Flip van Kerkhoven

De grote man achter de onroerendgoed Beurs Provada.

Maar ook de man die de verduisteringen/diefstallen uit de Schumacher Kramer Stichting heeft mogelijk gemaakt. Hij was de man van de valse handtekeningen bij de oprichting van de Schumacher Kramer Stichting.

En dat hij vanaf de oprichting van de Schumacher Kramer Stichting goed boert dat kan iedereen met Google zelf opzoeken. Deze man heeft zijn hele “legale” carriere te danken aan zijn medeplichtigheid bij het beroven van de nalatenschap van een hardwerkende man. Deze man, waar zo naar wordt opgekeken is niet meer dan een ordinaire “lijkepikker” die het niet eens verdiend op zelfs maar positief in het nieuws te komen.

Vandaar dat ik alles over en van hem hier op de site zet. En met alles bedoel ik ook alles. Deze man zouden ze zijn laatste jaren van zijn leven de bajes in moeten gooien, en hem alles afpakken wat hij heeft.

En mocht Flipje het nou in zijn hoofd halen om mij mn leven zuur te maken, dan raad ik hem aan om dat meteen goed te doen. Want bij het volgende dreigement komt er hier iets te staan waaruit onomstotelijk blijkt dat ik gelijk heb met mijn beweringen. En dat ik dat nu niet al gedaan heb, is omdat deze informatie nu al bij de nabestaanden van Dhr Schumacher en Dhr van den Hemel is. Maar wat niet is kan nog komen.

Onze Flip van Kerkhoven was degene die bij enkele notarissen, waaronder notaris Eldering, de nalatenschappen al voor het overlijden van de erflater kon inzien. Hij was degene die mee besliste of het wel de moeite waard was om uit een nalatenschap te “verduisteren”. Hij is dus eigenlijk net zo,n vieze “lijkepikker” als de oud notarissen Eldering en van der Veen. En hij is dan ook “mede bedenker” van het idee om zonder medeweten van Dhr Schumacher de Schumacher Kramer Stichting op te richten.

Dit werd in opdracht van Flip van Kerkhoven door o.a notaris Jaap Schuttevaer op papier gezet.

Het kantoor Hermans en Schuttevaer is vele jaren lang hét notaris kantoor geweest waar Flip van Kerkhoven zijn bv,tjes liet oprichten om daarmee wereldwijd geld wit te wassen. Niet alleen voor zichzelf, maar hij verkocht ook vele honderden bv,tjes. Die werden opgericht met valse paspoorten op valse naam door “katvangers”.

En hieraan is ruim 10 jaar door de notarissen Hermans en Schuttevaer meegewerkt. Niet helemaal vrijwillig, want de alleraardigste “heer” Flip van Kerkhoven had beide notarissen in zijn zak door een “gebeurtenis” op een yacht in Zuid Frankrijk. In gewoon nederlands; het sexueel gebruik maken van een minderjarige.

Doordat ook de weduwe Eldering hiervan op de hoogte is, heeft ook zij jarenlang gebruik gemaakt van beide notarissen. Over Flip van Kerkhoven gaan al vele tientallen jaren de verhalen rond. In de o.g wereld weten ze allemaal hoe hij zijn “carriere” begonnen is.

Maar zelfs de Minister President van Nederland krijgt spontaan een strakke plasser als hij met Flipje op de foto mag. En zelfs onze prins Bernard van Oranje heeft zaken met hem gedaan.

En al die makelaars ieder jaar maar opkijken naar de “lijkepikker” uit Utrecht. Zouden ze dat ook nog doen als ze hier op de site lezen hoe Flip van Kerkhoven aan zijn centjes is gekomen? Want er komt nog genoeg over Flipje.

Iedereen weet dat als je, als een overjarige “chippendale” met je geld de dames hun kop gek maakt, je ze niet zomaar links kan laten liggen. En al helemaal niet als ze je dan meteen al met een andere blonde ciliconen nel zien langs komen. Dan gaat zo,n dame rare dingen doen. Dan gaan ze bv reageren op een site waar het over je gaat. Dan gaat zo,n dame haar gal spuien. En daar hou ik van. Weer een hoop vuiligheid over een van de grootste stukken “vullis” van Utrecht. En ik zet het hier allemaal op de site.

Niet alleen onbewijsbaar gelul, maar ook feiten/gebeurtenissen die te bewijzen zijn. En met bewijzen bedoel ik dat daar officiele documenten van zijn, en/of mensen die het onder ede willen verklaren bij een rechter. Zoals een oude medewerker van de toenmalige Femisbank in Baarle Nassau. Die onder ede durft te verklaren dat de toenmalig notaris Eldering er geregeld met zijn vrouw kwam om grote cash bedragen te storten. Die later werden overgeboekt naar een zakelijke rekening van notaris Eldering bij de Orco Bank op Curacao.

Maar ook van het leeghalen van 3 bankkluizen door Flip van Kerkhoven tezamen met notaris Eldering. En hier zijn gewoon papieren bewijzen van. Wat betekend dat ik Flip van Kerkhoven hier op mijn site durf uit te maken voor een achterbakse dief. Waarom achterbaks? Omdat hij van een overleden persoon steelt. Het ontbreekt Flip van Kerkhoven dan ook aan alles wat maar met fatsoen te maken heeft. Hij durft alleen maar van de doden te stelen, en mensen op een afstand te besodemieteren met zijn onroerend goed. En als hem om een reactie vraagt, is de “laffe ouwe Chippendale” niet thuis.

En over Flippie heb ik ook nog wat gehoord over een diefstal van ruim 700.000 gulden van een ouwe kampsjaak eind jaren 80 op het oude kamp van Utrecht. Hierdoor was hij later, volgens een oud “colega” van hem, bang om nog in de buurt van het kamp Utrecht te komen. Maar Flippie, maakt niet uit hoor!! Zijn kleinzoon is degene die dit mij verteld heeft, dus er zullen alsnog consequenties volgen. De kleinzoon is er nog altijd héél boos om.

En dan hebben we nog het chanteren van de grote baas van Rijkswaterstaat. Een neef van oud Minister Nelie Smith Kroes was toen de grote “man” bij Rijkswaterstaat. Hij was verantwoordelijk voor o.a de bouw van het nieuwe hoofdkantoor van Rijkswaterstaat in Nieuwegein. Maar de sluwe Flip van Kerkhoven was erachter gekomen dat deze neef het nogal warm kreeg van kleine jonge jongetjes. Niet dat de nobele Flip hiermee naar justitie gaat! Nee, Flipje chanteert de neef van Nelie Smit Kroes, waardoor hij jarenlang zijn kantoor gratis had op de bovenste verdieping van het hoofdkantoor van Rijkswaterstaat in Nieuwegein.

En vandaaruit kon hij nog makkelijker zijn o.g. imperium uitbouwen omdat mensen steeds meer vertrouwen kregen in een rijke onroerend goed man die kantoor houdt in het hoofdkantoor van Rijkswaterstaat.

Ik heb dit van meerdere bronnen, en omdat onze Flip niet op mijn mailtjes reageert, plaats ik het maar zonder “wederhoor”. Anders had ik het ook gewoon geplaatst, maar dan had ik er op zijn minst zijn reactie bij gezet.

Maar zoals ook blijkt bij de criminele notarissen, is ook Flip van Kerkhoven van mening dat hij aan niets of niemand uitleg hoeft te geven. En dat maakt verder voor mij niet veel uit, het maakt het voor mij alleen maar makkelijker. En wat de dreigende mailtjes betrefd, ook die maken geen indruk. Hooguit een zielige indruk. Het hele, hier op de site genoemde, zootje is van mening dat ze meer zijn dan een ander. En dat hebben ze fout. Ook Flipje denkt boven mij te staan, maar in werkelijkheid heb ik schijt aan hem en is hij voor mij nog minder dan een “tasjesdief”. Met het enige verschil dat Flip van Kerkhoven tientallen miljoenen heeft gestolen, en een tasjesdief maar enkele tientjes. Maar zoals het er nu naar uit ziet, mag hij binnenkort verantwoording af gaan leggen voor zijn diefstallen van overleden personen.

En dat de overledenen niet praten, dat klopt. Maar dat doe ik dan hier op mn site wel voor ze. En dat de doden hun geld toch niet missen, klopt ook. Maar hun nabestaanden wel. En dan pakken de nabestaanden van Dhr Kramer en Dhr van den Hemel het nog netjes aan door al tientallen jaren te procederen. Maar ik denk dat Willem te Beest, waarvan zijn opa eind jaren 80 voor 700.000 gulden is bestolen door Flip, dit anders op wil lossen.

En terecht. Ik kan me wel voorstellen hoe Flip eruit ziet als Willem een half uurtje met hem bezig is geweest. Ik hoop dan ook dat hij dat binnen niet al te lange termijn “regelt”.

Uit de tips die ik krijg viel mij al op dat Flip van Kerkhoven blijkbaar graag tussen de kerels zit die van jonge jongetjes houden. Nu wil ik niet zeggen dat hij dat ook doet, maar het viel me al eerder op. Nu kreeg ik daarover een paar dagen geleden de uitleg. Wat blijkt!! Flip van Kerkhoven blijkt een van de grootste hoerenlopers van Utrecht en verre omstreken te zijn.(geweest) Hij was altijd op zoek naar de zwakke punten van zijn zakenrelaties. En omdat deze allemaal wel wisten dat Flip gemakkelijk aan mooie meiden kon komen, werd hem ook geregeld gevraagd of hij ook aan leuke jongetjes kon komen. En dat kon onze Flip van Kerkhoven natuurlijk ook wel regelen.

Deze ontmoetingen werden dan door Flip van Kerkhoven geregeld, alsook de hotelkamer. Daar werd dan het e.e.a opgenomen om deze zakenrelaties later mee af te persen. Zo is onze Flip Provada o.a aan zijn geld en “cont acten” gekomen. Ja met de nadruk op kont. Kontjes.

En hier had ik hem graag wat vragen over gesteld, maar de “ouwe chipendale” heeft het lef niet om een mailtje terug te sturen. Wel durft hij, vía iemand annoniem, mij te laten dreigen met een rechtszaak i.v.m “reputatie” schade. Nou Flippie, die reputatie van jou ga ik hier op mn site helemaal naar de kloten helpen. En de fam. van den Hemel gaat proberen zoveel mogelijk van de gejatte centjes bij je terug te halen.

En daarna kun je je eigen kontje verkopen aan een leuke celmaat met een pindazoeker van 25 cm. Weet je ook hoe het is om eens goed genaait te worden.

En ook over Flip van Kerkhoven komen nog een paar leuke documenten hier op de site. O.a over enkele uit de “van den Hemel boedel” getrokken Utrechtse panden. Waaruit blijkt dat Flip van Kerkhoven een smerige lijkenpikker is.

En dan zijn er ook nog de vrienden van Flip. Ook geen van alle vies van een beetje fraude hier en daar. Nou kreeg ik een tijdje terug al wat informatie over ene Jan van Vlijmen. Nou zei de naam mij niks, maar op google staat het vol over hem. En dan vooral de fraude door hem en zijn kornuiten gepleegd bij het Philips Pensioenfonds. Dus heb ik gisteren een kort stukje over Jan van Vlijmen onder Jaap Kroonenberg gezet. Blijkbaar wordt dat niet erg gewaardeerd.

Nu ben ik vandaag gebeld, en gemaild door ene “Nico Vijsing”. Op zich niet zo raar, maar deze Nico, de partner in crime van Jan van Vlijmen bij het Philips Pensioenfonds, blijkt al een tijdje dood te zijn. En dan is het wel raar als hij mij belt en mailt. Maargoed,

Ik werd door “Nico Vijsing” gevraagd om Jan van Vlijmen van mijn site te halen. In ruil daarvoor krijg ik dan een financiele “bijdrage” en een berg informatie over Dhr …… . Deze zou samen met Flip van Kerkhoven en Bertus Pijper (bouwfonds) betrokken zijn geweest bij een fraude van enkele tientallen miljoenen. (?) Het zou gaan over een fraude, gepleegd bij het toenmalige NV Bouwfonds Nederlandse Gemeenten. Een semi overheidsinstelling waar Dhr Bertus Pijper directeur was.

Samen met de “heren” Jan van Vlijmen, Harry Hilders en directeur Bertus Pijper, zou er voor vele miljoenen uit het Bouwfonds verduisterd zijn. O.a door onroerend goed ver onder de waarde te verkopen aan o.a, jawel, de Kroonenberg Groep. En zo blijkt Bertus Pijper wel meer naast de pot gepist te hebben, en zou hij alleen al voor vele miljoenen uit het Bouwfonds hebben gejat. Er zijn toen ook invallen gedaan bij de Kroonenberg Groep, Bouwfonds, bij Bertus Pijper thuis, bij Harry Hilders thuis en op zijn kantoor, en bij Jan van Vlijmen thuis. Ik krijg nog meer informatie, met ondermeer datums en bewijs van deze invallen, en wat de bijdrage hierbij was van Flip van Kerkhoven. Want ook hij zou hierbij betrokken zijn met een onroerend goed bedrijf van hem. Ook Bertus Pijper was klant bij notariskantoor Eldering in Zeist. En heeft volgens mijn informatie ook “bemiddeld” in de verkoop van O.G uit de Schumacher Kramer Stichting.

En ook hij heeft daarvan geleerd, want op dezelfde manier heeft hij later het O.G uit het Bouwfonds getrokken. En dan woont Jan van Vlijmen ook nog eens om de hoek van de nederlandse woning van de fam. Kraaijeveld in Naarden, in een flatje van ruim een miljoen euro. Knap voor iemand die geen dubbeltje meer zou bezitten.

Voorlopig doet hij het nog altijd beter dan ik.

Ook zouden de “heren” van Vlijmen en Pijper wat te maken hebben met een vuil zaakje richting Evert Kroon. Beide heren zouden geld tegoed hebben van Evert Kroon, die daar anders over dacht. Om hem alsnog duidelijk te maken dat hij toch maar beter kon betalen is het paard van zijn dochter afgeslacht door een zekere Pim. Nou heb ik de volledige naam van deze “paardenslager” maar het heeft weinig meerwaarden om hem hier nu ook maar voluit op de site in het zonnetje te zetten.

En nu we het dan toch over Pim hebben, hij heeft ook ooit een aanklacht van “aanranding” van een minderjarig meisje, in opdracht van Flip van Kerkhoven afgekocht voor 350.000 gulden. Flip van Kerkhoven zou eind jaren 80, met zijn vingers (en wie weet wat nog meer) aan (en in) een 16 jarig meisje hebben gezeten. De ouders hebben Flip van Kerkhoven hier op aangesproken, en wilden aangifte gaan doen. Uiteindelijk is dat niet gedaan vanwege de betaling van 350.000 euro aan hen. Het meisje van toen is nu een vrouw van eind 40. Jammer dat ik alleen haar meisjesnaam heb, en daar op internet niet veel verder mee kom. Maar wie weet leest ze dit eerdaags, en neemt ze alsnog contact op.

Nu krijg ik over Jan van Vlijmen en zijn kornuiten zoveel informatie dat ik ze beter een eigen “hoofdstukje” geef op de site. Zo op het eerste zicht, hebben ze dat wel verdiend. Maar ik heb de melders gevraagd om iets meer dan alleen een mailtje, zodat ik het e.e.a kan uitzoeken voordat ik het publiceer. En als het waar blijkt te zijn staat het eerdaags hier op de site. Dat het niet allemaal gelul is blijkt al wel uit enkele details die ik al heb kunnen natrekken. En dat het hele zootje rondom Jan van Vlijmen al vele jaren in contact staat met o.a de fam. Kraaijeveld en de fam. Eldering dat staat wel vast. Ook dat o.a Jan van Vlijmen meermaals gebruik heeft gemaakt van de oud notarissen Eldering en van der Veen staat wel vast. Maar de andere “beschuldigingen” zijn van dien aard, dat ik die niet zomaar kan publiceren zonder daar iets van bewijs van te hebben. Maar als het waar blijkt te zijn dan garandeer ik dat mijn bezoekers aantallen binnen een week verdubbelen. En 100% zeker dat ik dan ook de aandacht trek van de echte journalisten die nu te beroerd zijn om eens in de zaak van de gebr. van den Hemel te snuffelen. Ook garandeer ik dan dat Jan van Vlijmen binnenkort zijn appartement aan de Godelindeweg in Naarden weer kan inruilen voor een suite bij “Hotel Justitia”.

Later meer …

For translation, “translatetheweb”.

%d bloggers liken dit: