de FIOD

Hoe kun je je zwarte geld beter tegen de FIOD beschermen dan door zelf informant te worden voor deze “organisatie”?

En er nog goed voor betaald worden ook !!!

Dat is een mooie vraag voor de uit zijn ambt geflikkerde oud notaris Johan van der Veen. Want uit verschillende betrouwbare bronnen blijkt dat er een hele boel oud clienten van Johan van der Veen zijn bloed wel kunnen zuipen.

Ik vond het al raar dat hij na de miljoenen verduisteringen uit de “Schumacher Kramer Stichting” ruim 20 jaar open en bloot notaris blijft, om dan nu ineens te “verdwijnen”. Maar zijn verdwijning heeft helemaal niets met de aankomende rechtszaken aangaande de verduisteringen uit de Schumacher Kramer Stichting te maken.

Oud notaris Johan van der Veen is bang!!! Bang dat hij aan de beurt komt nu zijn oud clienten weten dat hij jarenlang informant was/is.

Jarenlang beschermd hoofdinformant bij de Rotterdamse FIOD, de Groep Bijzondere Diensten. Waar zijn vroegere vriend Paul Stoelinga al jaren aan het hoofd van staat.

De ene hand wast de andere. Toch??

In de jaren 80 samen alle dames van lichte zeden afgenaaid, en nu naaien ze samen alle oude clienten van oud notaris van der Veen. Leuk stelletje !

Oud notaris van der Veen blijkt al in de jaren 80 tipgever te zijn geweest, waardoor er invallen zijn geweest bij enkele vestigingen van de “Slavenburg Bank”. De tip was dat het bij de Slavenburg Bank mogelijk was om op valse naam een rekening te openen waar men het zwarte geld zonder gezeik op kon storten. Hier maakten alle betrokkenen bij de oprichting en plundering van de Schumacher Kramer Stichting ook gebruik van. Door zijn tip konden hijzelf en zijn “companen” hun geld optijd ergens anders onderbrengen, en kon hij optijd zijn ontslag nemen op notariskantoor Eldering. Waar later een inval plaatsvond door het Bureau Financieel Toezicht, het BFT.

De inval had te maken met de tip van van der Veen over de Slavenburg Bank, maar als tegen prestatie kreeg toenmalig notaris van der Veen de tijd om het “zinkende schip Eldering” te verlaten. En zodoende zelf niet betrokken raken bij het BFT onderzoek. Waardoor Johan van der Veen gewoon vanuit Dordrecht verder kon gaan met zijn notariele “activiteiten”. Waardoor ik hem nu met een gerust hart een NSBer kan noemen.

En door zijn bijbaantje als informant bij de Rotterdamse FIOD is hij nu gedwongen ergens onder zijn steen te kruipen. Want op dit moment zijn er een paar “benadeelde” (waaronder ook een notaris) bereid goed te betalen voor de “tip” waar Johan van der Veen te vinden is. En met het aantal bezoekers dat ik dagelijks op mijn site trek, denk ik niet dat het lang duurt voordat ik de “tip” krijg waar deze adder zich nu bevindt.

En ik zal het zeker niet laten om dat hier uitgebreid op mijn site te zetten.

Verder heb ik de afgelopen dagen enkele “officiele documenten” mogen inzien waaruit blijkt dat Paul Stoelinga niet echt de juiste Man is op zijn plek binnen de FIOD TCI. Of juist wel want met “boeven” vang je “boeven”.

Het verleden van Paul Stoelinga is zelfs nog rotter dan dat van mij. Wat ook verklaard hoe de hoofdrol spelers op deze site nooit zijn aangepakt door de FIOD. Wel zijn er enkele onderzoeken naar o.a de weduwe Eldering en Jaap Kroonenberg geweest, maar die zijn destijds door de FIOD afgedaan als “onzin”. Waarmee Paul Stoelinga zich schuldig heeft gemaakt aan omkoping. Ik kan ook aantonen met de betreffende documenten dat Paul Stoelinga door de weduwe Eldering is betaald voor zijn “geleverde diensten”. En dat op zich zou voor de afdeling TCI Team Criminele Inlichtingen toch reden genoeg moeten zijn om hun eigen Paul Stoelinga eens “nader onder de loep te leggen”.

Dat zal waarschijnlijk niet gebeuren, want het houdt elkaar allemaal de hand boven het “groot hoofd”. ( geintje voor Johan van der Veen) En daarom probeer ik de documenten in bezit te krijgen om ze hier op mijn site te publiceren. Zodat iedereen die ooit wat met de FIOD te maken heeft gehad weet wat voor een crimineel zootje het bij de FIOD is met een crimineel als leidinggevende. Dus Paul Stoelinga kan zijn lol ook nog op hier op de site. Samen met zijn maat Koen Kolodzjie. Oud colega bij de recherche, en net zo corupt.

Later meer …

For translation, “translatetheweb”.

%d bloggers liken dit: