaren in de familie waren zijn niet meer in de woning te vinden als de dochter het huis wil leeghalen voor de eventuele “nieuwe” huurders. (?) Maar gek genoeg zitten de bevestigingspunten nog wel gewoon in de muur.

Maar het zal zo zijn als een “notaris” het zegt.

Enkele jaren later komt zij erachter dat de “nieuwe huurder” het huis enkele weken na het overlijden van haar vader gekocht heeft. En wel van een Holding die op naam stond van Flip van Kerkhoven. Zo komt zij er vía de nieuwe eigenaar, en het gemeente register, achter dat de woning aan de Foekenlaan in Soest, tot een dag na het overlijden van haar vader gewoon op zijn naam stond.

3 jaar lang heeft zij vía een advocaat geprobeert om “haar” woning terug te krijgen. En in deze 3 jaar werd zij met grote regelmaat bedreigt door voor haar onbekende mensen als zij niet zou stoppen met haar “zaak” tegen de oplichter Flip van Kerkhoven en de criminele notaris Johan van der Veen.

Uiteindelijk heeft zij haar “zaak” tegen beide heren ingetrokken, en hebben beide lijkepikkers zonder consequenties tonnen in hun zak kunnen frotten.

Nu snapt mijn tipgever (de zoon van de bestolen vrouw) wel dat hij hier niks meer voor gaat ontvangen. Maar hij zou het wel aardig van mij vinden als ik het verhaal inclusief de namen van de oplichters op mijn site zet. Nou beste ……, bij deze.

Naam en orginele mailtjes zijn in mijn bezit. Dus voor het geval de beste Flip van Kerkhoven of de criminele notaris Johan van der Veen denken mij te kunnen bedreigen, zeg het maar?

Brigittenstraat 11 Utrecht.

Uit de boedel gejat van de nalatenschap van Dhr Schumacher.

D.m.v de onrechtmatige oprichting van de “Schumacher Kramer Stichting” is dit optrekje uit de boedel van Dhr Schumacher gejat door de heren Eldering, van der Veen, Kerkhoven en Kroonenberg. Vía een ingewikkelde constructie van BV,s uiteindelijk “legaal” bij Jaap Kroonenberg in bezit gekomen. Wat er later allemaal mee gebeurd is weet ik niet, en is voor hier op de site ook niet van belang.

Later meer …

For translation, “translatetheweb”.

%d bloggers liken dit: