Hans “laaielichter” Mauritz

en zijn Nationale Corona Krant.

Voor degenen die vinden dat ik niet geheel onbevooroordeeld ben in mijn mening over Hans Mauritz. Een verslag van een echte journalist over deze afpersende oplichter uit Dongen.

Chris Klomp, voorheen journalist voor het Algemeen Dagblad.

En dan hebben we nog …

De soap tussen Hans Mauritz en Wim Dankbaar.

Hans Mauritz beweert al tijden dat hij over informatie beschikt die de hele Vaatstra zaak op zijn kop zou zetten. Zo zou hij een video hebben opgenomen met Feak waarin deze op beeld met geluid verklaard dat hij getuige is geweest van de moord op Marianne Vaatstra in de caravan van ene Wolfgang. Maar de enige persoon in de hele wereld die dat geloofd is Wim Dankbaar. Die hoopt dat het waar is, want dan zou Hans geschiedenis schrijven met zijn “scoop”.

En voor Dankbaar zou het betekenen dat justitie hem onterecht ruim een miljoen euro aan dwangsommen heeft afgepakt. De ultime droom van Dankbaar.

Maar zoals iedereen ondertussen weet zijn de meeste dromen “bedrog”.

Sterker nog, alles wat bij Mauritz uit zijn mond komt is bedrog. De man heeft niks waarmee de Vaatstra zaak ook maar een beetje wiebelt. Helemaal niets, nakkes, nada. Het enige dat Mauritz voor ogen had, was een overeenkomst tussen hem en Dankbaar, waarin Dankbaar afziet van de tenuitvoering van het faillisement van hem en zijn kenau Geja.

Wat hem volgens mij nog gedeeltelijk gelukt is ook. Kortom, Hans Mauritz is gewoon een hele simpele oplichter. En tot op heden gaat hem dat goed af.

Maar het smerigste van Hans Mauritz is dat hij geld wilde “verdienen” d.m.v oplichting vía zijn Nationale Corona Krant, en daar als “goed doel” het Sophia Kinderziekenhuis noemt.

En wat een verrassing!!! Die weten helemaal nergens van. En dan wordt het voor iedereen die nog twijfelde, toch wel heel duidelijk wat een smerige hond Hans Mauritz is.

Dat is dan ook de reden dat ik hem hier op mn site zo in het zonnetje wil zeteen.

In 2016 heeft hij een Holding op laten richten in Liechtenstein. Op de daarbij behorende bankrekening heeft hij zijn 450.000 euro gestort die hij van de oud notaris van der Veen heeft afgeperst. Ook van de fam. Poot heeft hij geld los gekregen, dat ook als “appeltje voor de dorst” op deze rekening in Liechtenstein staat. Ik ben er ondertussen wel al achter welke “notaris” deze Holding voor Hans Mauritz heeft opgericht. Dat blijkt de in Zwitserland wonende Rudy te zijn. Een oude vriend van Mauritz, die ook niet zomaar in Zwitserland woont. Er zijn nu wat mensen aan het uitzoeken hoe de Holding van Mauritz heet, en wat de schternaam is van de “notaris” Rudy.

Ook krijg ik inmiddels mailtjes van mensen die grote bedragen hebben overgemaakt voor een advertentie in het “nooit uit te komen Formule1 magazine” van laaielichter Hans Mauritz en zijn partners in crime Bert Heijnen en André van Breugel.

Het trío “dom,dommer, domst”. En nu staan ze alledrie met hun domme koppen op Internet. Goed bezig, jochies !!! En dat Heineken niets van het blad afweet, is overbodige informatie. Maar voor de minder slimme medemens zeg ik het toch maar.

Ik heb alledrie de “ondernemers” om een reactie gevraagd, maar het trío “list & bedrog” voelt zich niet geroepen om op mijn mailtjes te reageren. Blijkbaar kunnen ze mijn beschuldigingen niet weerleggen, dus ga ik hier de komende dagen wat dieper op in. Vooral de 2 compagnons van Corkey Mauritz komen wat uitgebreider aan de beurt. Want bewust “zaken” doen met Mauritz, betekend niet veel goeds. Er zal dan ook zeker meer over deze “compagnons” te vinden zijn op het internet.

Later meer …

For translation, “translatetheweb”.

%d bloggers liken dit: