De verdwenen woningen

Croeselaan Utrecht.

O.a verdwenen uit de nalatenschap van den Hemel/Schumacher zijn enkele woningen aan de Croeselaan in Utrecht. Woningen die nu een waarde zouden hebben van in totaal ruim 2 miljoen euro.

Deze woningen zou de erflater, Dhr van den Hemel, een jaar voor zijn overlijden reeds verkocht hebben. Maar de centen zijn in geen enkel document terug te vinden. Ook was Dhr van den Hemel tot kort voor zijn overlijden nog bezig met een incasso van een recente huurachterstand van een van de huurders.

Beetje raar. Ook wil deze toenmalige huurder (de huurder met de huurschuld) onder ede verklaren nooit te hebben geweten dat zijn woning een jaar voor het overlijden van Dhr van den Hemel was overgegaan naar een andere eigenaar. Wel weet hij dat enkele weken na het overlijden de woning waarin hij woonde verkocht zou zijn. Daarvan hoop ik op korte termijn een brief in bezit te krijgen die de toenmalige huurder denkt nog in bezit te hebben.

Daarmee zou de diefstal/verduistering van vastgoed door de toenmalige notarissen Eldering en van der Veen aangetoond kunnen worden bij de aankomende herzieningszaak.

Op dit moment geef ik nog geen informatie over huisnummers e.d omdat de huidige bewoners/eigenaren hier natuurlijk niets mee te maken hebben. Ook zou ik zo eventueel de “oud bewoner” in de problemen brengen bij de groep rondom de weduwe Eldering. Want geloof maar dat zij er alles aan zouden doen om deze getuige zijn mond te laten houden. Maar voor alle zekerheid heb ik al een geschreven en ondertekende verklaring in mijn bezit.

Ook de koper van de woningen (bij mij bekend) was natuurlijk medeplichtig aan heling. Deze “ondernemer” is inmiddels overleden, maar zijn onroerendgoed imperium wordt door zijn kleinzoon voortgezet. Die zal er al helemaal niet op zitten te wachten dat ik zijn opa hier op mijn site ontmasker als crimineel, die het van de doden geroofde onroerendgoed heeft opgekocht van de 2 lijkepikkers uit Zeist. En zo zijn imperium heeft kunnen opbouwen. En dan was hij ook nog de meest verschrikkelijke huurbaas volgens de informatie die ik gekregen heb. De mensen uit de onroerendgoed wereld weten absoluut wie ik bedoel.

Maar met een beetje geluk gaan deze criminelen nog dit jaar op hun bek. En met hun zal er een heel kaartenhuis aan oplichters uit het vroegere Utrecht en Amsterdam omvallen. Grote jongens, maar ook gespuis dat nog altijd bij justitie werkt. En een hele buslading aan foute notarissen.

En begrijp me goed. Ik ben zelf ook niet altijd de netste jongen geweest, maar er zijn een paar dingen die je zelfs als crimineel niet doet. En daar valt het stelen van overledenen zeker ook onder. Het laagste van het laagste, en nog eens laf ook.

Inmiddels is het duidelijk dat de verdwenen woningen aan de Croeselaan in Utrecht door toenmalig notaris Arend Woortmann van eigenaar zijn gewisseld. De toenmalige Handelsonderneming Kroonenberg bv aan de Cornelis Schuytstraat te Amsterdam heeft de woningen (na de dood van Dhr van den Hemel) overgenomen. En hiervan bestaan nog altijd de orginele documenten, die z.s.m in het bezit gaan komen van de erfgenamen, om mede daarmee het bedrog van o.a notaris Eldering, van der Veen, en de weduwe Eldering aan te tonen bij de rechtbank.

Uit de brief van Handelsonderneming Kroonenberg blijkt dat zij aan “hun” huurder op maandag 4 april 1988 te kennen geven dat zij de woning aan de Croeselaan…. per 1 April 1988 hebben overgenomen van Dhr Schumacher. En dat is 4 maanden na diens overlijden. Vandaar ook dat Dhr Schumacher 3 dagen voor zijn dood nog een aanmaning heeft verstuurd voor de achterstallige huurpenningen. Hiermee valt dus het verhaal van de weduwe Eldering en oud notaris Johan van der Veen, maar vooral van de reeds overleden Jaap Kroonenberg in het water. Allemaal bewijsbaar gelogen. En dus allemaal bewijsbaar gestolen.

Ach, je kunt maar neerkijken op mensen. Dan kom je jezelf vanzelf een keer tegen. Zo heeft de oud huurder van het pand aan de Croeselaan zijn brief gevonden waaruit blijkt dat de woning pas ná het overlijden van Dhr van den Hemel is verkocht. Dit document heeft deze oud huurder eigenhandig afgeleverd bij de fam. van den Hemel. Ook hier is dus weer een goed bewijs van verduistering door de oud notaris Eldering uit de nalatenschap van Dhr van den Hemel. En zo komt er steeds meer bewijs. Zo ga ik deze week het e.e.a uitzoeken over wat vastgoed waar de kleindochter van de weduwe Eldering, Suzanne Eldering, op dit moment “gebruik” maakt.

Ik bedoel daarmee dat zij daar bedrijfsmatig in zit, en van daaruit o.a haar bedrijfjes runt. Zij blijkt in vele opzichten op haar oma, de weduwe Eldering, te lijken. Zij komt later aan de beurt op haar eigen pagina.

For translation “translatetheweb”.

%d bloggers liken dit: