Lodewijk van der Veen

Lodewijk van der Veen, de architect van o.a de renovatie van het “kasteel” van zijn vader in Frankrijk. En de architect van het Hotel Lenzerhorn Spa en Wellness in Vaz Zwitserland.

Voorheen eigenaar van zijn eigen architecten bureau LV Studio in Rotterdam. Maar na een nachtelijke beschieting op het pand van zijn LV Studio gestopt en maar in loondienst gaan werken.

Je kunt wel hard werken, maar je moet ook aan je gezondheid denken. Zeker als jonge vader van 2 kleine kindertjes. Dan is het al gevaarlijk genoeg om Johan van der Veen als opa van je lieve kindertjes te hebben. Want een nachtelijke beschieting op je pand, kun je gerust opvatten als een waarschuwing aan jou.

Dat kan zijn omdat Johan van der Veen ondertussen zoveel mensen naar de kloten heeft geholpen. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat mensen het niet zo waarderen dat Lodewijk van der Veen schaamteloos zijn zakken vult met zijn LV Studio aan de renovaties van de families Eldering en van der Veen. En als je dan ondertussen trouwd met de dochter van de fam. Schimmelpenninck, dan kun je beter wat op de achtergrond blijven.

Veel gezonder voor jezelf, maar ook voor je gezinnetje.

Tegenwoordig lig je al voor 5000 euro op je rug in je houten pyama.

Nou ben ik van mening dat, ookal is zijn vader een crimineel, de kinderen daar verder niets aan kunnen doen. Wat ze wel kwalijk genomen kan worden is dat ze al hun leven lang mee profiteren van de verduisteringen/diefstallen die door hun vader gepleegd zijn. En dat ook zij niet het fatsoen hebben om het boedeldossier Schumacher van den Hemel bij de nabestaanden af te leveren.

Verder blijkt Lodewijk van der Veen ook een rol te hebben gespeeld bij de aankoop van “Chateau Fontenoy”. Het heeft zelfs een tijdje op zijn naam gestaan omdat Johan van der Veen het per direct van zijn naam af moest hebben. Dus net als zus Anna van der Veen werkt hij gewoon met zijn vader mee aan zijn criminele aktiviteiten.

En wat de beschieting op het kantoor van LV Studio in Rotterdam betrefd, daar heb ik wat meer info over gekregen. Zoals ik eerder al zei, was het als waarschuwing bedoeld richting oud notaris Johan van der Veen.

Een huizenkoper uit Dordrecht was er achter gekomen dat zijn pas gekochte woning in 3 maanden tijd ruim 80.000 euro in prijs gestegen. En in dezelfde 3 maanden door toenmalig notaris Johan van der Veen 5 keer was beschreven op naam van verschillende “investeerders”. Dit mag, maar dat moet door de notaris wel kenbaar gemaakt worden aan de nieuwe koper. Zodat deze weet dat hij zo,n 80.000 euro teveel betaald.

Dat heeft van der Veen nooit kenbaar gemaakt, waardoor de nieuwe eigenaar zich behoorlijk in zijn broekzak gepist voelde. En deze heeft toen op zijn beurt 80.000 euro terug gevraagt van de criminele notaris Johan van der Veen. Die overigens niet van plan was om dat te betalen. En om een “beetje” druk te zetten, heeft men toen met een 9mm pistool s,nachts op het kantoor van zoon Lodewijk geschoten.

Of Johan van der Veen uiteindelijk betaald heeft, weet ik (nog) niet.

Later meer …

For translation, “translatetheweb”.

%d bloggers liken dit: