Fam. Kraaijeveld

Met name Pieter Kraaijeveld speelt een grote rol binnen het Eldering bezit. De bewaker van alles dat door oud notaris Jean Paul Eldering werd ondergebracht in Zwitserland.

De grote man achter Nemo Finanz AG, en ook Altweert Holding bv opereert vanuit Luzern Zwitserland onder leiding van Pieter Kraaijeveld. Daaronder zitten heel wat bv,s, Holdings, Ltd,s en AG,s. En niet alleen kleine vage bedrijfjes met een omzet van een paar duizend euro. Nee, voornamelijk financiele Holdings met tonnen/miljoenen aan omzet. Het zou nu dan ook makkelijk voor de weduwe Eldering zijn om gewoon het “gepikte geld” aan de nabestaande terug te geven. Zelfs dan blijft er nog genoeg over voor de families Eldering en Kraaijeveld om nog generaties lang hun dikke koppen te blijven volvreten zonder daar een minuut voor te hoeven werken. Maar dat doen ze niet, want ze willen meer. Nog véél meer.

Vader en zoon Kraaijeveld zijn blijkbaar ook niet vies van een bedreiginkje hier en daar. Niet dat ze het lef hebben dat openlijk te doen, nee dat niet. En ik weet het inmiddels uit eigen ervaring. Al moet ik wel zeggen dat ik niet weet of het vader of zoon was die me van de week telefonisch (zonder nr weergave) even moest laten weten dat ik me “op glad ijs bevind”!!! Ach, ik heb vroeger leren schaatsen, dus ook op glad ijs red ik me wel. En al helemaal als ik daarvoor “anoniem” gewaarschuwd word.

En juist omdat ik me niet laat intimideren door een stelletje “hete aardappel” kneuzen, ben ik nu het hele bedrijvenpark van de Kraaijeveldjes in Zwitserland in kaart aan het brengen om hier op mijn site te publiceren. Incl. medewerkers (lees medeplichtigen). Er komt dus nog wat aan !!!

Spitalweg 9 CH-3902 Brig Gils in Zwitserland. Het onderkomen van Pieter Jan Kraaijeveld en zijn vrouw (de zus van weduwe Eldering) Marie Louise Kraaijeveld-Veenemans. Maar ook in nederland wonen ze niet echt slecht. Thierenshof 11 in Naarden. Kost een dikke miljoen, maar dan heb je ook een aardig flatje.

Nemo Finanz AG

Nemo Finanz AG opereert vanuit de Zwitserse Haldenstr 57 te Luzern Zwitserland, en zet jaarlijks rond een miljoen euro om. Het is in 1996 opgericht, om via financiele Holdings in Nederland en Zwitserland geld heen en weer te kunnen sturen om zo voor de belastingen in beide landen een chaos te creéren waaruit niemand nog wijs kan worden. Wat tot op heden dan ook aardig lukt.

Zeker nu de fam. Kraaijeveld sinds enkele jaren ook nog eens gebruik maakt van de “know how” van Alex Studhalter.

Deze Alexander Studhalter werd in 2018 al eens opgepakt als verdachte van het witwassen van tientallen miljoenen voor een Russische Miljardair. Dus de man heeft kennis van zaken.

Pieter Jan Kraaijeveld en zijn vrouw zitten op papier enkel in het bestuur van Nemo Finanz AG. De 2 algemeen directeuren zijn de heren Jan Elzenaar en Frans WJ Aendekerk.

En ook in nederland heeft Nemo Finanz AG een kantoor. Althans op papier. Aan de Prinses Irenelaan 44 te Tiel.

Ach, het pand heeft ook een waarde van ruim 900.000 euro dus aardig op stand voor een financiele Holding die niets meer doet dan het geld van de weduwe Eldering witwassen. Blijkbaar betaald het wel goed om voor dat ouwe lijk te werken.

Had beter bij haar kunnen gaan werken, dan dat ik hier de hele dag onbetaald een beetje voor de kat zijn …. op mn site zit de tikken. Maar ik kan niet zo goed omgaan met dominante vrouwen. Dan kan ik beter maar wat blijven tikken. En blijkbaar zijn er mensen die het wel aardig vinden wat ik doe. Dan ga ik er maar gewoon mee door.

En dat de familie Kraaijeveld goed past bij de familie Eldering/Veenemans blijkt wel. Het blijkt dat toen vader Veenemans overleed, dat onze Pieter Kraaijeveld en zijn vrouw, de zus van de weduwe Eldering, niet wisten hoe snel ze de bankrekeningen en de kluis moesten leeghalen.

De weduwe Eldering had toen al jaren ruzie met haar vader, en hem de laatste jaren van zijn leven niet meer gezien. Het echtpaar Kraaijeveld had dan ook alle gelegenheid om alles van de oude man, die overigens ook aardig in de slappe was zat, te plunderen. Daar is de weduwe Eldering later achter gekomen, en zo heeft zij op een gegeven moment beide Kraaijeveldjes onder de duim gekregen.

De laatste dagen heb ik informatie over o.a Pieter Kraaijeveld, waardoor ik even niets verder over de familie Kraaijeveld publiceer. Ik ben er nogal druk mee, en als het waar blijkt te zijn (en daar lijkt het wel op) dan valt de rest van mijn site in het niets.

Het blijkt dat Pieter Kraaijeveld niet voor niets al eind jaren 80, begin jaren 90, naar Zwitserland is verhuisd. Ook Pieter Kraaijeveld blijkt tot aan zijn vertrek naar Zwitserland een eigen bedrijf te hebben gehad. Daarmee blijkt hij tientallen investeerders te hebben besodemieterd, voor vele honderden duizenden guldens. Ieder.

En nadat het BFT onderzoek plaats had bij zijn zwager, toenmalig notaris Eldering, wist hij dat hij tegen de lamp zou lopen. Hij heeft toen zijn geld en bezittingen gepakt en is gevlucht naar Zwitserland. Daar is hij aan de slag gegaan om de “buit” van zijn zwager te investeren in o.g en in bedrijven. Dat ging/gaat hem goed af, en dat is dan ook de reden dat hij en zijn familie daar tot op heden nog zijn.

Want voor de Fiod, of justitie hoeft hij daar niet meer te blijven. Zijn schoonzus, de weduwe Eldering, heeft beide corrupte organisaties al jaren in haar zak. Dit doordat zij al vele jaren informatie van oud clienten aan deze organisaties doorspeelt. En dat is ook weer de rede waarom er tot op heden nog niemand verantwoording af heeft hoeven leggen over de verduisteringen van de vele miljoenen uit de Schumacher Kramer Stichting.

Maar voor mij is het nu prioriteit om de naam van het toenmalige bedrijf van Pieter Kraaijeveld boven water te krijgen.

En ookal beweert Pieter Kraaijeveld dat hij zakelijk niets met de weduwe Eldering te maken heeft, uit onderstaande blijkt anders.

Hij is degene die voor de weduwe Eldering de hete aardappels uit het vuur mag halen. Hij is de “woordvoerder”, en hij regelt het tuig dat mij steeds debiele voorstellen doet om onder een “schikking” met de nabestaanden van den Hemel uit te komen. Iets wat zeker niet gebeuren gaat. Verder blijkt uit bovenstaand document wel dat hij toegeeft dat het “boedeldossier” van den Hemel/Schumacher in het bezit is van de weduwe Eldering. Dit terwijl het strafbaar is, daar het “boedeldossier” wettelijk bij de “wettelijke opvolger” van oud notaris Eldering zou moeten zijn. Bij toenmalig notaris Woortmann dus. Waarmee ook Dhr Kraaijeveld zich nu dus schuldig heeft gemaakt aan een misdrijf, door financiele eisen te stellen aan het afgeven van het “boedeldossier”.

Verder heb ik ook informatie over een gezamelijke “fraude” gepleegd door deze zelfde “heer” Kraaijeveld met Cees Arend Groeneweg. De mannen van de valse BV,s. En ook hierbij is gebruik gemaakt van de vaste katvanger Frans Aendekerk.

Later meer … veel meer in o.a onder “het Hotel”.

For translation “translatetheweb”.

%d bloggers liken dit: