de familie Eldering

De familie Eldering bestond uit vader en notaris Jean Paul Eldering, zijn vrouw Hannie Eldering Veenemans, zoon Joost, en zoon Jean Paul.

De notaris komt nog uitgebreid aan bod, vandaar dat ik begin bij mevrouw Eldering.

Hannie Eldering Veenemans

Zij was ruim 15 jaar jonger dan haar man de notaris. Stond in Amsterdam, en later in Utrecht bekend als de “koningin” omdat ze zich zo gedroeg. Ze was op het kantoor van notaris Eldering ook nogal dominant aanwezig in de vroegere jaren. Later was zij steeds minder aanwezig en deed vooral haar eigen ding. (vraag maar aan Johan van der Veen)

Nadat de notaris is overleden blijft zij voornamelijk de contacten onderhouden met de invloedrijken klanten van voorheen. Onder hen o.a een Officier van Justitie die tegenwoordig een hoger ambt bekleed binnen het Openbaar Ministerie. Ook houdt zij zich vooral bezig met het imponeren van diegene die maar blijven volhouden dat de notaris Eldering eigenlijk een ordinaire dief was. Dit gebeurd vooral door dreigementen.

Joost Eldering

MS de Zaandam. Holland Amerika Lijn. Het schip waarop Joost Eldering op dit moment als kapitein vaart. Verweg van alle trammelant.

Hij is de oudste zoon. Zijn dochter heeft ook nog een bedrijf in de mode, en hier en daar nog een verdwaald bv,tje, maar zal haar niet al teveel hierin betrekken. Over Joost Eldering is dan ook weinig verkeerds te vertellen. Behalve dan dat hij zijn hele onbezorgde leventje te danken heeft aan het gelieg en bedrieg van vooral zijn vader Jean Paul Eldering de criminele oud notaris. Op dit moment vaart hij als Kapitein bij de Holland Amerika Lijn. Zal wat meer rust brengen zeg maar.

Jean Paul Eldering

Hij is de jongere zoon. Over hem valt wat meer te vertellen omdat hij in zijn jongere jaren te kampen had met een cocaine verslaving, en daardoor nogal eens voor problemen zorgen. En niet alleen in huiselijke kring, maar ook op het kantoor van zijn vader “de notaris”.

Er zijn nogal eens wat gelden van clienten verdwenen uit het bureau van zijn vader. En later ook eens een schilderij.

Dat schilderij was door beide notarissen Eldering en van der Veen uit de nalatenschap van een overleden klant getrokken, en stond opgeslagen bij de notaris Eldering thuis op zolder.

Zoon Jean Paul zou het schilderij in Utrecht hebben verkocht voor 1500 gulden, terwijl het tonnen waard zou zijn geweest. Uiteindelijk heeft “de notaris” het terug kunnen kopen en is het later door hem alsnog verkocht aan een antiek dealer in het Belgische Luik. Ook zou Jean Paul jr op papier eigenaar zijn geweest van Pandora bv in Blaricum. Een financiele Holding die van 1991 tot 1994 op zijn naam heeft gestaan. De huidige “eigenaar” daar ga ik het later ook nog over hebben, net als zijn Stichting Administrariekantoor Pandora. Beiden goed voor vele miljoenen. Want wat is de connectie met de fam. Eldering?

En zo hebben de heren Eldering en van der Veen aardig wat gestolen kunst en sieraden verkocht.

En bij de nabestaanden van notaris Eldering weten ze natuurlijk nergens van.

Daar is nooit iets opgevallen.

Ze zien wat ze willen zien, en wat ze niet zien dat is er niet. De gemakkelijkste manier van ontkennen. Maar binnenkort zullen ze het wel moeten zien, want nu komt de informatie op straat te liggen. En dan ook nog eens op internet. En daar gaat het nooit meer weg. Zakelijk gezien natuurlijk niet zo goed voor de nabestaanden van notaris Eldering, en van van der Veen. Maar het gesjoemel met de nalatenschappen van overledenen was voor die nabestaanden ook niet zo goed. Dus wordt het tijd voor terugbetaling met gelijke munt. Oog om oog, tand om tand.

En omdat beide families nu al zo,n 40 jaar hebben geprofiteerd, wordt het tijd dat nu de gedupeerden eens 40 jaar kunnen profiteren van hun eigen geld. Geld dat zij 40 jaar geleden al hadden moeten hebben. Geld dat notaris Eldering samen met toenmalig notaris van der Veen heeft gejat uit de nalatenschappen van overledenen. Lijkenpikkerij heet dat.

Ik heb de weduwe Eldering per brief om commentaar gevraagd, maar daar geen reactie op gekregen. Ik mag dan aannemen dat zij, en de rest van de familie Eldering geen bezwaar hebben tegen deze site, en/óf denken dat het wel los zal lopen. Maar bij deze kan ik ze dan trots mededelen dat de site goed bezocht wordt, en dat ik met grote regelmaat nieuwe informatie krijg. Maar het had ook niet veel uitgemaakt of de weduwe Eldering nu wel of geen bezwaar heeft tegen deze site. Maar ik had het wel aardig gevonden als ik enkele vragen beantwoord had gekregen. En dan vooral wat ze te zeggen heeft over de 3 kopieen die ik haar had toegestuurd. Maargoed, weggegooide moeite en ruim een euro in de min voor de postzegel.

Iedereen met een baan krijgt daar keurig netjes voor betaald. Maar ik moet er op bijleggen. Maargoed, ik heb dan het voordeel dat ik lekker de hele dag in het zonnetje zit. En al zeg ik het zelf, verdiend ook.

Maar door deze site komt er wel dagelijks wat meer informatie binnen. Zo zou de weduwe Eldering het niet erg op prijs stellen als nabestaanden bij haar om uitleg vragen. Laat staan als ze voor hun gestolen geld komen. Degene die dat wel gedaan hebben zijn op minder nette manier te verstaan gegeven dat zij beter hun mond houden, en de hele affaire maar moeten vergeten. En dat door mensen waarvan we mogen verwachten dat ze er juist voor ons zijn. Zoals hoge oomes van justitie. Ook werd mij duidelijk gemaakt dat de weduwe Eldering gevaarlijker is dan mijn tegenstanders bij het Noorse tuig, en dat ik nog wel wat te verwachten heb. Maar ook voor de weduwe Eldering heb ik dan dezelfde boodschap. Er is niets of niemand die mij nog bang krijgt. Niets kan mij worden afgepakt, en er is niets dat ik niet doe omdat iemand mij bedreigt. Juist na bedreiging ga ik een stapje verder. En u heeft al geluk dat deze site er voornamelijk is omdat ik de heren Mauritz en van der Veen wil aanpakken. Bij de eerste de beste bedreiging zet ik hier iets op de site waardoor zelfs justitie u niet meer helpen kan. Dus ik ben benieuwd wanneer ik visite verwachten kan. U heeft gezien wat ik heb, en dat was maar een deel. De rest kan ik binnen 5 minuten online hebben staan. Het is dus geheel aan u. En waarom ik het hier dan ook over de familie Eldering heb? Omdat jullie familie in dit verhaal een grote rol speelt. Had u gereageerd op mijn vragen en aantijgingen, had ik uw familie misschien hier niet hoeven of willen vermelden. Maar ik kreeg geen antwoord. En zwijgen is toestemmen. Dus vandaar dat de familie Eldering er nu zo mooi op staat bij “de Notaris”. Reclame, geheel gratis. En tot tegenstelling van Hans Mauritz is gratis bij mij ook echt gratis. En of u nou blij bent met mijn reclame, dat intereseert me eigenlijk geen reet. Het staat erop, en het blijft erop. En dit is nog maar het begin.

Een reactie zit er blijkbaar van de weduwe Eldering niet in. Ik mag dan aannemen dat mijn verhaal tot nu toe aardig klopt. Ook Johan van der Veen lijkt er niet al teveel op tegen te hebben dat ik hier zijn hele criminele loopbaan uitgebreid aan het beschrijven ben. Zelfs niet de beschuldigingen aan zijn adres inzake zijn poging om via Hans Mauritz de weduwe Eldering te willen afpersen om zijn dure hobby te kunnen blijven uitoefenen.

Maar dat de hele familie Eldering nog altijd mee profiteerd van het wanbeleid van notaris Jean Paul Eldering blijkt ook wel uit o.a de opleidingen van kleindochter Suzanne Eldering. Van mode acedemie in Canada tot Amsterdam.

En nu ontwerpt ze costuums voor o.a het filmfestival en voor filma en toneel. Niet echt iets om rijk van te worden, maar dat hoeft ook niet. Daar heeft haar grootvader al jaren geleden voor gezorgd. Dat hoeft ze zelf niet meer te doen. De hele familie Eldering heeft alles wat zij doen en bezitten te danken aan het gegraai van Jean Paul Eldering sr. Alles. En daar ga ik hier op de site langzaam san verder op in. Want wat zou de familie Eldering nu zijn zonder het geld van de oud “criminele” notaris Jean Paul Eldering? Helemaal niets. Een gewone familie die hard zou moeten werken voor hun geld. En niet zoals nu een familie die kan doen wat ze wil, omdat er geld genoeg is. Geld van andere mensen, maar wie kraait daar naar!

Ik. “denotaris737346567”.

En nu zou ik ook wel eens willen weten of er iemand van de familie Eldering er al achter is wat ik bedoel met 737346567 ?

For translation “translatetheweb”.

%d bloggers liken dit: