“de Notaris”.

Ergens in de begin jaren 80 komt Johan van der Veen als stagaire op het kantoor van notaris Eldering te Zeist werken.

Al gauw is hij aardig ingeburgerd op het kantoor. Hij kan het aardig vinden met de veel oudere notaris Eldering, maar nog veel beter met diens 15 jaar jongere vrouw. En daar ontstaat al gauw een (te) intieme relatie mee. Maar doordat hij zo goed is met mevrouw Eldering wordt hij al gauw door haar geintroduceerd in de meest lucratieve werkzaamheden van notaris Eldering. Namelijk het uitdunnen van de nalatenschappen van overleden clienten van notaris Eldering.

Notaris Eldering heeft een 15 jaar jongere vrouw, en 2 zonen. De vrouw heet Hannie Eldering Veenemans, en de zonen Joost en Jean Paul.

En ik noem de namen omdat zij allen op de hoogte zijn van de herkomst van het geld waarvan zij al hun hele leven profiteren.

Notaris Johan van der Veen heeft een zoon. Lodewijk van der Veen. En Lodewijk heeft al meegemaakt dat er door een boze “nabestaande” op het toenmalige kantoor van zijn architectenbureau in Rotterdam is geschoten met een écht vuurwapen. Ook hij is al zijn hele leven op de hoogte van de herkomst van het geld waarvan hij al jaren profiteerd. Nu werkt hij bij Architecten bureau Rappange & partners Amsterdam, maar ook daar blijkt hij al eens ernstig bedreigt te zijn. Zo erg zelfs dat hij een tijdje beveiligd werd door een particulier beveiligingsbedrijf. Ook heeft Johan van der Veen een dochter, Anna van der Veen. Ook zij werkt als notaris bij een groot notariskantoor in Den haag. Ook zij is voor 100% op de hoogte van de wanpraktijken van haar vader, zij heeft ook jaren als kandidaat notaris gewerkt op het kantoor van haar vader.

De weduwe Eldering zou op dit moment goed zijn voor meer dan 50 miljoen euro. En volgens mijn informatie waarschijnlijk minstens het dubbele. Notaris van der Veen zou goed moeten zijn voor een kleine 20 miljoen euro. Ook genoeg voor een “nederige” notaris.

En dat allemaal geplukt uit de nalatenschappen van overledenen die hen de eerlijke afhandeling van hun testamenten toevertrouwde. Maar die bij leven ook hun zwartgeld, en buitenlandse vennootschappen, onroerende goederen en andere bezittingen toevertrouwde. Daardoor wisten de notarissen ook precies wat ze wel, en vooral niet, uit de nalatenschap van een overleden client konden halen. Ook wisten de heren precies hoe ze dat zó konden doen dat achteraf alle documenten zouden kloppen. Zij hadden dan ook de beschikking over alle noodzakelijke documenten. Zo werd het hen wel heel erg gemakkelijk gemaakt om maar te pakken wat ze konden.

Ik heb in de voorbereidingen van deze site een goed contact opgebouwd met enkele besodemieterde nabestaanden, die al jaren proberen hun gelijk te halen bij justitie. Dat valt, onder meer door de contacten van de weduwe Eldering, niet mee. Ook zijn er nabestaanden die het nu willen proberen dmv negatieve aandacht, bij o.a de schoonfamilie van Lodewijk van der Veen. De familie van zijn vrouw gravin Schimmelpenninck. Maar of dat ergens toe heeft geleid, weet ik niet. En dan nu eindelijk een site die eens wat aandacht besteed aan de wanpraktijken van de heren Eldering en van der Veen. En dat hebben ze enkel te danken aan de samenwerking van Johan van der Veen met Hans Mauritz. Het was de bedoeling van Johan van der Veen om Hans Mauritz de beschikking te geven over enkele nogal incrimiderende documenten over de wanpraktijken van notaris Eldering. Hiermee zou Hans Mauritz dan op zijn beurt de weduwe Eldering afpersen voor enkele miljoenen. Dit zouden zij dan gezamelijk delen. Maar zoals iedereen ondertussen wel zou moeten weten heeft Hans Mauritz altijd een dubbele agenda. En omdat Hans Mauritz het niet kon laten om ook de naam van anderen (zoals de mijne) te gebruiken in zijn afpersings praktijken, komt zijn zoveelste geflopte afpersing hier uitgebreid aan bod. En van mij mag hij dreigen wat hij wil, want op mij maakt hij enkel en alleen maar een zielige indruk. Ik snap dan ook niet dat een uit zijn ambt geflikkerde notaris zijn criminele loopbaan weer denkt op te pakken door een samenwerking met de grootste flop van het westelijke halfrond aan te gaan. De man probeert op allerlei manieren juridisch onderlegd te lijken, maar schrijft nog beroerder nederlands dan ik. En loopt erbij als de grootste boer van Dongen. Een volgevrete, op de bank hangende, varkenskop, met de intelligentie van een wattestaafje. Dus notaris van der Veen, uw plan was ruim tevoren al gedoemd te mislukken door samen te gaan werken met de meest onnozele brabander die u maar vinden kon. En dat voor een notaris waarvan ik toch mag aannemen dat hij minstens zijn lagere school heeft afgemaakt.

Maar notaris van der Veen blijkt nogal van een goed cognacje te houden. Hij zal er die dag waarschijnlijk een paar teveel op gehad hebben. Laat ik het daar maar op houden.

Het contact.

Hans Mauritz is op een gegeven moment op internet gestuit op een verhaal van enkele nabestaanden van de notarissen Eldering en van der Veen. Meteen ruikt Hans Mauritz geld en is in contact gegaan met deze nabestaande. Volgens Hans Mauritz kon hij met zijn “uitgeverij” en als “schrijver” behoorlijk druk leggen bij notaris van der Veen en bij de weduwe Eldering, zodat deze alsnog zouden compenseren met deze nabestaanden. Dit zou hij geheel gratis doen. De nabestaanden betalen hem in de tussentijd duizenden euro,s aan “kosten”. Zoals benzine geld, het verkrijgen van informatie e.d. Want iedereen die Mauritz ook maar een beetje kent weet dat bij Mauritz niets gratis is. Hij weet niet eens wat het woord betekend.

Doordat hij van de nabestaande reeds een berg aan informatie heeft, en de nabestaande steeds voorzichtiger worden met het betalen van zijn “kosten”, kiest Mauritz ervoor om het maar bij notaris van der Veen te gaan proberen.

Hij maakt contact met van der Veen en steld hem voor om, tegen betaling, zijn informatie over van der Veen en Eldering aan hem af te geven. Daarmee begint voor Mauritz zijn zoveelste poging tot afpersing. Uiteindelijk heeft van der Veen een deel van het gevraagde bedrag aan Mauritz betaald, maar doet hem een ander voorstel. Het voorstel waar Mauritz al zijn leven lang van droomt. Een voorstel waarmee hij miljonair zal worden. Een voorstel waarmee hij iedereen kan laten zien hoe goed het met hem gaat. Hoe hij een geslaagd zakenman is.

Het voorstel.

Het voorstel van notaris van der Veen is om samen de rijke weduwe Eldering af te persen dmv bedreigen van het openbaar maken van enkele zeer incrimiderende documenten. Documenten waaruit blijkt dat de notaris Eldering gewoon een ordinaire dief was. Documenten waaruit blijkt dat de weduwe hier altijd van op de hoogte is geweest, en er zelfs aan heeft meegewerkt.

Hans Mauritz zou contact opnemen met de weduwe Eldering op haar privé adres in Amsterdam. Dat bleek wat moeilijker dan gedacht, dus is Mauritz op zoek gegaan naar directe familie via google. Hij vindt zo de zoon en kleindochter van de weduwe. De kleindochter heeft een adviesbureau voor bedrijven die minder energie willen gebruiken/betalen. Dit doet ze samen met haar vader Joost Eldering, zoon van de notaris Eldering en vrouw Hannie.

Hans stuurt een mailtje naar het bedrijf, en komt zo in contact met de weduwe Eldering. Maar eerlijk als altijd naait Mauritz ook van der Veen, en probeert nu om via de weduwe weer informatie te krijgen om van der Veen mee af te persen. 3 vliegen in 1 klap, zal Mauritz gedacht hebben.

Maar de weduwe Eldering is niet zo gediend van de praktijken van Hans Mauritz, en na enkele dreigementen haakt de slapjanus gauw af. Hij doet of er niks gebeurt is, zegt ook niets tegen notaris van der Veen en doet ofdat hij nog altijd contact heeft met de weduwe Eldering. In de tussentijd blijft van der Veen maar betalen voor benzine en allerlei andere door Mauritz gemaakte onkosten. Zodat het voor Mauritz nog altijd een lucratieve deal is. Hij vreet er in de tussentijd goed van.

Als na een tijdje ook van der Veen door krijgt dat Mauritz van meerdere walletje probeert te eten, laat van der Veen zijn plan om de weduwe Eldering af te persen maar varen. Achteraf niet zo,n heel slim idee omdat Mauritz ondertussen heel wat documenten in zijn bezit heeft, en ook nog eens een berg aan informatie gekregen heeft. Genoeg om er van der Veen goed mee aan te kunnen pakken. En als hij dan ook nog eens uit zijn ambt wordt gezet, kiest van der Veen ervoor om maar te verdwijnen.

En nu heeft Hans Mauritz dus een probleem.

Zijn “slachtoffer” van der Veen is niet meer te bereiken. Hij lijkt niet echt van plan om Mauritz nog meer te betalen. En Mauritz kan niets met zijn documenten, want als hij die naar buiten brengt zijn ze als afpersmiddel niets meer waard. Hij moet van der Veen dus weten te vinden. Kost wat het kost.

Maar voorlopig zal hij geen tijd hebben om zijn potentieel slachtoffer van der Veen te zoeken. Vorige maand zelf failliet verklaard, en aankomende maand is het de beurt aan zijn “onschuldige” vrouw Geja. Ook die zal haar naaiwinkeltje kunnen sluiten. En dochter Maureen krijgt ook nog een probleempje. Maar het grootste probleem zal uiteindelijk voor de schoonzoon van Hans Mauritz zijn als ik hier heb uitgelegd hoe deze schoonzoon zich schuldig heeft gemaakt aan enkele ernstige delicten. Zoals het op zijn werk de financiele gegevens van de weduwe Eldering op te vragen. Maar dit komt later. Nu gaat het voorlopig nog enkel en alleen over de criminele handel en wandel van Hans Mauritz.

Het geluk van Hans Mauritz houdt niet op. Want nu ik met deze site bezig ben, krijg ik vooral tips over de verblijfplaats van Johan van der Veen en over andere “deftige” afpers pogingen van Hans Mauritz. En dat blijken er nogal wat te zijn. Op dit moment staat mijn teller al op 7 en ik ben nog maar net begonnen met de site. Dus wie weet wat er nog meer aankomt.

De meeste mensen weten wel dat ik een chronische hekel heb aan de heren Mauritz en Dankbaar. Door Dankbaar ben ik dan ook in contact gekomen met Hans Mauritz, en nadat de 2 psychopaten ruzie kregen werd mij door Dankbaar vanalles toegestuurd over zijn ex holmaatje Mauritz. En doordat ik daarover ben gaan schrijven kwamen er tientallen mailtjes bij mij binnen over voornamelijk andere “deftige afpersingen” door Mauritz, en waarschijnlijk het merendeel in samenwerking met Dankbaar. Maar opeens krijg ik een hele berg emails van ene Frank Eldering, die via mij hoopt een zaak tegen zijn “oom” de notaris Eldering naar buiten te brengen. Ineens krijg ik foto,s te zien waar mijn hand op staat. (?) Een foto die alleen Wim Dankbaar heeft. Een foto die ik hem gestuurd heb via WhatsApp om te laten zien dat ik hem een bepaalde enveloppe toe stuur. En die foto werd nu gebruikt om mij te betrekken bij de poging tot “deftige afpersing” van de weduwe Eldering. En dat is de reden dat ik contact heb gezocht met deze zogenaamde Frank Eldering, die in feite of Hans Mauritz, of Wim Dankbaar moet zijn. Ik kreeg dan ook geen enkele reactie op mijn mailtjes. En bij de familie Eldering kent men geen neef Frank Eldering. Achteraf blijken de verstuurde emails van deze Frank Eldering verstuurd te zijn vanaf een IP adres in Dongen. En dan blijft er weinig twijfel over wie er achter het account van Frank Eldering zou kunnen zitten. Vandaar dat de zaak Eldering van der Veen mijn interesse kreeg. En vandaar dan ook dat ik bereid was om mijn vorige site “BCC Brunstad Christian Criminals” aan andere betrokkenen over te doen. Zodat ik de tijd heb om met deze site aan de gang te kunnen om zo de werkwijze van Hans Mauritz uit de doeken te doen. Maar ook omdat ik notaris Johan van der Veen ken uit mijn tijd in Dordrecht. Waar ik op zo,n 100 meter van zijn kantoor woonde aan de Wijnstraat. En mocht de uit zijn ambt gegooide notaris Johan van der Veen eerdaags mijn site eens lezen, weet hij meteen wie ik ben en waarom ik de site begonnen ben. Hij zal ook zeker de naam van de Stichting nog weten. Want in Dordrecht weet men al minstens 20 jaar hoe crimineel notaris Johan van der Veen is. En ik zeg is, want deze man zal nooit veranderen. Zelfs nu hij geld genoeg heeft, en zijn zoon aardig onder de pannen is, zal hij doorgaan met besodemieteren. Al moet hij dat doen vanuit zijn kasteel in Frankrijk, of zijn appartement in Dubai, of vanuit het huis van vrienden in Portugal. Hij blijft besodemieteren tot de dag dat hij in zijn houten pyama bij de Dela in de koeling ligt.

En over zijn kasteel Fontenoy in Frankrijk gesproken, daar zit hij in ieder geval op dit moment niet ondergedoken. Volgens de informatie die men mij toegestuurd heeft zou hij in Monaco verblijven in het huis van een bevriende vastgoed ondernemer uit de regio Utrecht. Jammer, maar ik weet nog geen naam. Maar wie weet, heb ik die binnenkort. En misschien komt hij begin mij wel naar nederland om met eigen ogen te zien dat dan ook de vrouw van Hans Mauritz failliet verklaard wordt. Misschien kan hij dan zeggen op welke buitenlandse rekening hij Hans Mauritz heeft betaald !

Tijdens de jaren dat van der Veen zijn notariskantoor had in Dordrecht is hij minstens 3 keer geschorst geweest omdat hij o.a geld van zijn derdenrekening aan zichzelf had “uitgeleend” zonder dat de eigenlijke begunstigde dit wist. Laat staan toestemming voor had gegeven. Je kunt over van der Veen zeggen wat je wilt, maar hij is ook niet te beroerd om van de gewone man een tonnetje achterover te drukken.

Dat was met notaris Eldering wel anders. Die ging zijn laatste jaren alleen maar voor de grotere bedragen. Die nam de moeite niet eens meer voor een bedrag onder het half miljoen. Zo zou er uit een nalatenschap, eind jaren 80, al enkele miljoenen zijn achterover gedrukt. En begin jaren 90 nogmaals enkele miljoenen van een client waarmee hij privé ook nog eens “bevriend” zou zijn geweest. Althans, dat dacht de client. Uit die nalatenschap verdwenen meerdere dure panden, werden bankrekeningen leeggehaald en werd kunst uit een kluis gehaald. Ik kan dit natuurlijk niet bewijzen, maar heb er uitgebreid contact over gehad met de nabestaanden. En die zijn de nalatenschap dan ook al jaren (bewijsbaar) aan het aanvechten. Ook is er een familie van een vastgoed man, waarvan ook miljoenen van het zwartgeld uit de kluis is gehaald door de notarissen Eldering en van der Veen. En hierbij zou de weduwe, toen nog gewoon mevrouw Eldering ook een aandeel hebben gehad. Zij zou met vervalste papieren, als zijnde begunstigde, bij de bank het geld uit de kluis hebben gehaald. Wat betekend dat ook zij gewoon heeft meegedaan aan de “lijkenpikkerij” van de beide notarissen Eldering en van der Veen. En uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat er ook een aandeel is, bij het achterover drukken van geld, voor de ORCO Bank op Curacao. De familie Guis is de eigenaar van deze bank, en ook zij zouden bij meerdere “diefstallen” van overledenden een aanzienlijke rol hebben gespeeld.

Maar ook buiten de criminele acties van notarissen Eldering en van der Veen namen zij het niet zo nauw. Zo kreeg ik het verhaal over Dhr Cees Klein uit Rotterdam. Die zou ruim 300.000 gulden kwijt zijn geraakt bij de overname van een autoverhuurbedrijf op Curacao. De eigenaar van het autoverhuurbedrijf is al jaren bevriend met de familie Guis, en samen hebben zij deze Cees Klein zijn 300.000 gulden afgepakt, en een huis op Curacao met een waarde van ruim 250.000 gulden. Dat is nog eens een bank waarop je kunt vertrouwen. En al helemaal als dan van der Veen ook nog eens je notaris is. En dat dit verhaal 100% waar is, weet ik zeker. Ik ben er in het verleden 3 keer voor Dhr Cees Klein heen geweest.

Maar het betekend dat ook de weduwe Eldering gewoon heeft meegewerkt aan de lijkenpikkerij van beide notarissen Eldering en van der Veen. Zij is dus minstens zo schuldig als de 2 “notarissen”. En ookal heeft ze dan nog zo,n goede contacten in de “hogere kringen”, die zullen toch ook wel eens goed op hun kop krabben als ze deze site hebben gelezen. En dat zal ook voor de schoonfamilie van Lodewijk van der Veen gelden. De familie Schimmelpenninck. Die blijken goede contacten te hebben met het koninklijk huis. Maar ach, dat zijn ook allemaal dieven, dus dan is Johan van der Veen daar goed op zijn plaats.

Ik ben wel benieuwd of ze zonder geld ook nog zo,n goede contacten zal hebben in de hogere kringen. Ik denk dat haar contacten net zo snel verdwijnen, als het geld van de clienten van haar overleden man. En dat ze eerdaags bij justitie op het matje moet komen dat staat wel vast. Want er zijn zover ik weet minstens 2 partijen die al aardig op weg zijn qua bewijzen voor een zaak. En daar komt bij dat er ook nog eens mensen zijn die dreigen met aangiftes tegen Hans Mauritz. En die zal zonder twijfel al zijn bewijzen aan justitie geven als hij daarmee een deal voor strafvermindering kan krijgen. Want vanachter zijn pc heeft meneer Mauritz praatjes zat. Maar als hij een nachtje heeft vastgezeten, en al zijn tranen heeft opgehuild, dan is hij zo,n vent niet meer. En ook hij loopt natuurlijk de kans om op dubbelcel te belanden met net zo,n leuke celgenoot als dat zijn “partner in crime” Wim Dankbaar kreeg. Want bij justitie zijn ze Hepie & Hepie (Dankbaar en Mauritz) al een tijdje beu. En wie gunt Hans Mauritz nou ook niet een leuke TBSer als celgenoot. Misschien raakt hij zijn pens dan ook meteen kwijt, als hij nachtenlang op de loop is in zijn cel van 3 bij 2 meter.

Dan zal zijn vrouw hem misschien ook weer in zijn blote reet durven aankijken.

Hoewel de kans groot is dat ze volgende week ook failliet verklaard zal worden. En zal ze dan ook bij die Vetpens blijven, of zal ze haar geluk ergens anders gaan zoeken? Als ze slim is gaat ze en geniet ze van de centjes die op haar naam zijn weggestopt in een Ltd. De centjes ( ongeveer 2 ton) van Wim Dankbaar, de centen van Johan van der Veen, Guus Moonen, Evert Kroon, en zo kan ik nog wel even doorgaan. En het mooiste van alles is dat deze door Hans Mauritz opgelichte slachtoffers mij nu van informatie voorzien om zo nog meer vuiligheid over Hans Mauritz te kunnen publiceren. Zoveel zelfs, dat ik een hele website aan deze Hans Mauritz vol kan krijgen met alleen maar oplichtingen gepleegd door deze zogenaamde “uitgever”.

Hij heeft in zijn hele carriere nog geen boek of blad “uitgegeven” met een verkochte oplage van boven de 300 stuks. Dus om Hans Mauritz nou een “uitgever” te noemen gaat mij een beetje té ver. Een niksgever zou een betere naam voor hem zijn.

Maar ik zal het hier zoveel mogelijk houden bij de oplichtingen cq afpersingen van Johan van der Veen en de poging daartoe op de weduwe Eldering. Want daar gaat de site tenslotte over.

Wel wil ik nog even terug komen op de schoonzoon van Hans Mauritz. Ik ben in het bezit van bewijs dat de schoonzoon van Hans Mauritz de belasting opgaves van o.a de weduwe Eldering, en van Johan van der Veen over de jaren 2017 2018 en 2019 heeft opgevraagd, en uitgeprint, via het systeem van zijn werkgever. Hij werkt bij een groot internationaal accountantskantoor dat directe binding heeft met o.a de Rabobank. Dit is geheel tegen de regels in, en zelfs strafbaar. Dus op dit moment heeft hij het aan mij te danken dat hij met zijn kinderen kan genieten un het Belgische zonnetje. Ik kan de informatie ook aan justitie geven, of naar zijn werkgever sturen. Maar dat zijn meer de afpers manieren van zijn schoonvader Hans Mauritz. Dus ik zal het (nog) niet doen. Ook weet ik nu uit eerste hand dat Geja, de vrouw van Hans Mauritz, een huurschuld heeft van haar “naaiwinkeltje” ( een winkel waar je genaaid wordt) van ruim 5000 euro. Dus verdiend ze van de week alleen al aan haar huurbaas 5000 euro door haar faillisement. Ik denk dan ook niet dat ze er een traan om zal laten. Ze gaat gewoon verder met haar winkeltje vanuit de bedrijfsruimte aan huis van haar dochter in Belgie. En daar gaan ook weer tientallen mensen genaaid worden door de zo eerlijke, nette, hardwerkende vrouw van oplichter Hans Mauritz.

Eigenlijk kan ik ze beter Bonnie & Clyde noemen. Want ze weet overal van, werkt overal aan mee, en ze profiteerd er al ruim 20 jaar behoorlijk van. Ze is dus op zijn minst medeschuldig aan “gewoonte witwassen”. En mevrouw Geja Mauritz Kuijs, daar staal een maximale gevangenisstraf op van 8 jaar en een boete van 250.000 euro. Dus maar hopen dat op de bankrekening van je “brievenbus firma” genoeg staat. Want vastzitten kost ook geld, en er komt niks binnen.

Daarom gaan ze dan ook in Belgie wonen. Tijdje uit de luwte, en opzoek naar een nieuw slachtoffer. En dat allemaal omdat de etterpuist uit Spanje zijn hele plan inzake de poging afpersing/oplichting van de weduwe Eldering voortijdig naar de klote heeft geholpen. Wat zal die Hans Mauritz trots op mij zijn. En zodra ik wat meer informatie heb over zijn schoonzoon kom ik daar nog even op terug. Puur om te bewijzen dat ik het niet verzin, zoals Hans Mauritz nu beweerd.

Maar doordat ik via mijn vorige site over Wim Dankbaar ook het e.e.a over Hans Mauritz beschreef, kwam er steeds meer info bij mij binnen over Hans Mauritz. En zodoende ook over de vele afpersingen/oplichtingen van onze zelf genoemde “onderzoeks journalist”. Dan gaat hij mijn naam gebruiken om enkele slachtoffers van notarissen Eldering en van der Veen optelichten. Zodoende is deze site door mij op het internet geslingerd. Ja, en dat daar met name de familie Eldering niet blij mee is, is niet mijn zorg. Dat hebben zij geheel te danken aan Jean Paul Eldering en aan de criminele wandel van downy Hans Mauritz.

En als de familie Eldering gewoon antwoord had gegeven op mijn vragen, had ik hier ook hun kant van het verhaal beschreven. Dus om dan nu ineens met eisen te komen is een “beetje” te laat. Eerst wensen ze mij geen commentaar, of zelfs maar een reactie, te geven. En nu willen ze mij de les lezen, door mij te laten benaderen door de een of andere afgekeurde veldwachter.

En dan krijg je dus een site op internet waarop je hele hebben en houwen komt te staan. Van jezelf, je familie, je overleden oplichter eeeh man, je klanten, en de rest van het criminele notariele gespuis.

Op deze manier komt er alleen maar meer.

Zoals de “vriendschap” met nóg een uit zijn ambt gegooide oud Notaris. En niet zomaar een notaris, nee een hele echte grote notaris. Net zo verrot als de oud notarissen Eldering en van der Veen.

Mr Frank Jan Oranje.

Deze richt zelf een “valse” stichting op onder naam van het Rode Kruis. Net zoals de Schumacher Kramer Stichting is opgericht zonder dat Dhr Schumacher daar weet van had.

En dat kan hij maar van 1 persoon geleerd hebben. De weduwe Eldering. Waarvan hij overigens, van zijn 10 miljoen, ook een appartement in Amsterdam gekocht heeft.

En toeval bestaat, maar hier zit geen letter “toeval” bij.

For translation, “translatetheweb”.

%d bloggers liken dit: