de criminele Notarissen Eldering en van der Veen.

Hier beschrijf ik de criminele wandel van notaris Jean Paul Eldering en notaris Johan van der Veen. Hun lijkenpikkerij vanaf de jaren 80, en de poging afpersing van de weduwe Eldering door de notaris van der Veen en zijn “partner in crime” Hans Mauritz.

Elke dag werk ik mijn site bij, en plaats ik nieuw materiaal. Tot de dag dat het genoeg is voor Hans Mauritz om mijn site te gebruiken voor zijn allereerste “bestseller” de Criminele wandel van Hans Mauritz & Co.

Het door oud notaris van der Veen ondertekende schikkingsvoorstel uit 2016. Waarin hij wil schikken met de erfgenamen van Dhr Schumacher en Dhr van den Hemel voor het bedrag van 9.300.000 euro.

En dat is hetzelfde als een schuldbekentenis. Want niemand schikt voor zo,n bedrag als hetgeen hier op de site benoemde niet waar zou zijn. Tevens toegevoegd “petit chateau Fontenoy” het franse kasteeltje van Johan van der Veen. En onder “Johan van der Veen 2” plaats ik de documenten die ik over deze oplichter heb.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: