de”Pootdeal” van Mauritz

Wat moet de “Pootdeal” van Mauritz nu hier op de site?

Dat is vrij simpel. Omdat Mauritz met zijn “Pootdeal” heeft laten zien wat voor een achterbakse hond hij is. En omdat vader en zoon Poot hebben laten zien net zo,n achterbakse honden te zijn als Hans Mauritz. En al helemaal omdat zoon Peter de Poot, er de oorzaak van is dat Mauritz zich met de zaak van de gebr. van den Hemel kon gaan bemoeien.

De Familie Poot was/is de eigenaar van “Chipshol Holding BV”. Het bedrijf dat rondom Schiphol een industrie/woon/werk gebied zou ontwikkelen waar de hele wereld naar uit zou kijken. Ze bezaten voor vele honderden miljoenen aan grond rondom Schiphol.

Tot daar aan toe, niks aan de hand en allerminst aantrekkelijk om hier op mijn site te vermelden.

Op een gegeven moment ligt Mauritz thuis met zijn volgevreten pens op de bank wat te knoeien op zijn I pad. Dan leest hij het verhaal van ene heer Huber die zegt voor vele miljoenen het schip in te zijn gegaan door besodemieterd te zijn door vader en zoon Poot met hun beleggingsverhalen van hun Chipshol miljarden plan.

En wakker is Hans Mauritz!!!

Die ruikt geld, en stelt zich als “reddende engel” voor aan deze heer Huber. Dan volgt het zelfde verhaal wat hij bij al zijn slachtoffers heeft. Namelijk dat hij “onderzoeksjournalist” is. Een “uitgeverij” heeft. “Goed verkochte boeken” heeft geschreven. Maar vooral dat hij niet tegen onrecht kan, en bereid is tegen betaling van zijn “te maken onkosten” bereid is de man te helpen om zijn miljoenen terug te krijgen.

En dan gaat het mis. Hans Mauritz is allerminst van plan om Dhr Huber te helpen zijn miljoenen terug te krijgen. Het enige dat Mauritz nodig heeft is ziveel mogelijk informatie van Dhr Huber, om daarmee de fam. Poot te dreigen en af te persen.

Uiteindelijk heeft Hans Mauritz een bedrag van rond de 50.000 euro gekregen van Peter Poot, en informatie over een “nieuw slachtoffer”.

Dhr Joop van den Hemel heeft bemiddeld bij de verkoop van de gronden die bij Chipshol Holding BV in bezit waren. Uiteindelijk is Dhr van den Hemel met de koper aan komen zetten. Voor zijn bemiddeling zou Peter Poot een flink bedrag betalen aan Joop van den Hemel.

Deze fam. Poot was in contact gekomen met Joop van den Hemel omdat ze beiden door de overheid tot op het bot zijn vernederd. De fam. Poot zocht een medestander in hun strijd. Een strijd die ze uiteindelijk verloren, maar door bemiddeling van Dhr van den Hemel wel een verkoop konden sluiten van ruim 350 miljoen euro.

En u raadt het al, de beloofde “bonus” voor Joop van den Hemel bleef uit. En daar komt Mauritz om de hoek. In plaats van de betaling aan van den Hemel, stelt Peter Poot hem voor aan Hans Mauritz. Een “onderzoeksjournalist” die de gebr. van den Hemel wel zou kunnen “helpen” in hun “erfenis” zaak.

Dit terwijl Peter Poot wist dat Hans Mauritz er enkel op uit was om de gebr. van den Hemel te naaien. Wat dat betrefd is Peter Poot dan ook de allergrootste hond die er bestaat. En dan krijgt zoon Peter Poot, nadat zijn vader Jan Poot is overleden, in 2020 nog een “schade vergoeding” van ruim 19 miljoen euro. En als dank voor alles geeft deze Peter de Poot een Hans Mauritz cadeau. En alleen al daarvoor hoort Peter Poot thuis op deze site.

Maar wat hield de “Pootdeal” in?

Toen Mauritz zich voorstelde bij de fam. Poot dreigde hij ermee dat als zij, de fam. Poot, hem niet zouden betalen hij een boek zou “uitgeven” met de titel de Pootdeal. Hij zou daarin beschrijven hoe de fam. Poot vanaf de eerste dag dat zij met Chipshole begonnen bezig zijn geweest om hun investeerders een “Poot” uit te draaien. Dat het hele Chipshol vanaf dag 1 een manier van “Pootje lichten” was.

En in het begin is de fam. Poot een beetje onder de indruk geweest van laaielichter Mauritz. Maar toen het bij Peter de Poot duidelijk werd dat Mauritz nog nooit een fatsoenlijk boek geschreven of uitgegeven had, laat staan een onderzoeksjournalist was, is men hem gaan gebruiken. O.a om aan de verplichtingen jegens Joop van den Hemel uit te komen.

En voor Mauritz maakt dat niks uit. Hij had weer een nieuw slachtoffer, en alle benodigde informatie om daarmee de oud notaris Johan van der Veen af te persen. En als bonus kon hij de weduwe Eldering nog eens proberen van een deel van haar buit af te helpen.

Totdat die etter uit Spanje roet in het eten gooide, en hem voor de 4de keer het brood uit zijn bek trok.

Op dit moment houdt de “Shipshol Holding” zich nog altijd bezig met discutabele investeringen en beleggingen. Tot op de dag van vandaag lopen investeerders de kans om “pootje gelicht” te worden door Peter de Poot. Want als zelfstandige “kleine” investeerder heb je tegen het team van Peter Poot geen zak in te brengen. Dan zijn de centjes al meteen van Peter Poot, en je kunt procederen tot je erbij neervalt. Je gelijk zul je nooit krijgen. En je geld ook niet.

En zo doen ze dat bij de fam. Poot al vele jaren, en blijkbaar leverd dat genoeg op om mensen hun mond te laten houden. Uit de informatie die ik nu heb, blijkt er de afgelopen 10 jaar voor ruim 30 miljoen euro van particuliere beleggers “verdwenen” te zijn. Verdwenen in de zakken van de Poot familie.

Maar gelukkig is het “boek” van Mauritz voor weinig afgekocht. En een geluk voor Peter Poot is dat hij mij niets hoeft te betalen. Ik zet nog veel meer hier op de site, en dat is met geen enkel bedrag te voorkomen. Verder is mijn site gratis, en bestaat echt. Terwijl een “boek” van Mauritz nooit op de markt had gekomen omdat er geen mens is die een boek zou kopen van Corkey Mauritz. Waarmee ik zeg dat Peter Poot door Hans Mauritz is “pootjegelicht” voor zo,n 50.000 euro. En ondanks dat ik Mauritz een hond vind, krijgt hij daarvoor van mij een pluim.

In zijn aars!!!

Ook heeft Corkey Mauritz tijdens zijn afpers poging van de heren Poot zijn toenmalig compagnon Wim Dankbaar nog even 2500 euro afgepakt. Die 2500 euro had hij Dankbaar laten betalen om zijn “onderzoek” goed te kunnen doen.

Mauritz beloofde Dankbaar 60% van de opbrengst uit zijn “Poot deal”. Het zou om miljoenen gaan, dus zou Dankbaar meteen zijn bij Mauritz ondergebrachten tonnen terug krijgen. Maar hoe dat verder is afgelopen hoef ik hier niet uit te leggen. En wég 2500 euro!!!

Maar het allermooiste van Hans Mauritz is dat hij iedereen laat weten dat hij mijn site niet zo serieus neemt omdat ik toch geen bezoekers trek met mijn leugenachtige verhalen over hem. Daarop heb ik hem proberen uit te leggen hoe Google werkt. Maar probeer maar eens in dat dikke hoofd van hem binnen te dringen!! Als men de naam “Hans Mauritz” googeld, staan mijn stukken over hem bovenaan. Hoe vaker men een site bezoekt hoe hoger deze op de google zoekmachine verschijnt. Dus beste Hans Mauritz, je wordt aardig gelezen op mijn site. En voorlopig heb ik per dag meer bezoekers op mijn site dan dat jij ooit boeken zult verkopen.

En wat dat “leugenachtige” betrefd, weerleg dan maar wat ik over jou op mijn site beweer. Alles wat ik beweer word mij van meerdere kanten bevestigd. Het meeste zelfs door je “slachtoffers” die dachten door je geholpen te worden. Als jij mij 1 persoon kunt noemen die door jou geholpen is, dan haal ik meteen alles over je van de site.

Maar dat zal nooit gebeuren. Die persoon bestaat niet. Als Hans Mauritz ooit bij “Petrus” voor de poort staat, probeert hij hem zelfs hem nog van zijn portemonnee te bestelen.

Later meer …

For translation, “translatetheweb”.

%d bloggers liken dit: