Suzanne Eldering

Kleindochter van de weduwe Eldering, en dochter van Joost Eldering. Wonend aan de Stadhouderskade 62-2 te Amsterdam.

Een leuk appartementje met een waarde van ruim 800.000 euro. Die overigens niet verdiend zijn met haar Circus Couture.

Eigenaar van verschillende bedrijven, die waarschijnlijk allemaal zijn opgericht met geld uit de buit van haar grootvader de criminele, uit zijn ambt gegooide, oud notaris Jean Paul Eldering.

Haar eigen Circus Couture in Ámsterdam. Vanuit een kantoortje van €3000,- per maand. Hier worden kostuums ontworpen en gemaakt voor verschillende film producties.

Verder werkt ze freelance voor TDMP Services. Een productie maatschappij, die onofficieel eigendom is van de bovenstaande jonge “dame”.

Ook Suzanne Eldering heb ik vía mail gevraagd om een reactie over de publicaties, o.a over haar, hier op mijn site. Ook zij heeft er geen gebruik van gemaakt om haar kant hier te vertellen, of om mijn beweringen als onwaar te bestempelen. Waardoor hetgeen ik hier op mijn site zeg, hoogst waarschijnlijk de waarheid is. Vandaar dat ik het hier dan ook ga hebben over de financien van Suzanne Eldering. En dan met name de bezittingen van deze jonge “dame”. En ze blijkt nogal wat te hebben.

De erfgenamen van o.a Dhr Schumacher en Dhr van den Hemel zijn dan ook met een team bezig om alle bezittingen van de familie Eldering en de familie Kraaijeveld in kaart te brengen om daar eventueel in de nabije toekomst beslag op te laten leggen. En daarbij zijn ook de bezittingen van onroerendgoed en bedrijven/bankrekeningen in het buitenland. Ook wordt er gezocht naar de bewijzen van financieringen en tenaamstellingen van bezittingen in binnen en buitenland.

Hetzelfde gebeurt nu ook bij de familie van der Veen. Wat voor mij betekend dat ook de zoon en dochter van Johan van der Veen hier op mijn site hun eigen pagina krijgen. Uiteindelijk zullen de families van der Veen, Eldering en Kraaijeveld aan moeten tonen hoe zij aan deze vele miljoenen zijn gekomen.

En nadat justitie met ze klaar is zal de fiscus ook nog wel wat met ze te verrekenen hebben. Want er zal nog heel wat “vuiligheid” komen boven drijven bij dit criminele gespuis. En de familieleden zullen hier ook niet helemaal schoon uitkomen. Want om met “gestolen” geld een eigen zaak te beginnen wordt ook in Nederland gezien als witwassen. Dus de families kunnen in de nabije toekomst hun lol nog op.

Zo zal ook Suzanne Eldering aan moeten tonen waarvan ze het allemaal doet. Maar ook haar klanten en zakelijke contacten zullen op den duur lezen waarmee haar familie hun bezittingen betaald heeft.

En ik geloof niet dat men in televisie land zit te wachten om in een zin te worden genoemd met de kleindochter van lijkenpikker oud notaris Eldering en zijn weduwe. En ik was toch wel van plan om dit alles ruimschoots bekend te gaan maken.

En omdat ik nu op allerlei manieren heb geprobeert om een reactie te krijgen van Suzanne Eldering, heb ik het nu maar geprobeert vía een mailtje aan haar onderbuurman. De lijstenmaker. Wie weet wat die nog te vertellen heeft over zijn “interresante” bovenbuurvrouw.

De benedenbuurman en lijstenmaker, heeft niet gereageerd, maar ik heb wel een reactie van een andere buurtgenoot gekregen. Volgens deze persoon bezit de familie Eldering aardig wat onroerend goed in Amsterdam, en heeft de weduwe Eldering in het verleden aardig wat vage deals gedaan in de Amsterdamse onroerendgoed wereld. O.a met een oud “compagnon” van wijlen Willem Endstra. Niet dat ik daar nou iets achter zoek, want in Amsterdam is het niet zo moeilijk om zaken te doen met mensen uit de kring rondom Endstra.

Maar ik wacht op leuk nieuws over de woning van Suzanne Eldering. Daar blijkt nog een heel verhaal achter te zitten, waarvan ik al op de hoogte ben. Maar ik wacht op enkele bewijsstukken, anders is het té ongeloofwaardig om hier op mijn site te zetten. Zodra ik deze bewijzen heb, zullen er enkele mensen van hun kruk/stoel vallen.

Later meer …

For translation, “translatetheweb”.

%d bloggers liken dit: