De weduwe Eldering Veenemans

De weduwe Eldering blijkt een waar schrikbewind te voeren tegen alles en iedereen die haar voor de voeten loopt.

Notarissen doen alles wat zij zegt, anders komen er allerlei beschuldigingen naar boven. Terecht, maar ook beschuldigingen die nergens over gaan. Ze maakt ze kapot.

Bij justitie heeft ze het halve korps Amsterdam en dat van Utrecht in haar zak doordat ze de korpsleiding bedreigt met het openbaar maken van enkele hele foute ambtenaren uit voornamelijk de jaren 80 en 90.

Nou ben ik benieuwd hoe ze bij de familie Eldering denken mij tam te krijgen. Want mij kan ze niet kopen, en wat ze over mij zegt interreseert me geen reet. En mocht ze het via justitie willen doen, zal ze dat toch hier in Spanje moeten doen. En hier in Spanje hebben ze wel wat anders te doen dan iemand te verbieden de waarheid op internet te zetten. Ik ben er in ieder geval klaar voor. En ik heb bewijzen die zij zeker niet op internet wil zien.

Nou ben ik bezig met wat informatie over meerdere hypotheken die de weduwe Eldering heeft op haar woning in de Sarphatistraat 14p te Amsterdam. Deze zijn allen afkomstig van haar “privé bank” Nemo Finanz AG in het Zwitserse Luzern. Ook zijn deze “hypotheken” in nederland nooit aangemeld bij het kadaster. Wat op zichzelf al strafbaar is. Daarvan publiceer ik eerdaags de officiele documenten. Want dat ze niet kloppen is overduidelijk. Want wie geeft een hypotheek en/of lening van honderdduizenden euro,s aan iemand die dan al eind 50 is, met een looptijd van 30 jaar!!!!

En ook de notaris die hierbij destijds betrokken was, wordt door de weduwe Eldering goed onder de duim gehouden. En niet alleen de notaris. Alles en iedereen om de weduwe heen zit in haar zak. Iedereen profiteert op de ene of andere manier van haar. En alleen degene die zij onder de duim kan houden kan van haar mee profiteren.

En de grootste profiteurs van allemaal zijn Cornelis en Pieter Kraaijeveld. Zij profiteren al ruim 30 jaar van haar. Zij zijn ook degene die alle vertrouwen van de weduwe hebben. Althans het zakelijke vertrouwen van alles dat er in Zwitserland gebeurd. Daarom zijn we (ik met een goede en vooral betrouwbare informant) nu alle bedrijfsmatige activiteiten van de familie Eldering in Nederland, maar vooral in Zwitserland in kaart aan het brengen. Dan zal ik het hier op de site naar buiten brengen, zodat eventuele schuldeisers weten waar “hun” geld gebleven is.

En het mooie daarvan is, dat er zelfs na 30 jaar nog altijd genoeg te halen valt. Het investeren in o.a vastgoed heeft haar aardig wat opgeleverd de afgelopen 30 jaar, en dan met name het uit de Schumacher Kramer Stichting gesolen o.g want daar is geen dubbeltje voor betaald. En mocht het uiteindelijk tot een rechtszaak komen, wat zeker gebeuren gaat, dan heeft ook de “heer” Kraaijeveld het e.e.a uit te leggen. En niet alleen in Nederland. Want ook het willens en wetens gebruik maken van een “foute” notaris zoals een Peter A Iten is in Zwitserland strafbaar. En dat is wat ik nu aan kan tonen met enkele documenten die ik van mijn “betrouwbare” informant heb. En deze documenten zijn 100% echt en orgineel. Zodat ik nu al aan kan tonen dat het clubje criminelen dat voor de weduwe Eldering de zaakjes in Luzern regelt zich bezig houdt met witwassen en gewoonte heling. Dat gewoonte heling betekend min of meer dat zij profiteren van geld en middelen waarvan zij weten dat deze door diefstal/verduistering verkregen zijn. Dus geniet daar in Luzern nog maar even van jullie luxe leventje, want dat zal niet lang meer duren. En ook in Nederland zou ik nog even genieten van de dure huizen. Als ik klaar ben met deze site zullen de meeste van jullie het met heel wat minder moeten doen.

En wat zullen jullie nog vaak aan het mooie zonnige Spanje denken vanuit jullie toekomstige onderkomen.

Ook heeft de weduwe Eldering een heel elftal van “katvangers” tot haar beschikking. Mensen die vanalles voor haar en de familie op naam zetten om het zo buiten beeld van o.a de belasting te houden. Vaak weten deze “katvangers” niet eens waarvoor zij het op naam zetten. Het gaat de “katvangers” enkel om het geld dat ze krijgen om bv een financiele Holding op naam te zetten. Deze Holding wordt dan gebruikt om enkele financiele transakties mee te doen, en wordt korte tijd later weer uitgeschreven bij de KvK. De “katvanger” krijgt een paar duizend euro, en de familie Eldering heeft weer een berg geld op de juiste plaats.

Ook heeft de weduwe Eldering een Stichting op laten richten.

Ik heb de Stichting Aid India per mail om een reactie gevraagd op mijn beschuldigingen van witwassen. Maar een reactie blijft uit. Terwijl ik toch mag verwachten van een eerlijke Stichting dat zij op geen enkele manier betrokken willen worden bij beschuldigingen over o.a witwassen. Het is natuurlijk al een beetje vaag dat deze Stichting Aid India is opgericht door dezelfde notaris die ook de valse aktes heeft opgemaakt voor Groeneweg Beheer BV. De notaris die al jaren door de weduwe Eldering onder de duim wordt gehouden. De notaris Eddy de Jong die zich (gedwongen of niet) heeft schuldig gemaakt aan allerlei medeplichtigheden tijdens zijn werkzaamheden op het notariskantoor Eldering. En dit zeg ik niet zomaar, want ik heb van meerdere mensen, o.a oud colega,s, te horen gekregen dat notaris Eddy de Jongh wel in het rijtje van Eldering en van der Veen past qua crimineel handelen.

Zo ook de fam. Groeneweg. Die zitten in tientallen BV,s met hun zwart verdiende, door notarissen Eldering en van der Veen witgewassen, geld. O.a in vele financiele Holdings in binnen en buitenland. Dan nog in de bedrijven, en dat zijn er nogal wat, die vallen onder de Quion Groep BV uit Capelle a/d Ijssel. Daaronder vallen tientallen hypotheek verstrekkers en andere financiele instellingen waar tientallen miljoenen per jaar in omgaan.

En die in 2006 een weduwe van eind 50 enkele hypotheken verstrekt met een looptijd van 30 jaar. Dat lijkt me zakelijk gezien niet zo,n goed idee. Ware het niet dat de weduwe onze eigen weduwe Eldering is. En zij voor het overgrote deel de eigenaresse is van het hele Quion Circus uit Capelle a/d Ijssel.

En zo zijn er nog 42 financiele instellingen ingeschreven op hetzelfde adres in Capelle a/d Ijssel. En dat lijkt me een beetje veel. Zeker als blijkt dat ze aan 50 plussers hypotheken verstrekken met looptijden tot 30 jaar. Dan kan het nooit lang duren voordat de hele kerstboom omvalt. Tenminste, dat zou zo zijn als het gewone legitieme bedrijven zouden zijn. Niet als er een constante stroom geld uit Zwitserland dagelijks binnen stroomt.

Wel valt het geheel sinds enkele jaren onder de Blauw Trust Groep van Geert Peeters uit Venlo. Maar de fam. Groeneweg zit nog altijd goed in de aandelen. En waarschijnlijk, want het valt niet aan te tonen, is het overgrote deel van deze aandelen het eigendom van de weduwe Eldering. Dat dit zeer waarschijnlijk is blijkt al wel uit de hypotheek die ze heeft bij de Blauw Trust Groep, maar ze blijkt ook al ruim 40 jaar, via notaris Eldering, bevriend te zijn met Geert Peeters. Die zelfde Geert Peeters kwam in de jaren 80 ook geregeld over de vloer op het notariskantoor Eldering te Zeist. En ook was Geert Peeters in de jaren 80 klant bij de Femis bank in Zeist. En dan is het moeilijk geloven dat een Geert Peeters zijn centjes altijd even legaal heeft verdiend. Maar het gaat hier niet over hem, en als ik hier over alle criminele klanten van notariskantoor Eldering moet schrijven dan kom ik tijd tekort.

Nog wel een leuk nieuwtje dat ik via de mail van een lezer krijg is dat de weduwe Eldering vrienschappelijke contacten heeft met de zus van Jaap Kroonenberg, Anneke. Maar ook met de weduwe van Jaap Kroonenberg, Christine. Niet dat het zo raar is dat zij vriendinnen zijn, maar het zegt wel wat meer over de zakelijke contacten tussen de uit zijn ambt geschopte oud notaris Eldering en Jaap Kroonenberg.

Waardoor het er meer en meer op lijkt dat Jaap Kroonenberg op de hoogte was van hoe de oud notaris Eldering aan zijn vastgoed kwam dat hij met grote regelmaat (onderhands) tekoop aanbood.

Want ik mag aannemen dat het ook voor een vastgoed handelaar raar is dat een notaris vastgoed aanbiedt voor een prijs ver onder de marktwaarde, en steeds op naam van een kort daarvoor opgericht vaag bv,tje. Ergens moeten er dan wat bellen zijn gaan rinkelen. Of Jaap Kroonenberg gaf er niks om waar zijn vastgoed vandaan kwam. Als het maar goedkoop was. Ja, en dat was het.

Zo krijg ik ook te horen dat de weduwe Eldering tot aan de dood van Robbie Griffhorst (de bouwvakker) zaken met hem heeft gedaan. En hem zelfs achter zijn rug om heeft verraden bij een, eveneens bevriende, Officier van Justitie Frits ….. (naam zal ik publiceren als ik wat meer info hierover heb).

Nou kan ik wat Robbie Griffhorst gemakkelijk deze informatie verifieren omdat ik zijn zoon Marcel, en schoondochter Danielle goed ken, en zij hier ook in Spanje wonen. Welliswaar in Malaga, en ik in Alicante, maar ook in Spanje hebben ze al telefoon.

Het blijkt te gaan over Frits van Straelen. Officier van Justitie in Amsterdam, en met vele connecties binnen het OM in geheel Nederland. Dat is nog eens een vriend om te hebben. Verder blijkt de weduwe Eldering begin jaren 90 enkele vastgoed panden in Amsterdam aan Robbie Griffhorst te hebben verkocht. Dit Amsterdamse vastgoed stond op naam van een Zwitsers bedrijf en de zaak met Robbie Griffhorst werd door Pieter Kraaijeveld afgehandeld. Waardoor we er vanuit kunnen gaan dat dit vastgoed is geweest dat oud notaris Eldering gestolen/verduisterd had uit nalatenschappen.

En als dank voor de aankoop door Robbie Griffhorst van het “gestolen” vastgoed, verraad de weduwe Eldering deze Robbie Griffhorst bij haar bevriende Officier van Justitie Frits van Straelen. Halverwege de jaren 90 blijkt Robbie Griffhorst een speelhal, in het centrum van Amsterdam, tekoop te hebben gezet.

Een bekende van de weduwe Eldering had daar interesse in. Daar zijn toen onderhandelingen over geweest, maar het is uiteindelijk niet aan deze “kennis” verkocht. Toen enkele jaren later het gerommel begon over de erfenis rondom Cor van Hout (de Heineken ontvoerder) ging het ook over enkele speelhallen.

Robbie Griffhorst ontkende iets met de bewuste speelhal te maken te hebben, maar toen lag daar ineens het document, waarin Robbie Griffhorst het bewuste pand tekoop aanbiedt, op het bureau van Frits de Officier.

Rara, hoe kan dat? Ach, de weduwe Eldering gooit haar “vrienden” net zo gemakkelijk weg als een paar oude schoenen. Al met al surf ik hier wel te stellen dat de weduwe Eldering een grotere crimineel is dan dat Robbie Griffhorst ooit is geweest. En bij Robbie was zijn woord goud. Bij de weduwe Eldering is haar woord nog minder waard dan een drol.

En de Officier van Justie Frits van Straelen zit ook al vele jaren bij de weduwe Eldering in haar zak. Dit omdat de weduwe bewijzen heeft over het privé leven van Frits van Straelen, waarmee zij hem al vele jaren in haar zak heeft.

Maar nu heb ik informatie waarmee ik de weduwe Eldering aan het kruis kan nagelen. Samen met Pieter Kraaijeveld en zijn boeren familie. Want met wie, ooohh wie, doet de weduwe al jaren zaken? Met de Zwitserse criminele notaris Peter A Iten. En nu weten we ook waar haar grootste deel, van de door haar man de notaris, gestolen buit is gebleven.

De weduwe Eldering blijkt zelfs kortstondig een relatie te hebben gehan met de engerd uit Zug. Ze kent hem al vele jaren, en is al vele jaren zakelijk met hem verbonden.Nu blijkt de criminele Peter A Iten ook verstand te hebben van reguliere bedrijven. En snapt hij als geen ander dat je daarmee je zwarte geld van kleur kunt laten veranderen.

En zo heeft de weduwe Eldering het grootste deel van haar “buit” de afgelopen jaren in Fluke gestopt. Een wereldwijd bedrijf met o.a vestigingen in Nederland, Duitsland, Zwitserland, Canada, Verenigde staten, en ga zo nog maar even door. De makkelijkste manier om je geld zwart weg te werken, en wit terug te krijgen. Zeker omdat er amper controle mogelijk is daar Fluke vele tientallen vestigingen heeft in vele verschillende landen, onder allemaal verschillende bedrijfsstructuren.

Een wereldwijde leverancier van meet apparatuur. Bedacht door een criminele notaris die zelf geregeld de temperatuur heeft gemeten bij de ouwe weduwe. En wie weet wat hij nog meer gemeten heeft in de tussentijd.

Maar zo komt nu dus de hele familie Eldering en Kraaijeveld aan hun netjes wit gewassen geld. En wat een geluk voor de Kraaijeveldjes en de nakomelingen van oud notaris Eldering dat het Zwitserse nageboorte Peter A Iten en de weduwe Eldering de jongste niet meer zijn. Want stel je eens voor wat voor kinderen er uit de weduwe Eldering met Peter A Iten had gekomen!!

Dat waren pas lelijke, criminele, geldgeile gedrochten geweest!!

En dan blijkt de weduwe Eldering ook nog eens miljoenen te hebben geinvesteerd in de Kroonenberg Groep. Zij is dus deels eigenaresse van de Kroonenberg Groep. En dat alleen maar doordat zij al tientallen jaren weet dat Jaap Kroonenberg ook een zoon heeft. Die hij nooit erkend heeft, maar waar hij wel regelmatig “alimentatie” voor heeft betaald. En daarvan is papieren bewijs d.m.v bankafschriften. Die in het bezit zijn van een erfgenaam die zwaar is benadeeld door o.a deze achter zijn pik lopende (verledentijd, liepende?) wijlen Jaap Kroonenberg.

Dan blijkt de weduwe van Jaap Kroonenberg, de alle BN,er feestjes aflopende Christine Kroonenberg ook nog eens heel goed (te goed) bevriend te zijn met de weduwe Eldering. Dat is een leuk stel dames om op een feestje aan je tafeltje te krijgen. Check dan wel eerst je drankje voordat je hem opdrinkt. En dan heb ik over Christine kroonenberg nog wat informatie gekregen van een ex vriend van haar. Maar omdat ik deze ADHD XXL,er niet serieus neem zal ik zijn gejank over haar maar niet plaatsen.

Ik zal zijn naam hier dan ook maar niet noemen, want ze staat door deze dwaas al genoeg voorschut.

Dan is er ook nog de verklaring van een oud medewerkster van het notariskantoor Eldering. Ik haar verklaring zegt ze nogal bedreigt te zijn door de weduwe Eldering als ze ooit zou verklaren over de gang van zaken op het notariskantoor Eldering. En dat de diefstallen/verduisteringen volgens haar voornamelijk door, toen nog, mevr. Eldering en notaris van der Veen zijn gepleegd. Volgens haar verklaring was mevr. Eldering de baas bij al het gerommel binnen het notariskantoor Eldering.

Ook Joop van den Hemel, de erfgenaam van wijlen de heren Schumacher en van den Hemel, is in 1992 serieus bedreigd door de weduwe Eldering. Niet rechtstreeks, maar vía een “grote jongen” uit Amsterdam. Een week na deze “serieze bedreiging” werd deze “grote jongen” zelf in Amsterdam/Jordaan dood geschoten. Het was dus een van de echte grote jongens in 1992 in Ámsterdam.

En dit zijn de contacten die de weduwe Eldering ook heeft. Van Hoofd Officier van Justitie, tot Joegoslavische crimineel uit Amsterdam blijkt bij haar op de payrol te staan/ te hebben gestaan. Niet wat je achter een oude weduwe uit Amsterdam zoekt. En van deze serieuze bedreiging heeft Joop van den Hemel toendertijd ook aangifte gedaan. Jarenlang was er van deze “aangifte” niks meer in de justitie dossiers te vinden. (rara hoe zou dat komen?) Maar ach, ze zijn boven water, en ik zal de aangifte een dezer dagen hier op de site publiceren. Zoals ik heel wat meer “een dezer dagen” zal publiceren, waarmee de weduwe Eldering en haar partner in crime Johan van der Veen niet blij zullen zijn. Maar dat hebben ze aan zichzelf te danken. Ook over de zoon, Jean Paul jr zal ik de komende dagen een leuk stukje publiceren. Het vroegere zwarte schaap uit de familie Eldering.

En ook over de “beslagen” bij o.a de Femis Bank ga ik het nog uitgebreid hebben. En dan vooral over “tip” die de fam. Eldering vooraf kreeg, waardoor zij het meerendeel van hun geld optijd weg hadden kunnen halen.

Later meer …

For translation “translatetheweb”.

%d bloggers liken dit: