de “criminele” accountant

De schoonzoon van Hans Mauritz die vía zijn werkgever in de systemen kan kijken van de Rabobank. En zo zijn schoonvader voorziet van de financiele situatie van zijn potentiele slachtoffers.

Deze schoonzoon Peter de Vries, werkt dus met Hans Mauritz mee in diens oplichtingen en afpersingen. En dat Hans Mauritz puur voor eigen gewin de carriere van zijn schoonzoon op het spel zet typeert Hans Mauritz ten top.

Alles voor het financiele gewin van Hans Mauritz.

Zo zou de nobele Hans Mauritz de voormalige zeepjes koning Bob Ultee wel eens helpen om zijn miljoenen “claim” aan de SNS Bank te winnen. Mauritz begon de SNS Bank te dreigen met het uitgeven van een boek over de affaire als ze niet héél snel zouden schikken met Bob Ultee.

In de tussentijd kon Dhr Ultee ongeveer dagelijks de “gemaakte” onkosten van Mauritz betalen.

Toen op een dag de maat voor Bob Ultee vol was om maar te blijven betalen voor “niks”, zei deze tegen Mauritz dat er geen geld meer was. Nou, dat wilde Mauritz dan wel eens zelf zien. Dus werd zijn schoonzoon “vriendelijk” verzocht om vía de systemen op zijn werk het privé saldo van Bob Ultee eens te bekijken. Dat bleek volgens Hans Mauritz wel mee te vallen, en zo ontstond er wrijving tussen de 2 “compagnons”.

Want Hans Mauritz is pas tevreden als hij zijn “slachtoffer” tot op het bot heeft kaalgevreten.

Maar hiermee heeft schoonzoon Peter de Vries (nee, niet die) zich aardig in de nesten gewerkt. Zijn werkgever zal hier dan ook niet erg blij mee zijn. En vooral de klanten van BDO Accountants zullen hier moeite mee hebben. Zo Bob Ultee, nu weet jij ook hoe Hans Mauritz wist dat je nog wel een paar eurootjes kon misses!!!

Later meer …

For translation, “translatetheweb”

%d bloggers liken dit: