“Notaris” Peter A Iten.

De criminele notaris uit Zwitserland.

Volgens mijn informatie is hij net zo,n gladjanus als hij eruit ziet.

Enkele dagen geleden ben ik hier in Spanje aangesproken over o.a deze site. Het gesprek ging er al gauw over dat ik niet erg subtiel zou zijn met het plaatsen van namen op mijn site.

Dit terwijl ik zoveel mogelijk probeer om eerst aan de desbetreffende persoon een reactie te vragen. Dat het blijkbaar in het wereldje van “notarissen” teveel gevraagd is om een reactie te geven, daar kan ik verder weinig aan doen. Maakt het voor mij een stuk gemakkelijker, want kan daardoor publiceren wat ik maar wil.

Maar ik ben dus niet erg subtiel. Degene die mij hierover aansprak deed me daarna een voorstel. Een voorstel waarvan ik het nut niet zie. Ik heb het hierover gehad met een echte journalist en ook die ziet het verband niet.

Hij vroeg me om mijn site “denotaris737346567.com” te wissen in ruil voor het boedeldossier van den Hemel. Dat zou voor mij klaarliggen bij notaris Peter A Iten in het Zwitserse Zug. Ook zou daar voor mij informatie liggen voor een nieuwe site. Met informatie waarvan crimineel nederland achterover zou vallen. Inclusief bewijzen. Ik vroeg hem dan ook om in het kort uit te leggen waar deze informatie dan over zou gaan.

Volgens deze “heer” zou de moord op Cor van Hout anders in elkaar steken dat wat “men” daar tot nu toe over heeft gezegd en geschreven. Volgens deze “heer” zou Robert ter Haak het eigenlijke doelwit zijn geweest. Hij gaf me ook de naam van de opdrachtgever, én van de uitvoerder. Ik weet over deze zaak alleen wat erover in kranten en op o.a misdaadjournalist heeft gestaan, dus ben er niet erg in thuis. Sterker nog, over Robert ter Haak wist ik eigenlijk niks.

Nu zou het natuurlijk heel wat zijn als ik hier met mn “flut site” de moorden op Cor van Hout en Robert ter Haak zou oplossen. Dan zou ik meteen mn naam kunnen veranderen in Marcel L de Vries. Maar wat hebben deze moorden nou te maken met mijn site? Ik weet het niet. En wat maakt mijn site over een paar criminele notarissen nou zo vervelend dat men kost wat het kost wil dat ik er mee stop? Ook daar zit voor mij, tenopzichte van de moord op Cor van Hout en Robert ter Haak, geen logica in.

Later werd ik er door de echte journalist op gewezen dat Kleintje Muurkrant in hun serie Octopussy al meerdere malen heeft geschreven over deze “notaris” Peter A Iten. Dus ben ik de serie Octopussy afgelopen weekend maar eens gaan lezen. En ja, daar komt hij meerdere malen voor als zijnde een soort van architect van witwas formules voor een hele rits foute vastgoed mannen uit de regio,s Amsterdam en Utrecht. En daar zitten nou net ook de foute notarissen waarover ik het hier heb.

En o.a de familie Eldering heeft een aardige binding met Zwitserland.

Dit voornamelijk doordat de familie Kraaijeveld daar zeteld, en vanuit Zwitserland het gestolen geld, de gestolen kunst, en de gestolen edelmetalen en glinstersteentjes beheerd voor de weduwe Eldering en haar kroost.

Er zit dus zeker wel een verband tussen de notaris Peter A Iten en de familie Eldering. Nou weet ik nog niet helemaal hoe het zit, maar ik kom wel steeds verder. Vandaar dat ik het deze week eens ga hebben over deze criminele Zwitserse gladjanus en zijn praktijken. En met een beetje hulp van een echte journalist en de site Kleintje Muurkrant kom ik al een heel eind.

Ik kan natuurlijk ook met deze “heer” in zee gaan, mn site wissen en alles op Internet zetten wat hij maar heeft. Dat zou kunnen, maar wat als zijn verhaal alleen maar gelul is? En wie garandeerd mij dat ik een compleet boedeldossier van den Hemel/Schumacher krijg? Verder is het voor mijn gezondheid ook niet erg goed om de naam van de “opdrachtgever en uitvoerder” van de dubbele moord op van Hout en ter Haak hier zomaar op het Internet te kwakken. Vandaar dat ik het maar gewoon bij criminele notarissen wil houden. Die zijn mij al crimineel genoeg. Kijk alleen maar naar de uit zijn ambt gegooide wijlen Jean Paul Eldering en zijn kenau. Uit die kringen krijg ik al bedreigingen genoeg.

Maar wat is nou het verband tussen Robert ter Haak, en bijvoorbeeld de weduwe Eldering? En wat is er op mijn site nou zo “vervelend” dat men er mij “het verhaal van het jaar” voor in ruil wil geven? Want als het klopt dat Robert ter Haak het eigenlijke doelwit was van de dubbele moord, dan veranderd dat nogal wat. En wat zou de reden dan kunnen zijn dat een botenhandelaar van deze aardbol afgeknald moest worden?

Voor mij allemaal abracadabra, maar als men het stuk Octopussy op Kleintje Muurkrant leest, dan zitten er weldegelijk verbanden tussen de op mijn site benoemde notarissen, en de familie ter Haak. Welliswaar indirecte verbanden, maar ze zijn er wel. En hoe meer ik lees over de “notaris Peter A Iten, hoe meer hij thuis hoort op deze site. De man is al vele tientallen jaren aktief als een soort van criminele adviseur. En dan voornamelijk voor een grote groep nederlandse vastgoed mannen die het niet zo nauw nemen met het afdragen van belastingen e.d. Maar ook voor die vastgoed mannen die niet helemaal netjes aan hun vastgoed gekomen zijn.

Zo blijkt onze zogenaamde Zwitserse notaris jarenlang voor Willem Endstra gewerkt te hebben. Ook blijkt Peter A Iten de notaris te zijn geweest die het Nemo Finanz AG voor de weduwe Eldering heeft beschreven. Ook blijkt hij de “notaris” te zijn die alles voor de familie Kraaijeveld regelt. De link tussen Robert ter Haak en de familie Eldering ligt dus volgens mij bij deze “notaris” Peter A Iten uit het Zwitserse Zug. Zeker nu ik een tip te horen heb gekregen dat de “notaris” Peter A Iten ook regelmatig vanuit Zwitserland over kwam om zaakjes te “regelen” voor de familie ter Haak. Blijkbaar heeft ook vader ter Haak regelmatig gebruik gemaakt van de diensten van de Zwitserse was/droog combinatie uit Zug.

En hij was zeker niet de enige die dankbaar gebruik maakt van de man met verstand van de witte was.

Nu krijg ik net informatie dat zelfs binnen de kringen van Robert ter Haak al geruime tijd duidelijk was dat hij zich de laatste tijd onveilig voelde.

Ook krijg ik nu meerdere mailtjes van mensen die me nu gaan beschuldigen dat ik “betaald” word door de Holleeder kant om dit te publiceren. Nou heb ik Holleeder tijdens mijn betaalde en geheel verzorgde vakantie wel eens gezien, maar ik weet niet wat de man wel of niet gedaan heeft. Ik zet op mijn site wat ik wil. Daar wordt mij geen cent voor betaald, en al helemaal niet door de kringen van Holleeder.

En buiten Scarlet Francini zit hier over het algemeen alleen maar van dat stropdassen gespuis, zoals de Maserati “man”. Maar ik geloof niet dat zij (Scarlet) uit haar nek zwamt. Zij weet hoe het in de criminele wereld gaat, en als zij dan zegt dat Robert ter Haak het gevoel had dat hij werd geobserveerd, dan kan ik dat voor waar aannemen. En dat brengt dan meteen de informatie die mij hier werd aangeboden in een héél ander daglicht. Geeft nog steeds geen duidelijkheid over wat het met mijn site over een paar criminele notarissen te maken heeft, maar er blijkt wel een kern van waarheid in te zitten. En dat maakt mij nieuwschierig, en nu ga ik dan ook maar voor een vervolg afspraak. Als “meneer de tipgever” nog wil.

Nu heb ik gisteren de man gesproken die mij de informatie over de moord op Robert ter Haak en Cor van Hout wil geven in ruil voor het opschonen van mijn site.

Ik heb hem het voorstel gedaan dat ik eerst bewijs wil hebben dat hij op zijn minst over het complete boedeldossier van den Hemel/Schumacher kan beschikken. Daar gaan we van de week mee verder, omdat de moordpoging op Peter r de Vries daar ineens tussen kwam en ook alle nederlanders hier aan de Costa Blanca voor de tv zaten. Zelfs op de terrassen werd het EK voetbal ingeruild voor het nieuws. Ik ben er dus nog niet uit wat ik nu ga doen met de informatie over Robert ter Haak. Wel blijkt er vanuit meerdere kanten al veel langer geopperd te zijn dat Robert ter Haak weleens het beoogde doelwit zou kunnen zijn. En doordat ik de namen heb van de “eventuele” opdrachtgever, en van de “daadwerkelijke” schutter, heb ik al heel wat kunnen vinden op Internet. En ook tussen deze personen en Robert ter Haak is weldegelijk een verband. Hoewel dit verband er ook is met Cor van Hout. Mocht ik hier meer interresants over vinden, dan zal ik daar later op terug komen.

In de tussentijd blijkt dat “notaris” Peter A Iten ook de constructie voor de koop van het Amsterdamse fashion centre door o.a Willen Endstra heeft bedacht en beschreven. Door zijn “constructie” kon de naam Endstra buiten de papieren blijven, en konden de banken het fashion centre ook gewoon verkopen.

Het is dus niet zo dat de “notaris Peter A Iten zomaar een notaris uit Zwitserland is. Hij is dé notaris voor niet al te nette constructies. Dé notaris die namen buiten de papieren kan houden. Dé notaris voor alles waaraan een echte notaris nooit mee zou werken. Waarschijnlijk net zo crimineel als zijn klanten. Zo niet crimineler. En dat blijkt een goed betaalde handel te zijn, want wonen doet hij op stand. Hij blijkt een huis te hebben met 14 kamers net buiten het Zwitserse Zug, en een leuke vakantie woning van enkele miljoenen aan het Italiaanse Gardameer. Dus wat dat betrefd doet hij het beter dan ik. Maar ik ben dan ook geen notaris. Laat staan een criminele notaris uit Zwitserland.

Wat Robert ter Haak zo “achterdochtig” maakte blijkt te maken te hebben met een pand in Ijmuiden. En of dat met de aankoop of verkoop daarvan te maken had, is mij nog niet helemaal duidelijk. Maar ik heb daar informatie over gekregen vanuit 2 verschillende kanten. Volgens Robert ter Haak had hij al enkele weken voor de schietpartij in Amstelveen het gevoel dat hij in de gaten werd gehouden. Zo stond er geregeld een auto op de route naar zijn huis die daar niet thuis hoorde. Ook zei hij geregeld gevolgd te worden door een “rode” motor. (?)

Op de dag van de schietpartij zou Robert ter Haak eigenlijk op bezoek gaan bij zijn vriend Charles Zwolsman in de gevangenis Norgerhaven. Dit ging op het laatste moment niet door, waarna hij met Cor van Hout afsprak om bij de Chinees in Amstelveen wat te ouwehoeren. Volgens mijn informatie is dat ook de reden waarom de aanslag zo “rommelig” is verlopen. Er moest op het laatste moment van locatie veranderd worden. Vandaar ook dat de vluchtmotor zo rommelig is achter gelaten.

Was Robert ter Haak wel gewoon volgens afspraak naar Norgerhaven op bezoek bij Charles Zwolsman gegaan, dan was het de bedoeling hem op de parkeerplaats naast zijn auto te liquideren. Dan zou de vluchtmotor binnen een straal van 2 km van de plaats delict in het kanaal zijn geduwd, en waren de “schutter” en zijn “bestuurder” met een vluchtauto naar de stad Groningen gereden om daar de vluchtauto in een gehuurde garage te zetten. Om deze later op te halen en in brand te steken.

Het plan Norgerhaven zou tot in de puntjes geregeld zijn geweest. Ook is mij de naam van de “schutter” genoemd, die ik hier (nog) maar niet vermeld, maar het zou zeker NIET gaan om Sjaak Burgers.

En mocht dit nou allemaal waar zijn, dan had de dubbele moord dus helemaal niks met Cor van Hout te maken, en zit er nu iemand met “levenslang” in de bajes om een moord die helemaal niets met hem te maken heeft. Dankzij de “onderzoeksresultaten” van een stelletje justitiele slapjanussen. Want als ik, met een flut site vanuit Spanje, deze informatie toegespeeld krijg, dan is dit opzeker ook bij justitie bekend geweest. Maar die zagen natuurlijk liever “hun” hoofdverdachte voor gaas gaan.

En als ik de naam van de “opdrachtgever” googel, dan zit daar ook veel meer logica in, dan dat het om Cor van Hout zou zijn gegaan. Ik ben er zelf ondertussen wel van overtuigd dat de dubbele moord bedoeld is geweest voor Robert ter Haak, en niet voor Cor van Hout. Maar wat ik denk is niet zo heel erg belangrijk voor justitie.

Het pand in Ijmuiden waar het om zou gaan was voordat Robert ter Haak het kocht eigendom van een van de bedrijven van Klaas Hummel. En ook deze Klaas Hummel blijkt met hoge regelmaat gebruik te hebben gemaakt van de “diensten” van de Zwitserse notaris Peter A Iten. Dit o.a inzake een constructie van enkele financiele holdingen tussen Zwitserland en Curacao. Waarmee ik overigens niet wil zeggen dat Klaas Hummel met de moord op Robert ter Haak te maken heeft.

Wel zou hij als geen ander weten (volgens mijn tipgever) dat de dubbele moord niets van doen had met Cor van Hout, maar alles met Robert ter Haak. En ook zou hij vanaf dag 1 op de hoogte zijn door wie, en waarom Robert ter Haak opgeruimd moest worden. Maar ook voor hem (Klaas Hummel) is het een stuk rustiger dat Holleeder voorgoed uit het Amsterdamse straatbeeld is verdwenen. En dan maakt het niet uit of hij nou schuldig is of niet.

Zo zou volgens mijn informant Fred Ros de bestuurder zijn geweest van de rodé motor die gebruikt is bij de moord op Cor van Hout en Robert ter Haak. Ook zou de garagebox in Groningen, voor als de moord bij gevangenis Norgerhave had plaatsgevonden, door Fred Ros zijn gehuurd. En dat zijn toch dingen die nog altijd door justitie uitgezocht zouden kunnen worden.

En dat ik de naam van Fred Ros hier wel noem, en van de opdrachtgever en schutter niet, komt omdat Fred Ros een achterbakse landverrader is en ik dan ook zijn naam gewoon kan noemen. De schutter en opdrachtgever daarvan weet ik nog niet zoveel, dus daar wil ik eerst wat meer over weten voordat ik besluit of ik ze hier wel of niet voluit ga noemen. En wat Fred Ros betrefd, dat was dus niet zo,n “eerlijke” kroongetuige als dat justitie ons wil laten denken. Over de dubbele moord op Robert ter Haak en Cor van Hout heeft hij niets gezegd. Terwijl hij voor zijn deal met justitie toch alles had moeten opbiechten. Of heeft hij dit wel opgebiecht, maar is het voor justitie beter dat dit niet naar buiten komt?

Blijkbaar (te zien aan mijn bezoekers aantallen) zijn er nogal wat mensen geinterreseerd in de moord op Cor van Hout en Robert ter Haak. En met al deze nieuwe bezoekers krijg ik ook nieuwe “tips”. Waaronder veel dom gelul, maar ook wat redelijk interresants. De moeite waard om daar even wat meer over te weten te komen.

Maar om verder tegaan met het onderwerp ter Haak, moet ik eerst even goed nadenken of ik dat wel wil. Dus eerst maar weer eens Peter A Iten.

Over de Zwitserse notaris Peter A Iten kan ik nu al minstens één boek volschrijven. Deze man kan aan de halve onderwereld worden gelinkt. Zo zou hij onder andere veel geld, zelfs heel veel geld, hebben verdiend met bedrijfsconstructies vanuit het “toenmalige” Joegoslavie. Ook blijkt hij aardig aan de weg te hebben getimmerd in Dubai. En niet alleen voor zichzelf, maar ook voor hele busladingen Nederlandse criminelen. Zo bestaan zijn “werkzaamheden” uit het kopen van onroerend goed dat niet op naam staat van de daadwerkelijke koper. Zo wisseld hij buitenlandse valuta voor zijn criminele klanten om in euro,s. Hij regeld buitenlandse paspoorten voor zijn klanten. Bankrekeningen op naam van niet bestaande personen. Kortom alles wat illegaal is, daar is notaris Peter A Iten aardig in thuis.

Ook heeft deze criminele notaris zijn eigen legale bedrijfjes in Duitsland, Italie, en Zwitserland. Zoals zijn Admira Global AG in zijn eigen Zwitserse Zug. Hierin zal hij ook wel het e.e.a aan illegale inkomsten witwassen, maar opzich is er verder weinig mis met deze bescheiden bedrijven. Dat schijnt in Dubai wel anders te zijn. Daar blijkt deze “bescheiden” notaris een appartementje te hebben van ruim 16 miljoen euro. Ja, je leest het goed. Een flatje van 16.000.000,- euro.

Dus wat hij doet betaald goed. Zo speelde hij ook een grote rol in enkele “grote” aankopen die Dhr Endstra deed. De verkopende partij wilde niks met Willem Endstra te maken hebben, dus huurde deze Peter A Iten in om voor hem een constructie te bedenken zodat het betreffende o.g alsnog gekocht kon worden. Zonder dat de naam Endstra in de papieren voor kwam. En voor dat soort klusjes is hij dan ook rijkelijk beloond. Ook voor de nabestaanden van Dhr Endstra regelt deze “regelnicht” nog altijd vanalles en nog wat.

Omdat ik niet ben ingegaan op het voorstel om mijn site te wissen, blijkt Peter A Iten een beetje over de zeik te zijn. Vooral omdat ik wel publiceer wat hij aan info gegeven heb. Ik heb hem daarom maar bedankt voor de extra bezoekers van mijn site sindsdien. En verder blijkt dat Fred Ros niet meer te vinden is, dus waarschijnlijk ergens in een houte pyama ligt. Het heeft dan weinig zin om achter het “verhaal” Robert ter Haak aan te gaan, en wie weet wat ik me daarmee op mijn nek haal. Dus daar moet dan maar een echte misdaadjournalist (Hans Mauritz?) achteraan gaan. Ik heb het momenteel te druk met de mogelijke “schikking” tussen een van de hier op mijn site genoemde notarissen , en de erven van den Hemel.

For translation, “translatetheweb”.

%d bloggers liken dit: