De informatie

Sinds ik de site “de Notaris” ben begonnen krijg ik dagelijks tientallen emails met informatie. Veel van deze informatie slaat nergens op, maar sommige informatie had ik al eerder gezien tussen andere informatie. En daar ben ik het een en ander over gaan opzoeken, om met name data e.d te kunnen vergelijken. Kan het wel waar zijn?

Zo ook de informatie over een zittende rechter. Zij zou degene zijn die o.a de weduwe Eldering al jaren buiten de klauwen van justitie houdt. Ook zou zij in haar jongere jaren betrokken zijn geweest bij de actiegroep “RARA”, en ook bij de bomaanslag in 1991 op het woonhuis van de toenmalige Staatssecretaris van Justitie Aad Kosto. Heet nieuws over een vrouw die nu al jaren rechter is, en mensen voor veel minder veroordeeld tot lange gevangenisstraffen.

Deze vrouwlijke rechter mevr. Yvonne Konings en haar man advocaat Dhr Harmen Meijerink zijn ook eigenaar van de Stichting Reprorecht. Zij is de eigenaar, maar de Stichting staat op naam van haar man.

De Stichting Reprorecht is sinds 1984 verantwoordelijk voor het innen en verdelen van vergoedingen voor auteursrechten in Nederland. Dit alleen recht is destijds in 1984 aan de Stichting Reprorecht afgegeven door de toenmalige Minister van Justitie.

Dan vraag ik me af wat justitie in die tijd eigenlijk deed. Want men moet bij justitie toch geweten hebben dat een studente rechten bij een actiegroep als RARA zit. Zeker als er dan ook nog eens een bomaanslag op het woonhuis van de Staatssecretaris van Justitie volgt. En hoe kan het dan dat deze dame toch nog rechter is kunnen worden? Of weet ze iets wat wij niet weten? Want ik kon met mijn strafblad niet eens een krantewijk krijgen.

En waarom kan deze zittende rechter ook nog eens een Stichting runnen waar vele tientallen miljoenen per jaar mee gemoeid zijn? Sterker nog, hoe kan het zijn dat rechter Yvonne Konings zelfs enkele malen een zaak heeft gevoerd tegen bedrijven die problemen hadden met de factuur van de Stichting Reprorecht? Niet gek natuurlijk dat de Stichting Reprorecht niet 1 zaak verliest. En ook niet gek dat er nooit wat gedaan wordt met meldingen over onregelmatigheden van de financién in deze stichting. Dat is zoiets als de slager die zijn eigen vlees keurt.

Dan blijkt rechter Yvonne Konings ook nog een rolletje te spelen in de zaak van enkele gedupeerden van de notarissen Eldering en van der Veen.

Nou zit dat een stuk ingewikkelder in elkaar, en zijn er meerdere hoge ambtenaren en politicus die zich tot de “vriendenkring” van de weduwe Eldering mogen rekenen. Bij de meeste is deze “vriendschap” ook niet geheel vrijwillig, maar meer op bases van voor wat, hoort wat. De weduwe Eldering gebruikt haar informatie over haar “vrienden” die zij de afgelopen 45 jaar heeft opgedaan, om haar “vrienden” haar (en notaris Eldering,s) rotzooi op te laten ruimen. Rechters zorgen dat een zaak tegen haar voortijdig in de doofpot komt. Hoge politie ambtenaren die vroeger zelf in de fout gingen, zorgen dat getuigen hun mond houden. De voorname elite onder haar vrienden zorgen dat zij alle juiste mensen kent die zij mogelijk ooit nodig kan hebben.

Ook blijken er in de “vriendenkring” van de weduwe Eldering enkele hoge justitie mederwerkers te zitten die voor haar regelen wat zij maar wil. Dat zijn nog eens vrienden. Daar staat wel tegenover dat de weduwe Eldering enkele officiele documenten in haar bezit blijkt te hebben (waarvan een groot deel nu in bezit is van een ander) waaruit blijkt dat deze hoge omes in het verleden aardig wat inbeslagnames verduisterd hebben. Van cash geld tot drugs. Van oude schilderijen tot aan vastgoed.

Zo zouden er enkele dure, door de notarissen Eldering en van der Veen gestolen vastgoed objecten via buitenlandse constructies aan justitie zijn verkocht. Veel hiervan is door justitie aangekocht om het te gebruiken als “safehouse” voor getuigen of bedreigde personen. Ook zijn er objecten waarin later politie bureaus, of andere justitiele overheidsdiensten gehuisvest werden. En veel van die vastgoed objecten kwamen via via vanuit verduisteringen van de notaris Eldering. En later kwam daar de andere lijkenpikker Johan van der Veen bij.

Alleen al van 1 overleden client van notaris Eldering is eind jaren 80 voor tientallen miljoenen aan vastgoed, kunst, en bankrekeningen verduisterd en door notaris Eldering via buitenlandse venootschappen op zijn naam beland. Vandaar ook dat de weduwe Eldering nu goed zou zijn voor ruim 50 miljoen. En zelfs voor de weduwe van een notaris is dat wel heel erg veel. Vandaar dat het tijd is om al het achterovergedrukte geld nu maar eens terug te geven aan de rechtmatige eigenaren. De families van de overleden kaalgeplukte clienten van de heren Eldering en van der Veen.

En nu zijn er mensen die zeggen dat ik niet “zomaar” alles op mn site moet zetten. Teneerste vraag ik meestal (als het kan) om een reactie.

Maar als de desbetreffende persoon na het lezen van mijn WhatsApp bericht besluit om niet te reageren, en mij te blokkeren, dan komt het stuk gewoon op mijn site. Ik vraag om een reactie die ik ook zeker zal plaatsen. En verder heb ik aanzienlijk wat officiele papieren gezien waaruit blijkt dat mijn informatie klopt.

Dus mocht advocaat Meijerink nu ineens bezwaar hebben, dan heeft hij pech. Dan moet hij het maar via een spaanse rechter aanvechten. Wel mag hij er dan rekening mee houden dat ik nog wat meer bewijs indeze zal publiceren. En ik denk niet dat zijn vrouw de rechter daar blij mee zal zijn.

Verder blijkt uit alle informatie die ik krijg dat er in de jaren 80/90 heel wat fout zat bij justitie. Vooral de regio,s Amsterdam Utrecht blijken in die tijd vol te hebben gezeten met corupte medewerkers, maar vooral leidinggevende. En hun activiteiten zaten voornamelijk in de wereld van de vastgoed jongens. Daar zal het meest te halen zijn geweest. Ook blijkt dat alles en iedereen in die tijd met elkaar te verbinden was. Van hoofdinspecteur tot notarissen Eldering en van der Veen. Van rechercheur tot de weduwe Eldering. En van rechter weer naar de gedupeerde van deze corupte zooi. Het was “ons kent ons” in die tijd, en allemaal hadden zij hun eigen dubbele agenda.

Zo heb ik onder “Johan van der Veen” al een stukje gezet over de eveneens uit zijn ambt geflikkerde ex notaris van Agt uit Rotterdam. Ook zijn vrouw is notaris. De vrouw van van Agt, notaris Margot Dussel wordt nu door de beiden uit hun ambt geflikkerde notarissen van der Veen en van Agt gebruikt om aktes te beschrijven en om de vage bedrijfjes voor hen op te richten. De 2 laaielichters gaan gewoon door met hun “werkzaamheden” en gebruiken notaris Margot Dussel voor het officiele notaris werk.

En dan krijg ik via een échte notaris informatie over een nicht van de weduwe Eldering. Zij en haar man hebben enkele financiele Holdings in Luzern Zwitserland.

Deze nicht, Arina Janna Kraaijeveld Veenemans en haar man Cornelis Kraaijeveld, runnen in Luzern Zwitserland enkele financiele Holdings. Waaronder Nemo Finanz AG. Deze Holdings blijken samen goed te zijn voor een slordige 20 miljoen euro, die voor het grootste deel afkomstig zijn uit de zak van de weduwe Eldering. Zo is de afgelopen 20 jaar een groot deel van het zwarte vermogen van de weduwe Eldering witgewassen via de Holdings in Zwitserland.

Ook deze neef Cornelis Kraaijeveld heb ik geprobeert te bereiken i.v.m “wederhoor”, maar het enige contact dat ik vinden kan is een telefoonnr dat niet beantwoord wordt. En om nou maar even langs tegaan in Luzern gaat mij net iets te ver. Heeft hij wat te zeggen dan kan hij zelf contact met mij zoeken via mail of telefoon. Ik neem namelijk mijn telefoon wel op. En ik vind dat een beetje fatsoenlijke financiele organisatie toch minstens bereikbaar moet zijn. Maar blijkbaar heeft het echtpaar Kraaijeveld redenen om niet bereikbaar te zijn. Dit terwijl er op hetzelfde adres in Luzern in totaal 13 Holdings en Ltd,s staan ingeschreven, waarbij het echtpaar Kraaijeveld er bij 3 in de directie zit of in de raad zit. Wat eigenlijk betekend dat de weduwe Eldering heel goed boert in het Zwitserse Luzern.

Bij Nemo Finanz AG is Cornelis Kraaijeveld voorzitter van de raad. Arina Janna Kraaijeveld Veenemans lid van de raad. Jan Elsenaar is samen met Frans W J Aendekerk algemeen directeur.

Er wordt per jaar een winst gedraaid van ruim een miljoen euro. En dat voor een financiele Holding die op geen enkele manier bereikbaar is. Maar dát is nou net de reden dat de wel eerlijke notaris die mij hierin heeft getipt mij heeft benaderd. Volgens hem werken zij in Zwitserland met een notaris die net zo crimineel is als de oud notarissen Eldering en van der Veen. En hoe weet mijn “tippende notaris” dat dan? Omdat hij enkele keren voor deze nicht van de weduwe Eldering heeft gewerkt. Toen hij doorhad dat hij, en dus ook zijn goede naam, werd gebruikt voor schimmige zaakjes is hij verder gestopt met hen. Maar dat blijkt bij de weduwe Eldering niet zomaar te kunnen. Blijkbaar maakt zij, en de mensen om haar heen, deze notaris nu al jaren zwart. Waardoor hij al vele goede clienten is kwijtgeraakt. Had hij eerst nog een kantoor met 7 medewerkers, moet hij het nu nog doen met 2. En als de weduwe Eldering niet gauw gestopt wordt, kan hij nog dit jaar zijn zaak op slot gooien. Voor altijd. Daarom geeft deze echte notaris mij informatie voor op mijn site. In de hoop dat de oude heks een keer door de mand valt, of optijd stopt met haar onzin. Want het is wel duidelijk nu dat haar vermogen voor het grootste deel is ondergebracht in Zwitserland. En dat het echtpaar Kraaijeveld dat vanuit de Spitalweg 9 CH-3902 Brig Glis te Zwitserland beheren. Zo staan alle Ltd,s en Holdings ingeschreven op het adres Haldenstrasse 57 Luzern 6006 Zwitserland.

Verder blijkt dat Nemo Finanz AG ook in nederland een contact adres heeft. En wel aan de Prinses Irenelaan 44 te Tiel. En dit huis is eigendom van de Algemeen directeur Frans W J Aendekerk. Ook niet mis want volgens google heeft de woning een waarde van tegen de 900.000 euro. Het betaald dus goed om voor de weduwe Eldering te werken.

En dat weet niemand beter dan Frans W J Aendekerk. Die zet al velen jaren van alles voor o.a de fam Eldering op naam. En niet alleen in het Zwitserse Luzern, maar ook gewoon in Tiel.

Het gehele kapitale bezit van de familie Eldering blijkt al van voor het overlijden van toenmalig notaris Jean Paul Eldering te zijn ondergebracht in Zwitserland. Dat heeft de toenmalig notaris Eldering nog bij leven allemaal opgezet om zijn gestolen kapitaal, voor de erven die hij heeft bestolen, buiten het zicht te houden.

En dat was hem bijna gelukt. Maar het komt nu allemaal langzaam aan naar boven borrelen. En ik zet het hier allemaal op mijn site. Zo ook een document waaruit blijkt dat de “heer” Kraaijeveld enkel en alleen aan geld denkt. Een benadeelde ( lees bestolen ) familie vraagt al jaren om dossierstukken die de weduwe Eldering in haar bezit heeft, maar niet af wil geven.

Maar tegen de juiste prijs is de “heer” Kraaijeveld wel bereid om hem de dossier stukken te geven. En zo niet dan zal hij de weduwe Eldering adviseren de dossier stukken niet eeuwig te bewaren. Ach, nu weet iedereen dat u in de goede familie terecht bent gekomen. Gewoon een stelletje criminelen.

Ook heeft de weduwe Eldering haar woning in Amsterdam aan de Sarphatistraat 14p betaald met o.a een hypotheek van 450.000 euro vanuit haar privé bank Nemo Finanz AG in het Zwitserse Luzern. We hoeven geen medelij te hebben met deze familie. Geld is er in ieder geval als water. En nu blijkt dat er meer aan de hand is met de hypotheek (hypotheken) op het pand Sarphatistraat 14p te Amsterdam. Ook daar blijkt een foute notaris bij betrokken te zijn. Maar dat later.

Zo blijkt de oud notaris Eldering eind karen 80 voor vele miljoenen te hebben verduistert (lees gejat) uit de nalatenschap van Dhr Schumacher. Deze man was op het eind van zijn leven goed voor vele tientallen miljoenen aan vastgoed. Bij de verdeling van zijn nalatenschap bleek dat meer dan 80% van zijn bezittingen ineens was verdwenen. In deze zijn de toenmalige begunstigde van de nalatenschap tot op heden aan het proberen bewijzen te krijgen. Wat niet meevalt als de weduwe van de dief half justitie onder de duim heeft.

Een groot deel van de “Schumacher” buit is destijds door notaris Eldering ondergebracht bij de Bank Max Fisher in Antwerpen. Later van daaruit naar verschillende bedrijfsrekeningen in Zwitserland. Daarna is er met dat geld onroerend goed gekocht dat voornamelijk op naam staat van overzeese brievenbus firma,s op mooie tropische eilanden in de Cariben. Om daarna te worden beheerd door o.a Cornelis Kraaijeveld en kornuiten vanuit hun dure, van gejat geld betaalde, villa,s in Zwitserland. En alles met dank aan de criminele oud notaris Eldering.

Dan hebben we ook nog Pieter Kraaijeveld. Familie van Cornelis Kraaijeveld, en ook zo,n goochelaar met BV,s. Ook over Pieter Kraaijeveld krijg ik volop informatie binnen. Daar ben ik nu mee bezig, en zoals het er nu uitziet kan ik aan de fam Kraaijeveld beter een eigen hoofdstuk geven. Daarover later meer….

En wat is er nou fijner dan dat je je eigen privé bank in Zwitserland hebt? Het Nemo finanz AG dient er enkel en alleen voor om de familie Eldering legaal toegang te geven tot al het achterovergedrukte kapitaal dat toenmalig notaris Jean Paul Eldering van zijn clienten uit hun nalatenschap heeft gejat. Wat een fijne vent was dat!!

En vooral zwager Cornelis Kraaijeveld geniet nog dagelijks van het door zijn overleden zwager gejatte geld. Hij is ook degene die de schat in en vanuit Zwitserland bewaakt. Niet omdat hij nou zo trouw is aan de fam. Eldering, maar omdat hij de afgelopen 30 jaar geen minuut heeft hoeven te werken voor zijn uitbundige levensstijl. Mooi huis in Zwitserland en een dikke villa in Nederland, dikke auto, en geld als water. Op zijn minst is hij net zo aansprakelijk als zijn overleden zwager en diens zwarte weduwe.

Maar ook de zonen in Nederland lijken niks tekort te komen. Zo woont de oudste zoon Jean Paul in een mooi pand aan de Kinderdijkstraat 110 te Amsterdam met een waarde van rond het miljoen. Ook zijn dochter Suzanne Eldering leeft er goed van en heeft alles wat ze maar wil. Papa en oma hoeven maar bij Nemo Finanz AG aan te kloppen, en de pakken geld komen weer richting Amsterdam.

En dat gaat zo al ruim 40 jaar goed bij de familie Eldering. Maar daar gaat nu verandering in komen.

For translation “translatetheweb”.

%d bloggers liken dit: